Jump to content
Posted
Forumda birden fazla class en' leri başlığı var bu da onun biraz tersi olsun oyuncular dostlarını değilde karşılarında görmeyi sevdikleri rakipleri yazsınlar :)
Beni bayaa bi kovalayan var bg de sırf işini gücünü bırakıp mezardan peşime düşüp tekrar mezarın yolunu tutanlar bile oluyor bu hırsla demek ki seviliyorum :lol:
Benim karşımda görmeyi sevdiğim hatırlayabildiğim kadarıyla iki ally var nike ve mekanrize bu iki arkadaş denk geldimi eğleniyorum yaptığım pvp den bi de eskiden eddy ally' ken denk gelince de iyi oluyordu yazık şimdi karanlık tarafa geçti :rolleyes:

Varmı sevdiğiniz rakip oyuncular bi yazın hele ama hakaret içerikli mesajlar olmasın lütfen.

Featured Replies

ben afterla karşılaşmak istemiyorum wrecking ball yapmama engel oluyo hep
Tranquility ve Cck(her ne kdr kendisine pek dmg veremesem de tank gibi adam ya) demek istiyorum :)
ben en çok Naaru ile karsılasmayı seviyordum. ölsem de öldürsem de acaip zevk alıyordum. :)
[quote name='dementor' timestamp='1292337155' post='282271']
immune açıkken inadına fear atan locklara hastayım ben
[/quote]

ranged 2 kişi kapışıyosun mesela, bi tane dk/druid/warrior gelmiş yandan çat çat vuruyo, o sinirle bakmadan "dayı bi git ya" macrosu eklenmiş fear atıyosun refleks olarak, sonra adın çıkıyo böyle yerlerde. onun için bence bu normal, banishlenmiş karaktere saldıranları izle sen :}
karar değiştirdim tüm aly leri seviyorum kesince hele 3 kişi dalarken üçünü birden yere serince ortalarında bi dans edesim geliyo '' ne yapayım engel olamiyorum ben böyleyim :D ''
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1292337155' post='282271']
immune açıkken inadına fear atan locklara hastayım ben
[/quote]

balon açık olsun olmasın ilk bulduğum fırsatta fear atarım (ama sadece bg de yaparım bunu) çünkü ben kendi oyunculuğum kadar yanımda ki priest veya warrior u da aynı zeka seviyesinde görürüm ben o balonun 2-3 saniye içinde dispel yapılabileceğini düşünüp fear cast ediyorsam o balonu silme özelliği olanda silmeli zaten balonu ben fear atmadan :)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292409777' post='282340']
balon açık olsun olmasın ilk bulduğum fırsatta fear atarım (ama sadece bg de yaparım bunu) çünkü ben kendi oyunculuğum kadar yanımda ki priest veya warrior u da aynı zeka seviyesinde görürüm ben o balonun 2-3 saniye içinde dispel yapılabileceğini düşünüp fear cast ediyorsam o balonu silme özelliği olanda silmeli zaten balonu ben fear atmadan :)
[/quote]
Death knightım ben söylediğim skill balon değil lichborne + anti-magic shell ile 15 sn her türlü magic debuffa immune oluyorum biri tepeme mass dispel de atsa sadece boşa mana harcamış olur. Lichborne açmış dkı saf dışı bırakmak uyanık bir paladin veya priestin tek tuşla yapabileceği bir iştir ama çoğu paladin en basitinden cleanse kullanmayı bile bilmiyor gördüğüm kadarıyla priestlere gelince shadow ise adam bi heal bile atmaz yanındakine ama ally priestleri öyle değil tabi onlardan çekiniyorum bakalım ne zaman bulucaklar anti-lichborneu
oda bi şeymi ben buldum bile o skılı açınca vanish atıp 15 saniye bekliyorum :D
yok yok sizde bi skil var stun blind yemiyonuz tırsıyorum hangi skil bilmiyorumda
deniyelim akşam gerçi dk ya blind atmak çok saçma
[b]Eudamonia[/b] : bi ton stun atıyorum blink kullanmıyo ısrarla, aşırı zevk alıyorum.
[b]Baran[/b] : stealthe girmeme gerek kalmadan çay kahve içerken honor kastığım arkadaş. 10k kille yardımı dokunuyo.
[b]Pyhscolock[/b] : ölmeme yakın "bana kim vuruyo lan" diye bakınıp tam ölürken gördüğüm dostum, kestikten sonra GOL GOL GOL diyo pek bi sevimli :D skypeda az sövmedim :P dur diyorum durmak bilmiyo bu adam.
[b]Darkie[/b] : bglerde denk geldiğimizde şu tarz bi savaşa dönüşüyo "ben daha iyi oynarım" "hayır ben senden iyiyim" al sana stun. al sana vanish falan diye aşırı eğlendiğim arkadaşım :D
[b]Wargasm[/b] : pvp yaparken gerçekten keyif veriyo hamleleriyle.

hordedan da bi erdiyle güzel dueller atıyoruz hem eğlenip hem taktik geliştirioz falan. /kiss
bu arada taylanın dediği skillde undeade dönüşüyosun. priestler shackle undead, paladinler turn evil(emin değilim böyle bişiler:D) kullanabilir sanrm. turn evili metamorphosisdeki warlocka attım 15-20 saniye bişey sürdü yanlış hatırlamıyosam bozuk olabilir işte tam kullanma zamanı :D oyun çok basit te ezbere oynamamak lazım

Edited by DissAble

[quote name='DissAble' timestamp='1292468587' post='282377']
bu arada taylanın dediği skillde undeade dönüşüyosun. priestler shackle undead, paladinler turn evil(emin değilim böyle bişiler:D) kullanabilir sanrm. turn evili metamorphosisdeki warlocka attım 15-20 saniye bişey sürdü yanlış hatırlamıyosam bozuk olabilir işte tam kullanma zamanı :D oyun çok basit te ezbere oynamamak lazım
[/quote]

eet bende atmıstım okadar sürmüştü :) tunr evildan sonrada holy wrath atmıstım hatta :D ayrıetten paladinin bütün dmgleri artıyor zaten undead targeta :)
açıklamayın lan sırlarımı :D bu arada exorcism de %100 critlicektir lichborne veya metamorphosisdeki bi oyuncuya her türlü anti undead antidemon skillere açık hale geliyoruz
benim merak ettiğim acaba bi lock metamorphos halindeki bi locka enslave demon atabilir mi :huh:
açıklamayın lan sırlarımı :D bu arada exorcism de %100 critlicektir lichborne veya metamorphosisdeki bi oyuncuya her türlü anti undead antidemon skillere açık hale geliyoruz
benim merak ettiğim acaba bi lock metamorphos halindeki bi locka enslave demon atabilir mi :huh:
Horde tarafındakı gördüğüm playerlar..

Cck: karşılaşmaktan zevk aldıgım bakalım bu sefer öncehangimi fearı ilk atıcak dıe sabırsızlıkla bekledıgım, yada 3 5 kişi fight içinde oldugunda ilk birbirimizi fearlayıp başka player a vurdugumuz classdaşım :P

Disgust: Her invis olduğunu gördüğümde acaba ne zaman bi sap yicem endişesiyle beklediğim ve ufak bir hatamda beni kesiceğinin kaçınılmaz olduğunu bildiğim saygı duydugum imba rogue lardandır.. (Horde trafında)

Eddy:bg lerde karşılaştıgımda hiç çekinmeden direk combat a girdiğim ya kesıcem yada kesılcem mantıgıyla her türlü taktiği denediğim bir kişilik..

Onebe: çok uğraştırıo ya :)

Neete: Bunun gibi holy dk görmedim arkadaş :D

Enttreri: Biraz pvp item giyse daha uzun sürcek combatlarımız :D

Ally dan ise ;

Wargasm: Adam warior u konuşturuyor ya çok severek duel attıgım Partneri olan [url="http://www.wowhead.com/item=49623"]Tık[/url] e de ayrı bi saygım var :))

Darkie: Off yinemi :D

Rjalk: oh tmm Rjalk geldi rahatız :)

Darrkman: Ulen kadir yardır kenk büyüksün /respect

Aristo: Forza resto zor yatar..Bu serverda gördüğüm en iyi restolardan biridir,duel atmak istemıorum :@

Periodic:Raid Talentlerine hastayım ya :D

Edited by kartaltug

[quote name='kartaltug' timestamp='1292504174' post='282430']
Enttreri: Biraz pvp item giyse daha uzun sürcek combatlarımız :D
[/quote]

son 2 haftada sadece bir kez enttreri ile bg yaptım ve çok keyif almıştım ben yokken yiğenim oynuyor öğreniyor daha doğrusu yardakçım yada varisim :D

senin nick neydi oyunda benımde saygı duyduğum bi oyuncu olabilirsin

Edited by marvellous

[quote name='marvellous' timestamp='1292512431' post='282440']
son 2 haftada sadece bir kez enttreri ile bg yaptım ve çok keyif almıştım ben yokken yiğenim oynuyor öğreniyor daha doğrusu yardakçım yada varisim :D

senin nick neydi oyunda benımde saygı duyduğum bi oyuncu olabilirsin
[/quote]

Physcolock :)
[quote name='kartaltug' timestamp='1292515057' post='282446']
Physcolock :)
[/quote]

evet locku güzel oynuyan bir arkadaşsın saygım vardır. pve giymek hoşuma gidiyor seninle hiç 1vs1 karşılaştığımızı hatırlamıyorum karşılaşmısakta çok çektirdiğine eminim ama seninle duelleşmek isterim arkanda darkman olmadan damagelerimi görmek istiyorumda :D
[quote name='marvellous' timestamp='1292515408' post='282450']
evet locku güzel oynuyan bir arkadaşsın saygım vardır. pve giymek hoşuma gidiyor seninle hiç 1vs1 karşılaştığımızı hatırlamıyorum karşılaşmısakta çok çektirdiğine eminim ama seninle duelleşmek isterim arkanda darkman olmadan damagelerimi görmek istiyorumda :D
[/quote]
ben karsılastıgımızı hatırlıorum hatta uzerınde berserk wardı wsg de :)
Bir zamanlar,Ben Wt'de Oynar iken ;

''Tiryakihasan'' tabiki kesince horde çar açıp bana küfretmesi yokmu CcCTiryakiReyizCcC üşüyoruz :unsure:

''Richocet'' ki ben yeni 80 oldumda Sharp tı Hunter ın hakkını veren tek wt oyuncusu benim gördüğüm özellikle lockla 'Silence' ile onla kapışmak müthiş zevkliydi. :)

''Baran'' yazık çok yüklenmeyin öğrencek adamı wowdan soğutmayın ama rog oynamak zor zanaat hiç olmasa Paladin açmamış adam zoru sevio ;)

Şole bi baktımda bukadarmış :blink:

[color="#FF0000"]Önemli Not : [/color] Bide bu başlık karşında görmek istediğin adamları yazma yeri değilmiydi millet gene kankasını,arkadaşını,hemcinsini yazmış ilginç demek not defterinde hazır bunlar adam her başlığa kopyala yapıştır gitsin yapıo <_<

Edited by asan61