Jump to content
Posted
son günlerde oluşan bir bug gerçekten sinilerimi çok bozuyor herseferinde, sanırım locklar bir skill atıolar char yavaş yavaş yürümeye başlıyor kafasına göre, balon açsak dahi devam ediyor, balon açmadığımz zamanlardada üstümüzde herhangi bir spell yokken dahi bunu yapıyor, gerçekten çok sinir bozuncu bir durum, son zamanlarda sıklastı bu olay.

Featured Replies

evt cidden sinir bozucu bi durum neyden kaynaklanıyo bilmiyorum ama bayagıdır var bu olay en azından bende böyle.
lockların yavaşlatan skill bu olmalı, http://www.wowhead.com/spell=18120

commentlerde bulamadım removable olup olmadığını. umarım sorun en yakın zamanda çözülür :}
  • Author
benim bahsettiğim olay yavaşlatma değil, nuttella sanırım neyden bahsettiğimi anlamıs, char kendi kendine yürüyor ağır ağır, örneğin balon açıyorm char hala yürümeye devam ediyor, heal bile atamıyorm balonun süresinde hareketli olduğum için.
[quote name='NightMare' timestamp='1292030360' post='281986']
benim bahsettiğim olay yavaşlatma değil, nuttella sanırım neyden bahsettiğimi anlamıs, char kendi kendine yürüyor ağır ağır, örneğin balon açıyorm char hala yürümeye devam ediyor, heal bile atamıyorm balonun süresinde hareketli olduğum için.
[/quote]

++ Evt aynen öyle oluyor char kontrolden çıkıyor yavaş yavaş kendi belirlediği bi dogrultuda ilerliyor :) Bütün tuşlara basıyorum tık yok bazen düzeliyor ama bazende ölene kadar bişe yapamıyorsun.Night ın dediği gibi üstünde herhangi bi spell olmamasına ragmen bu sorun oluyor fear blind vs yokken gerçekleşiyor. Yada onlar atıldıgında char etkisinde kalıyor bilmiyorm çözemedim daha neyle alakalı oldugunu :)
benim kişisel tahminim daze + fear yönünde, fear kısa sürede kalkmıştır belki ama öyle çok kötü bi etkisi var, saniyenin yarısında kalksa bile saniyeye tamamlıyor, yani fear geçer geçmez karakter kendine gelmiyor. fear yerine death coil de olabilir, onun da kısacık bi süre fear etkisi var. tabi bu benim kişisel tahminim, hiç alakasız bir şey de çıkabilir :}
bugmu hilemi hekmi bilmem ama dün bgde admlar uçan bineklere uçup gitiler buna nediceniz adamlar sanki dalaranmış gibi özgürce uçuyolardı neıl bu iş (şu alylerin sayısı artması lzm heke başvuruyolar ezilmiyolarda ne diyem özgüvenmiyok adamlarda bilmiyom (hek kulananlarda )nereye kadar böle gider bilmiyorum :S
haha hic qülecehem yoktu
lockları ne ezdiniz ya lockların curse of exhaustion seni slowlamıs die bir skill war belki bundan dolayıda ola bilir tabi karsında lock Affliction ise yada conflagrate ilede yavaslıya bilirsin

Edited by Fatalfighter

[quote name='Fatalfighter' timestamp='1292065047' post='281996']
haha hic qülecehem yoktu
lockları ne ezdiniz ya lockların curse of exhaustion seni slowlamıs die bir skill war belki bundan dolayıda ola bilir tabi karsında lock Affliction ise yada conflagrate ilede yavaslıya bilirsin
[/quote]
öyle bişi olsa debuff görürsün üstünde adamlar debuff yok diyo sanırım benim de başıma geldi kısa bi süre için temiz char yavaş yürüdü fear tipi skillerde zaten asmodeanın söylediği tipte bi sorun var feardan çıkmak için bi skill bi trinketim var ama hangisini kullanırsam kullaniyim bi süre daha koşturuyo char bu durum snare polymorph blind gibi yavaşlatma veya wondering yaptırma skillerinde mevcut öyle ki alıştık artık şu ara lag da çoğaldı bu da bu tip sorunları daha da kötü hale getiriyo geçen abde bi lock bana farmın orda fear attı lag girdi lag bitti lumber mill yorusunu yarılamış benim char napalım sağlık olsun hala yaşıyo hiç değilse dedim buna da şükrettim :D şu an tam laptopla arama kucağıma kedi oturdu o yüzden kötü gülüşü de yapiyim konsept olosun NIHAHAHAHA
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1292066414' post='281999']
öyle bişi olsa debuff görürsün üstünde adamlar debuff yok diyo sanırım benim de başıma geldi kısa bi süre için temiz char yavaş yürüdü fear tipi skillerde zaten asmodeanın söylediği tipte bi sorun var feardan çıkmak için bi skill bi trinketim var ama hangisini kullanırsam kullaniyim bi süre daha koşturuyo char bu durum snare polymorph blind gibi yavaşlatma veya wondering yaptırma skillerinde mevcut öyle ki alıştık artık şu ara lag da çoğaldı bu da bu tip sorunları daha da kötü hale getiriyo geçen abde bi lock bana farmın orda fear attı lag girdi lag bitti lumber mill yorusunu yarılamış benim char napalım sağlık olsun hala yaşıyo hiç değilse dedim buna da şükrettim :D şu an tam laptopla arama kucağıma kedi oturdu o yüzden kötü gülüşü de yapiyim konsept olosun NIHAHAHAHA
[/quote]

+++

bugün hiç olmadı ilginçtir, belkide lagla birleşince çok fark ediliyodur, belkide sadece lag kaynaklıdır.
Arkadşaların dediği yavaşlatma değil balon bile açıkken char kontrolden çıkıyor diyorlar bir lock olarak üzüldüm umarım düzelir.
[quote name='huseinhan' timestamp='1292056889' post='281992']
bugmu hilemi hekmi bilmem ama dün bgde admlar uçan bineklere uçup gitiler buna nediceniz adamlar sanki dalaranmış gibi özgürce uçuyolardı neıl bu iş (şu alylerin sayısı artması lzm heke başvuruyolar ezilmiyolarda ne diyem özgüvenmiyok adamlarda bilmiyom (hek kulananlarda )nereye kadar böle gider bilmiyorum :S
[/quote]

dostum 1 tane parantezi kapatmayı unutmuşsun.
anlatılmak ıstenen rogun blındınde trınket kllansan bıle 1 2 sn daha dolanma olayı sanırım charın aynı olabılır
[quote name='Fluu' timestamp='1292154793' post='282029']
anlatılmak ıstenen rogun blındınde trınket kllansan bıle 1 2 sn daha dolanma olayı sanırım charın aynı olabılır
[/quote]
evet aynı durum benzer cc skillerinde de mevcut