Posted December 3, 201014 yr herhangi bir alternatif oluştu mu mangos yada trinityde bir gelişme oldu mu ? korsan herhangi bir durum kullansak ne olur catayı görmeyi 4 gözle beklioruz ... son durum hakkında Gİntama burdna bilgi verirsen seviniriz ...
December 3, 201014 yr Author [quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1291390709' post='281722'] Hiç bir şey olmadı, catac çıkana kadar da olmayacak gibi. [/quote] yok odeilde TALENTLERİNE gecsek bari
December 3, 201014 yr Dün Darius cata oynatan bir server bulduğunu söylüyordu, mangos mu tirinity mi orasını bilmiyorum pek.
December 3, 201014 yr trinity ve mangos şu sıralar tam bi çatışma içindeler o mu çözdü bu mu çözdü derken her ikisinden de inceden inceye cevap var 4.x.x emulator çalışıyor oyun açılıyor fakat quest ve npclerde sorunlar var 3.x.x teki karakterler de aktarılamıyor kod değişiklikleri yüzünden ki bu spelleri de etkilemiş durumda baştan aşşağı değişmesi gerekebilir...
December 3, 201014 yr Ortada çekişme filan yok trinity tamamen elini ayağını çekmiş durumda biz yapmıyoruz kim yapabiliyorsa yapsın diyor, mangos ta biz bu kodları çözene kadar yıllarımızı verdik elbette catac a geçtiğini söyleyecek bir kaç dengesiz olacaktır ama bunca kodu tekrar bu kadar kısa sürede çözecek adam anasından doğmadı diyor kısacası. Mangos ta kullanıcılar gaza gelip opcode ları çözmeye çalışıyorlar ama 4.0.3 için çalışıyorlar yarın 4.0.4 geldiğinde hepsi çöp olacak kısacası onların ki boşa macera. Trinity mevcut clienti değişmeyiz onun yerine sistemi komple değiştirecek birşey bulunmalı diyor haklı da tek çözüm bu başka çözümü yok. Bu trinity' nin 4.x.x başlığı [url="http://forum.trinitycore.org/topic/30688-trinity-for-client-version-4cataclysm/page__pid__163402#entry163402"]http://forum.trinity...402#entry163402[/url] bu da mangosun [url="http://getmangos.com/community/topic/15508/is-client-40x-supported-yet/"]http://getmangos.com...-supported-yet/[/url] Edited December 3, 201014 yr by ShadyRIDDLE
December 3, 201014 yr yani kullanıcılar hala kodlar üzerinde uğraşıyorlar hatta biri oyuna girebiliyor fakat karakterleri aktaramıyor questler ve npcler vahim durumda kısacası çoğu şey öyle baştan aşşağı boş denilebilir
December 3, 201014 yr 4.x.x. de oyun bastan asagı komple değişiyor aklınıza gelen herseyi ; 3.3.5a hala bana daha gusel gelıyor sevmedım bı turlu 4 .. . paketını gorsel olarak gusel ama Bl!z privatelere takmıs durumda sanırım cunku oyun fıyatlarını baya bı ındırdı yenı baslayacaklar icin 3 paket 20 € kendı sıtesınde onun ıcın mangos veye trınıty nın 4.x.x e gecısı baya bı zaman alacak sanırım yakın zamanda beklemeyın bence inş gecerler sızde gorursunuz cata yı
December 3, 201014 yr bunun benzeri wotlka geçerken olmuştu Bl@zzard galiba piyasadaki bütün private serverlara tek tek dava açıp kapattırmıştı... 6 ay sonra gene türedik , bu sefer kalıcı çözüm arıyorlar galiba
December 4, 201014 yr CATA CIKMADAN BİşEY YAPAMAZLAR YANİ ONA GÖRE KIRCAKLAR İşTE (KORSANIN ÖNÜNE GECMEK MÜMKÜNDEÐİL)(NÜNLÜ BİR HEKİN DEDİHİ GİBİ KIRILMICAK BİR PROGRAM VE VESAYRA YOKTUR)BİRAZ SABIR SADECE ÖLE GÖZÜKÜYO.
December 4, 201014 yr şu 3 paket 20 euro kampanyansı süperdü ya bi ara harbiden alıyodum sonra sınav haftasının geldigini farkettim İnşallah kampanya yıl sonuna kadar devam eder
December 4, 201014 yr Author yusuf tek tek charları vericekmiş (yerseniz) sanırım çözümü yok bu işin ben az çok baktımda op code degil başka birdurum mevcut daha tehlikeli Skiller ve talent sistemi çökecek mangos bile denemelerin %10 unda başarılı olabilmiş yani serveri aktarma başarılı olsa bile elimzde çalışmayan bir oyun olucak gibi duruyor. gerçi yeni özellikler harika olcaka catada GUILD levelimzi olucak yani artık tek başımıza arena savaşcıları olmayacagız gibi duruyor guilde aldıgımız adam dikkat edicez. özenle player secicez gibi duruyor. neyse BEN YUSUF tan çok ümitliyim AURELL in de destegi ile bizde kesin %75 le stabil calışan bir server olucak . her şeyin daha iyi olmasını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden.
December 4, 201014 yr [quote name='persian' timestamp='1291460859' post='281762'] yusuf tek tek charları vericekmiş (yerseniz) sanırım çözümü yok bu işin ben az çok baktımda op code degil başka birdurum mevcut daha tehlikeli Skiller ve talent sistemi çökecek mangos bile denemelerin %10 unda başarılı olabilmiş yani serveri aktarma başarılı olsa bile elimzde çalışmayan bir oyun olucak gibi duruyor. gerçi yeni özellikler harika olcaka catada GUILD levelimzi olucak yani artık tek başımıza arena savaşcıları olmayacagız gibi duruyor guilde aldıgımız adam dikkat edicez. özenle player secicez gibi duruyor. neyse BEN YUSUF tan çok ümitliyim AURELL in de destegi ile bizde kesin %75 le stabil calışan bir server olucak . her şeyin daha iyi olmasını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden. [/quote] Senin şimdiki oynadığın oyun %75 çalışıyor mu da catac için %75 bekliyorsun
December 4, 201014 yr [quote name='AssasiN' timestamp='1291390930' post='281724'] Dün Darius cata oynatan bir server bulduğunu söylüyordu, mangos mu tirinity mi orasını bilmiyorum pek. [/quote] evet buldum bir tane private server ama Bl!zz yakalamış
December 4, 201014 yr [quote name='Pegasus' timestamp='1291495765' post='281803'] evet buldum bir tane private server ama Bl!zz yakalamış [/quote] Yakalamasa ne olur ki o server larda bineğe binmek bile mucize olur Bu arada danimarka da oyun satılmaya başlanmış millet alıp yüklemeye başlamış bile
December 4, 201014 yr valla parasını felam vedik orjide aldık expansinida pazartesi acıcaklar merakla bekliyORRrrrrRUm
December 5, 201014 yr [quote name='Pegasus' timestamp='1291501209' post='281809'] böyle giderse orj bizi bekler [/quote] Çıkar elbet bro ümidini yitirme
December 13, 201014 yr BEYLER cataclyzm de şu ankı itemler hikaye oluyo ama harbiden hikaya öle hikayaki acayip bişey. vaw yeşil item vardihi özellihe bakın 374stamina 315 str olaya bak silah yeşil item 1115-1985 vuruşu 250stm 305str 82levlik bir mavi item silah 1475-2451 vedihi 405stm 386str bu na göre okadar uraştımız sadowmorne ana süs olcak gibi ve birtane warrior gördüm adamın bufsuz heli 144k itemeri mavi yeşil karışık dun itemi yok bsle yapmışa benziyo.bir clot clokiingle yapamamış ama likledi clotu aman one öle o itemle tank olunur 512stamina 477inr 475sip 475armor böle itemi olur demeden geçemiyo insan ama bunlar gecek silahların şekileride wolke göre cok mdaha iyi ba şekil olmuşlar dps bir adamın 100k aşahı heli yoktu yani bitane tank vardı onunda 155k heli vardı olay böle bunların hepsini orjinelde gördüm .
December 13, 201014 yr Horde daki hala iyilik olduğunu göstermesine sevindim. Cataclysm dan sonra Garrosh tarafından hain olarak görüp öldürülecek olan Cairne'yi bir daha göremeceğimizden onu özleyeceğiz ÖZETİ OLAYIN: Yeni warchief dedikoları göre masum druidleri katletmişti. Bunu duyan Cairne Orgrimar arenasında Garrosh'a onurluca meydan okudu. Mücadeleinin başında Magatha Grimtotem Garrosh'un silahını kutsamayı teklif etti.Magatha gizlice silaha etkili bir zehir sürdü...Mücadele sırasında Cairne'nin Elinde ki Bloodhood Runespear, Garrosh tarafından Gorehowl ile kırıldı... Garrosh tekrar saldırdığı sırada Cairne'nin göğüsünde uzun bir kesik açtı. Cairne sendelemeye başladı, Goreholw'a sürülen zehir kanında yayılmaya başladıkça onu zayıflattı. Magatha'nın hainliği ile zehirden öldüğünü fark etti. Son Sözleri: Ben, Hayatım boyunca onurlu yaşadım, ihanet ile öldüm. Cesedi Tunder Bluff'a götürüldü..Cairne'nin oğlu Baine Grimtotem kabilesine baş kaldırıp Tunder Bluff'u geri aldı...Cairne'den kalanlar Kırılmış silahı ve ölü bedeni yakılmak üzere odunların üstüne konuldu... Thrall onu defin etmek için geri döndü. Arkadaşını kaybettiği için yıkıma uğramıştı... Uğurlarken onu şereflendirdi... Thrall,Cairne'nin kırılan silahından küçük bir parçayı aldı... Daha sonra, Cairne'nin oğlu Baine başarılı bir şekilde Tauren ırkının yeni lideri oldu... şu yazıyı görünce yıkıldım o kadakreti cok severdim şu garrosh kesmek için aly olabilirm Edited December 13, 201014 yr by huseinhan
December 13, 201014 yr La daha WTde Lk paketi çalışmıo düzgün Cata istio adamlar.Catanın gelmesi 2-3 sene düzgün çalışması 5-6 sen yuvarlama 9-10 sene sora oynarsınız Cata sabredin bişe kalmamış
December 13, 201014 yr Yükledim oynuyorum çok da beğeniyorum tirisfal glades güzel olmuş daha ordan çıkamadım. Blizzin yeni politikasına bakılırsa korsan serverların 4.0.1e geçmesi zor 4.0.3e geçmesi de bir o kadar zor, yani olmaz demeyelim ama fazla da umutlanmayalım ki wotlkde bile her iki classdan birinin bir talentı (ki genelde en eğlenceli talentı) bozuk durumdayken
December 13, 201014 yr ben 10gün free de takılıyom daha dolmadı ama adamları gördüm felaketler 155k heli adam var one öle milet elit olmuş bide mor dehil itemler mavi yeşil yaw mor gear yapsa ne olcanı merak ediyorum 200k ve üzeri harelde
korsan herhangi bir durum kullansak ne olur
catayı görmeyi 4 gözle beklioruz ...
son durum hakkında Gİntama burdna bilgi verirsen seviniriz ...