Jump to content
Posted
Forumda birden fazla class en' leri başlığı var bu da onun biraz tersi olsun oyuncular dostlarını değilde karşılarında görmeyi sevdikleri rakipleri yazsınlar :)
Beni bayaa bi kovalayan var bg de sırf işini gücünü bırakıp mezardan peşime düşüp tekrar mezarın yolunu tutanlar bile oluyor bu hırsla demek ki seviliyorum :lol:
Benim karşımda görmeyi sevdiğim hatırlayabildiğim kadarıyla iki ally var nike ve mekanrize bu iki arkadaş denk geldimi eğleniyorum yaptığım pvp den bi de eskiden eddy ally' ken denk gelince de iyi oluyordu yazık şimdi karanlık tarafa geçti :rolleyes:

Varmı sevdiğiniz rakip oyuncular bi yazın hele ama hakaret içerikli mesajlar olmasın lütfen.

Featured Replies

• Author
[quote name='WitchkinG' timestamp='1292322484' post='282232']
ricochet
[/quote]

Ricochet sağlam hunter oynuyor onu da yazacaktım da geçen gün o resili halime 12k+ kill shot atınca vazgeçtim onu yazmaktan :lol:
karşı taraftakı en iyi arkadaşım asım olduğuna göre Asımında 4 charı olduğuna göre bunlar sırasıyla koko moko kuko haham gibi enteresan isimler olduğunu göz önünde bulundurursak.
A - ) asımın verdiği isimlerin içerdediği anlama göre yaş aralıgı aşşdakılerden hangisidir.

1-) 03-10
2-) 10-12
3-) 12-16
4-) Ruhu genç
:D :D :D

ricochet ben bir rogue olarak gözüm görmez dalarım herkeze ama ric de hata yaptığım anda ölüceğimi biliyor.

Edited by marvellous

Asmodean,Cck,Ryuu ve Neete bu arkadaşların pvp oynayışları gerçekten çok iyi...1v1 de öleceğimi bilsemde :) onlarla kapışması çok zevkli oluyor...:)

Procurve.
Ricochet saygılar :) Diğer arkadaşlardan classını iyi oynayan yok demiyorum çoğu class zaten artık belli hakkını veren kişiler Ricochet'in oynayışı gerçekten bu ara en belirgini.
2 factionada yer aldığım için 2sinide yazıcam izninizle :)

allydeyken Onebe İrony kesmek için canla başla uğraşırdım Disqust Cck Neete Tekerlek Lifegiving Pala gerçekten zorlayan isimler

hordeykende Rjalk Jynx Xero çok ii healerlar gerçekten uğraştırıyorlar:) Serenity Darkie de karşıma çıktıklarında daha dikkatli oynamaya çalışırım

Edited by Edyy

• Author
Arkadaşlar başlığın amacı anlaşılamadı sanırım ben en zorlandığınız demiyorum en sevdiğiniz diyorum hani size sempatik gelebilir veya aranızda bir çekişme olabilir veya millet pvp yaparken siz bir köşede güreşiyor olabilirsiniz yada ne bileyim karşınızda ögrünce ahan beleş honor diye düşündüğünüz ve sevdiğiniz olabilir ben onlardan bahsetmek istemiştim :lol:
koko muko kuko haham beleş honor görünce lol ve rudesiz geçmem :D
aly kende sendin yaşar senı görünce beleş honor derdim :lol:
[quote name='cevat1992' timestamp='1292330778' post='282253']
baran ! tek geçerim.
[/quote]
+++++ :D :D karşıma çıksada bedava honor kassam dediğim tek character dir herhalde
Evet ben doğru şekilde yazdım ben iyi oyuncu severim
baranı cokmu büyütüyolar karşıma cıkınca gördüm halini o anca duel atan adamlara saldırır :)
ona gelene kadar iyicocuk beddva diye ve gb harika roglarvar he ally derseniz harami en azından hek kulanmıyo :)
not:Ben her nekadar iyi warrior olmasamda :) en azından gördüklerimi yazıyorum.

Edited by huseinhan

[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292327354' post='282243']
Arkadaşlar başlığın amacı anlaşılamadı sanırım ben en zorlandığınız demiyorum en sevdiğiniz diyorum hani size sempatik gelebilir veya aranızda bir çekişme olabilir veya millet pvp yaparken siz bir köşede güreşiyor olabilirsiniz yada ne bileyim karşınızda ögrünce ahan beleş honor diye düşündüğünüz ve sevdiğiniz olabilir ben onlardan bahsetmek istemiştim :lol:
[/quote]

ee bende onları yazdım zaten ne var yazdıklarım karşıma çıktıgımda hem hoşuma gider hem gitmez hem sempatik gelir hem gelmez
[quote]baranı cokmu büyütüyolar karşıma cıkınca gördüm halini o anca duel atan adamlara saldırır :)
ona gelene kadar iyicocuk beddva diye ve gb harika roglarvar he ally derseniz harami en azından hek kulanmıyo :)
not:Ben her nekadar iyi warrior olmasamda :) en azından gördüklerimi yazıyorum. [/quote]

Baran :D :D Adam son vuruş abi. Dağılın :D
En çok zevk aldıhım Asmodean ve Cck onlar sayesinde epey şey ögrendim dier classlarda zevkli ama kısa bitiyor :)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292322275' post='282229']
Forumda birden fazla class en' leri başlığı var bu da onun biraz tersi olsun oyuncular dostlarını değilde karşılarında görmeyi sevdikleri rakipleri yazsınlar :)
Beni bayaa bi kovalayan var bg de sırf işini gücünü bırakıp mezardan peşime düşüp tekrar mezarın yolunu tutanlar bile oluyor bu hırsla demek ki seviliyorum :lol:
Benim karşımda görmeyi sevdiğim hatırlayabildiğim kadarıyla iki ally var nike ve mekanrize bu iki arkadaş denk geldimi eğleniyorum yaptığım pvp den bi de eskiden eddy ally' ken denk gelince de iyi oluyordu yazık şimdi karanlık tarafa geçti :rolleyes:

Varmı sevdiğiniz rakip oyuncular bi yazın hele ama hakaret içerikli mesajlar olmasın lütfen.
[/quote]
tek gezsen zevk alamıcan da beni kesmekten tek gezmiosn ole arkadan yolla skiilleri:D
  • Author
[quote name='mekanrize' timestamp='1292342060' post='282289']
tek gezsen zevk alamıcan da beni kesmekten tek gezmiosn ole arkadan yolla skiilleri:D
[/quote]

Vallahi sana denk gelmiş demek ki ben daha arkama heal alıp bi bg yapamadım bi defa irony denk geldi mezar altındaydım paso heallemişti onun haricinde ben genelde kıyıdan köşeden dolaşır ya base çevirirm yada bayrak taşırım karşıma geçen olursa keserim yoksa benden kaçanı kovalamam bile :)
bir elektro iki lepha mıydı neydi dalamıyodum ona bi tereddüte giriyodum nedense
Asım Abi tabikide ! Oyunda özellikle karşılaşmaya çalıştığım rakiptir(rakip değilde abimdir yani) :) [Bilmeyenlere nicki koko]
Kestikten sonra attığım /laugh paha biçilmezdir :D
Pvp de en sevdiğim rakipler dürüst olarak söylüorum ki öncelik cck. sonra tekerlek gelior. bu iki kişinin pvp ypmasına hastayım çok kral adamlar :D