Posted December 5, 201014 yr dun gece undead kadın yaptım cınsıyet değişimi ıle bı deddım tras olıyım kuaforde oyundan atıyor benden kaynaklanan bı sorun yok baska charla gelıp oluyor gm nın en kısa zamanda duzeltmesını ıstıyroum baska kımde var sa bole bı sorun ılgılenılsın...
December 5, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1291550506' post='281828'] dişi charla "tıraş olcam" diye gelirsen döverler bile olm [/quote] asdasdasddas yarıldım "benim bi saç sakal var ya heee"
December 5, 201014 yr [b]Sorun server da değil sen de de değil senin charında... bir ara bende de oldu o repair yapınca düzeldi...[/b]
December 5, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1291550506' post='281828'] dişi charla "tıraş olcam" diye gelirsen döverler bile olm [/quote] taylan yemin ediom aklımdan bu geçiyordu ahahahah, ilk posttan sonrakileri okumasam ben de aynısını yazabilirmişim. süpersin soruna gelince. eskiden ırk degişimi için " .modify gender female " tarzı bir komut vardı. seni oyun içerisinde direkt female yapıyordu. o komutta da aynı hatayı veriyordu bende. sonradan customize edildi charım gm tarafından. düzeldi. bence yeniyse charın sil yeniden aç.
December 5, 201014 yr Kalıcı bir sorun değil di diye hatırlıyorum.WoW klasöründe Wtf ,wdb dosyalarını ve errors klasörünün içini temizle ve pc ni yeniden başlat.Umarım düzelir.