Jump to content
Posted
[i]an itibari ile dayı olduğumu öğrendim arkadaşlar yanı ablam doğum yapmış :)
allah hepinize dayılık,amcalık en önemlisi babalık ve annelik duygusunu yaşatsın Sıra bizlerde :)[/i]

Featured Replies

[quote name='marvellous' timestamp='1291823637' post='281891']
allah hepinize dayılık,amcalık en önemlisi babalık ve annelik duygusunu yaşatsın Sıra bizlerde :)[/i]
[/quote]
analı babalı büyüsün abi tebrikler :)
[/quote]
analı babalı büyüsün abi tebrikler :)
[/quote]
Allah analı babalı büyütsün :) 4 senedir dayıyım zaten şimdi bir yeğen ankarada ki ablamdan bir de hali hazırda yeğenimin annesi olan ablamdan ikiz yeğen bekliyorum :) dayılık zordur ama bilesin,özellikle hediyeye sakın alıştırma artık eve her girdiğimde bana ne aldın sorusundan bıktım yakında 4 tane olcaklar korkuyorum :D
  • Author
kuzenlerin cocuklarından biraz tecrübe ettik ama kanımızdan birisine nasıl davrancaz bilmiyorum ama çok şımarık olcak 3 dayı var 4 de amca :D
[quote name='dementor' timestamp='1291824890' post='281897']
bende de 3 abla var artık darısı başıma :D
[/quote]
ahah tek erkek misin sende :D benimde 3 abla var :D
Allah analı babalı büyütsün abi.Bnmde ablam var oda evlensin bende dayı olucam inş :D
allah analı babalı büyütsün büyük adam olsun allah nazarlardan belalardan korusun benimde 2-3 yiğenim var tavsiyem 5 ay bak hep abi hediye gezdir(araba varsa zaten çıkmaz hiç:D) falan zaten kuyruğun oluyor belli bi süreden sonra kopmuyor senden :lol: :lol:

Edited by Edyy

Ben hiç dayı olamıcam, amca olcaz anca, gerçi abimin evlenceği yok daha o da zor gözüküyor :D Komşunun kızının kızı oldu sen dayı oldun dediler bana, manevi dayı oldum bende :P Bu arada Allah analı babalı büyütsün, nazar değmesin maşallah diyelim :D
Allah analı babalı büyütsün:) Bide dayılı (:
  • Author
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize :) bugun gördüm ufaklıgı kafa 10 santim gözler 8 santim :D
Ohoo daha yolun başındasın mehmet bak burda uzman var (ben :D) 4 dayı ve 3 amca ünvanım var :lol: Yeğenler özlemişler zaten hergün arayıp duruyorlar haftaya onlarda kalıcam dayı olmak zor iş :P

Allah analı babalı büyütsün, dinine ve milletine hayırlı bi insan olur inşallah.

Edited by ShadyRIDDLE

• Author
sende bi elti'likte seziyorum :D
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat yapsın

Edited by onebe

Hayırlı Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün Mehmet Ben Hem Amca Hem Dayı Olarak Tavsiyem Cok Ustune Düşme Yoksa Kötü Oluyor :D
[quote name='WeNy' timestamp='1291917691' post='281916']
Hayırlı Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün Mehmet Ben Hem Amca Hem Dayı Olarak Tavsiyem Cok Ustune Düşme Yoksa Kötü Oluyor :D
[/quote]

konu dışı: imzanı ne zaman görsem yarılıyorum abi ya :D

konuya gelirsek :) kardeşim olmadığı için ne amca ne dayı olamıyorum :( güzel bi duygudur allah analı babalı büyütsün inş.
[quote name='cevat1992' timestamp='1291922417' post='281918']
konu dışı: imzanı ne zaman görsem yarılıyorum abi ya :D

konuya gelirsek :) kardeşim olmadığı için ne amca ne dayı olamıyorum :( güzel bi duygudur allah analı babalı büyütsün inş.
[/quote]

teyze olursun sende anne yarısı :D
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1291899655' post='281910']
Ohoo daha yolun başındasın mehmet bak burda uzman var (ben :D) 4 dayı ve 3 amca ünvanım var :lol: Yeğenler özlemişler zaten hergün arayıp duruyorlar haftaya onlarda kalıcam dayı olmak zor iş :P

Allah analı babalı büyütsün, dinine ve milletine hayırlı bi insan olur inşallah.
[/quote]
yeÐENLERi FARmA bağlayan DAMA :D
  • Author
dün tekrar gördüm ilk golü attı elime işedi :D