Jump to content
Posted
http://getmangos.com/community/topic/5820/implememting-ghouls/ şurada bu skill in çalışması ile ilgili kodlar vs. verilmiş yusuf bi inceleyebilir mi acaba rica edersem :)

Featured Replies

Evet raise dead bozukluğu ciddi sorun yaratıyor örneğin battlegroundda önce ghoul sonra siz ölürseniz mezardan kalktığınızda ghoulunuz olmuyor ve bi kere çıkartabiliyorsunuz ardından skill hayata küsüyor o ghoul da ölürse öyle geziyorsunuz. Normalde olması gereken şöyledir ghoulunuz ölür ardından raise dead skillinin cooldown süresi başlar (talentsız 1.5 dk talentla 45 sn miydi neydi hatırlayamadım) süre biter tekrar ghoul çıkartırsınız ghoul sürekli ölse de durum böyle devam eder sonsuza kadar ghoul çıkartabilirsiniz. Bizde olan şöyle ghoul ölüyo cooldownsız bir raise dead skilli çıkıyo karşınıza yani bir sefer için direk ghoul çıkartıyorsunuz (bu da bir bug) o ghoul da ölünce skill sonsuza kadar cooldowna giriyo :D
Bu arada ghoul çok vuruyo gibi söylemler oluyo pet ekranında ghoulun normal damage aralığı yazıyo (talentla ghoul sahibinin toplam strsini %113ünü alır) critlerse de 2 katı vurması gerekiyor ve o aralıkta vuruyor bizim kemik torbası.
  • Author
ben hala çözemedim nasıl çok heal alıyorlar vallahi garip :S http://www.wowhead.com/spell=55233/vampiric-blood bu skillin hemen ardından rune tap atınca %25 fazladan heal geliyor onuda hesaba katmak gerek ayrıca konumuzda o değil dağıtmayalım.
[quote name='cevat1992' timestamp='1292946507' post='282690']
ben hala çözemedim nasıl çok heal alıyorlar vallahi garip :S http://www.wowhead.com/spell=55233/vampiric-blood bu skillin hemen ardından rune tap atınca %25 fazladan heal geliyor onuda hesaba katmak gerek ayrıca konumuzda o değil dağıtmayalım.
[/quote]
%25 değil %43 daha çok heal alır dk kendi skillerinden vampiric blood açınca ben zaten blood değilim o da beni bağlamıyo :D
bende küçük enttreri petleri istiyorum :D
abi neyin yüzdesi bu ya allah aşkına.bırakın bu yüzde hesaplarını blood dk iyi dps yapar ama okadar koruyamaz kendini yuh artık yaw. zor bela yarıya geliyor hpsi bi rune tap ile fulluyor adam kendini.atılan 10k + healler mi normal yapmayın : S ben bi unholy dk biliyorum oda peti patlatınca falan %40 hp mi ne alıyordu öle bişey vardı..ama bu diğer spec teki dk ların bu kadar heal alması normal değil. 5 kişi bir dk ya dalıyor adamın dayanma süresi 1 dakika ya hatta fazla bile : S ... healer bile bukadar süre dayanmıyor. bu anormalliğin niye bu kadar uzun süre boyunca üzerinin örtüldüğünü de anlamış değilim.kimseye garezim yok bu konuda ama dk ların bu şekilde olması cidden can sıkıcı.düzeltilsin şu bug artık.

• Author
biz hesaplarca konuşuyoruz çok dayanıyor şundan çok duruyor bundan daha dayanıklı demiyoruz ki ortadaki hesap belli ne yani hemen ölelim mi ?
[quote name='cevat1992' timestamp='1292950332' post='282700']
biz hesaplarca konuşuyoruz çok dayanıyor şundan çok duruyor bundan daha dayanıklı demiyoruz ki ortadaki hesap belli ne yani hemen ölelim mi ?
[/quote]

ok abi yapın hesabınızı oturun . full dk ordusu görmek istiyoruz okadar yetmez lütfen...dk kasın hayatınızı yaşayın.felsefe bu.özür dilerim bu arada bu gereksiz sitem için...: S
[quote name='engincel' timestamp='1292949912' post='282699']
abi neyin yüzdesi bu ya allah aşkına.bırakın bu yüzde hesaplarını blood dk iyi dps yapar ama okadar koruyamaz kendini yuh artık yaw. zor bela yarıya geliyor hpsi bi rune tap ile fulluyor adam kendini.atılan 10k + healler mi normal yapmayın : S ben bi unholy dk biliyorum oda peti patlatınca falan %40 hp mi ne alıyordu öle bişey vardı..ama bu diğer spec teki dk ların bu kadar heal alması normal değil. 5 kişi bir dk ya dalıyor adamın dayanma süresi 1 dakika ya hatta fazla bile : S ... healer bile bukadar süre dayanmıyor. bu anormalliğin niye bu kadar uzun süre boyunca üzerinin örtüldüğünü de anlamış değilim.kimseye garezim yok bu konuda ama dk ların bu şekilde olması cidden can sıkıcı.düzeltilsin şu bug artık.
[/quote]
blood dk iyi dps yapamaz bence iyi dps yapmasını ben sorun olarak görüyorum peki bu death knightlar nasıl heal alıyor bi bakalım bazı bozukluklar var yok değil
death strike: hedefteki dot başına death knightı toplam hpnin %5 kadar healler blood dk iki dota sahiptir %10 heal eder bir dea improved death strike talentı var ki gelen healı %50 arttırır yani blood death knight death strike ile kendini hpsinin %15i kadar healler. Unholy death knight 3 dota sahiptir o yüzden o da %15 heal alır. Frost death knighta gelince dual wield yaparken threat of tassarian talentı ile temel dk skilleri main handle vurduğunda off-handle de vurur death strike main handle vurunca off-handle de vuruyo main-handden heal gelince off-handden de heal geliyo. Gelmesi gerekiyo mu gerekmiyo mu bilmiyorum ama dual-wield yaptığım için o talentı vermezsem at çöpe death knightı gitsin. Talent araştırılsın.
mark of blood: bir çeşit magic debuff bu debuffı yiyen karakter kime ne damage yaparsa yapsın damage yaptığı adam toplam hpsinin %4ü kadar heal alır her damageda mesela death knight sana mark of blood atarsa yaptığın her melee vuruş damage over timelar skiller vs dkya her damage verdiğinde toplam hpsinin %4ü kadar heal alır bu debuff 20 sn sürer veya 20 kere %4 heal verdikten sonra gider. Magic debufftır silinebilir. şu an silinemiyomuş silinememesi bir bugdır.
Vampiric blood: Dknın toplam canını %15 aldığı healı da %35 mi ne arttırıyo. Death knightın kendi heal skillerinden aldığı heal da %43 civarı bir oranda artmış oluyor.
Improved rune tab: 30 sn cdsi olan bir skill bir blood rune harcayıp dkyı toplam canının %20si kadar healliyor. Glyphi var bunun dknın aldığı healı %3 arttırıyor ve party elemanlarını da hplerinin %10u kadar healliyor. Bu glyph bozuk çünkü death knight da ekstra %10 heal alıyor bu glyphle ben kullanmıyorum artık eskiden doğrusu bu sanıyodum.
death pact: Death knight ghoul çıkarıp ghoulu öldürür toplam canının %40ı kadar heal alır.

İşte death knightın heal alma yolları ve olabilicek buglar (2 tane) bunlar. Unholy blight talentına sahip olmayan bir death knightın diseaseleri cleanse ve cleansing totem gibi yollarla silinebilir böylelikle death knight death strike yoluyla heal alamaz. Ama unholy blightı varsa diseaseler sadece süresi dolunca silinir.
www.HemoroidinTedavisi.com Buda gayet yararlı bi site inceleyin rica ediyorum
[quote name='dementor' timestamp='1292951535' post='282702']
blood dk iyi dps yapamaz bence iyi dps yapmasını ben sorun olarak görüyorum peki bu death knightlar nasıl heal alıyor bi bakalım bazı bozukluklar var yok değil
death strike: hedefteki dot başına death knightı toplam hpnin %5 kadar healler blood dk iki dota sahiptir %10 heal eder bir dea improved death strike talentı var ki gelen healı %50 arttırır yani blood death knight death strike ile kendini hpsinin %15i kadar healler. Unholy death knight 3 dota sahiptir o yüzden o da %15 heal alır. Frost death knighta gelince dual wield yaparken threat of tassarian talentı ile temel dk skilleri main handle vurduğunda off-handle de vurur death strike main handle vurunca off-handle de vuruyo main-handden heal gelince off-handden de heal geliyo. Gelmesi gerekiyo mu gerekmiyo mu bilmiyorum ama dual-wield yaptığım için o talentı vermezsem at çöpe death knightı gitsin. Talent araştırılsın.
mark of blood: bir çeşit magic debuff bu debuffı yiyen karakter kime ne damage yaparsa yapsın damage yaptığı adam toplam hpsinin %4ü kadar heal alır her damageda mesela death knight sana mark of blood atarsa yaptığın her melee vuruş damage over timelar skiller vs dkya her damage verdiğinde toplam hpsinin %4ü kadar heal alır bu debuff 20 sn sürer veya 20 kere %4 heal verdikten sonra gider. Magic debufftır silinebilir. şu an silinemiyomuş silinememesi bir bugdır.
Vampiric blood: Dknın toplam canını %15 aldığı healı da %35 mi ne arttırıyo. Death knightın kendi heal skillerinden aldığı heal da %43 civarı bir oranda artmış oluyor.
Improved rune tab: 30 sn cdsi olan bir skill bir blood rune harcayıp dkyı toplam canının %20si kadar healliyor. Glyphi var bunun dknın aldığı healı %3 arttırıyor ve party elemanlarını da hplerinin %10u kadar healliyor. Bu glyph bozuk çünkü death knight da ekstra %10 heal alıyor bu glyphle ben kullanmıyorum artık eskiden doğrusu bu sanıyodum.
death pact: Death knight ghoul çıkarıp ghoulu öldürür toplam canının %40ı kadar heal alır.

İşte death knightın heal alma yolları ve olabilicek buglar (2 tane) bunlar. Unholy blight talentına sahip olmayan bir death knightın diseaseleri cleanse ve cleansing totem gibi yollarla silinebilir böylelikle death knight death strike yoluyla heal alamaz. Ama unholy blightı varsa diseaseler sadece süresi dolunca silinir.
[/quote]

eyw saolasın. şu asan61 gibi G00Gl€ da link aratıp terbiyesizlik yapmadın en azından.teşekkürler bilgi için.

bu link en son 2010 haziranında güncellenmiş. ozamanki mangos sürümüyle bile stabil çalışmamış bir patch şimdiki mangos versiyonuyla çalışmazki.
  • Author
çalışan bir çok server var hepsi de mangos kullanmakta bende diyorum ki onlar yapabiliyorsa ve biz de wturkte oynuyorsak wturkte de düzelmeli.
[quote name='asan61' timestamp='1292966703' post='282710']
www.HemoroidinTedavisi.com Buda gayet yararlı bi site inceleyin rica ediyorum
[/quote]
Senin işine yaramış anlaşılan, geçmiş olsun.
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293162015' post='282798']
[/quote]

Evt çok yaradı vuag vuag .Hastalığın ayıbı olmaz
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293162015' post='282798']
[/quote]
bana da yaradı
% hesabı yapa durun ben anlamam % hesabından orjinali bilirim orada 3 dk var frost blood unholy burada bide holysi var % hesabı sadece playerlerin kendini tatmin etmesi kandırması ben şimdi bir yüzde hesabı yapsam şhamanın dmg yememesi gerek derim ama malesef o kadar basit bir yüzde hesabı ile olmuyor bu iş.
Hemoroid tedavisi gören arkadaşlar sizin bilmem nerede çatlamış damarlarınızı engin mi çatlattı engine ne tedavisinden.

İmzama şunu yazıcam yakında DK olupta bg de ölen eziq :)) imkansiz gibi ne bu plate giy az dmg ye cok heal at nerede görünmüş bu ya :D şakagibisiniz varya %43 heal hahahhahha hiç gülecceğim yoktu orj de şahit olduğum düeller arenaları düşününce burada DK nın ne kadar iyi durumda oldugunu bilmiyorsunuz Dk nın duelde 15 sn de yattıgını biliyorum (item ve tecrübesi çok yüksek bir dk) hemde enhancement shamana karşı burada %90 a indiremez enhancement shaman WT de DK kendini tatmin etmek isteyip de bir türlü tatmin edemeyenlerin classı olmuş.... Geçen bir Dk ally lfgsine girip elemental shamana bana erkeksen yakından saldır diyor işte bu kadar kaliteli oyuncu tabi genelleme de yapmamak lasım.

Aman çok konuştum yine :D herkese iyi oyunlar....

Edited by TRKZ

[quote name='TRKZ' timestamp='1293315857' post='282844']
% hesabı yapa durun ben anlamam % hesabından orjinali bilirim orada 3 dk var frost blood unholy burada bide holysi var % hesabı sadece playerlerin kendini tatmin etmesi kandırması ben şimdi bir yüzde hesabı yapsam şhamanın dmg yememesi gerek derim ama malesef o kadar basit bir yüzde hesabı ile olmuyor bu iş.
Hemoroid tedavisi gören arkadaşlar sizin bilmem nerede çatlamış damarlarınızı engin mi çatlattı engine ne tedavisinden.

İmzama şunu yazıcam yakında DK olupta bg de ölen eziq :)) imkansiz gibi ne bu plate giy az dmg ye cok heal at nerede görünmüş bu ya :D şakagibisiniz varya %43 heal hahahhahha hiç gülecceğim yoktu orj de şahit olduğum düeller arenaları düşününce burada DK nın ne kadar iyi durumda oldugunu bilmiyorsunuz Dk nın duelde 15 sn de yattıgını biliyorum (item ve tecrübesi çok yüksek bir dk) hemde enhancement shamana karşı burada %90 a indiremez enhancement shaman WT de DK kendini tatmin etmek isteyip de bir türlü tatmin edemeyenlerin classı olmuş.... Geçen bir Dk ally lfgsine girip elemental shamana bana erkeksen yakından saldır diyor işte bu kadar kaliteli oyuncu tabi genelleme de yapmamak lasım.

[/quote]
Kürşatcım şimdi örnek vermeye kalkarsak Ally'da da DAMa var yani :D istediği kadar iyi oyuncu olsun IQ belli ama bunu tüm ally'a yıkmıyoruz :)
[quote name='TRKZ' timestamp='1293315857' post='282844']

[/quote]
Ya böyle şeyler yazıcağınıza diyin ki şu bozuk söyle bozuk olması gereken budur. Ben diyorum ki bir tane bozuk glyph var kullanan dklar 30 snde bir toplam hplerinin %10 kadar heal alıyorlar 30 snde bir %10 heal aldığı için "holy" diyosanız ya kesemiyosunuzdur ya da damagelarda bir sorun vardır ayrıca o glyphy kullanmayan dklar da var. Death knight her death strike vurduğunda dot başına %5 heal alır wtdeki çoğu dk unholy blight talentına sahip değildir dotları silinebilir priest olsun paladin olsun şaman olsun bu dotları siler silmiyolarsa onların kabahatidir koy yere bi cleansing totem heal alamasın adam.
[quote name='Rokka' timestamp='1293318533' post='282851']
Kürşatcım şimdi örnek vermeye kalkarsak Ally'da da DAMa var yani :D istediği kadar iyi oyuncu olsun IQ belli ama bunu tüm ally'a yıkmıyoruz :)
[/quote]

ne uzattınız abi şu dama meselesini yaw =) bi espiriyi 100 kere yapınca cılkı cıkıyomu cıkıyor =)
adam okadar komik bulmuşki icinde imzasına bile yazmş onada dicek bişey yok.hatta bu kelime ile guild kuran sivriler bile gördüm evet onada bişey yok.

gözle görülen boyutlarda ki bozuklugu mükemmel hesaplarla kapattılar yapcak bişey yok dk forever =)
unutmadan dementor bi dk acta gör orjinalde nasılmış =) öle 5-6 kişiyi 1 dakika tanklayabiliyormu gör :D hesap yapmayı unutma
kendine iiyi bak =))

Edited by engincel

[quote name='engincel' timestamp='1293325954' post='282853']
ne uzattınız abi şu dama meselesini yaw =) bi espiriyi 100 kere yapınca cılkı cıkıyomu cıkıyor =)
adam okadar komik bulmuşki icinde imzasına bile yazmş onada dicek bişey yok.hatta bu kelime ile guild kuran sivriler bile gördüm evet onada bişey yok.

gözle görülen boyutlarda ki bozuklugu mükemmel hesaplarla kapattılar yapcak bişey yok dk forever =)
unutmadan dementor bi dk acta gör orjinalde nasılmış =) öle 5-6 kişiyi 1 dakika tanklayabiliyormu gör :D hesap yapmayı unutma
kendine iiyi bak =))
[/quote]
Engincim ne oldu zorunamı gitti :D Çok komik bi olay bence bundan 50 yıl sonra torunlarıma anlatmayı planlıyorum :) Hatta senin neden farklı factionlarda oynarken onca zaman birlikte oynamışlığımızı unutarak saldırgan cevaplar yazdığını sana yakıştıramadığımı da anlatmayı düşünüyorum.

DK konusunda ise evet sorunlu bi class düzenlemeye ihtiyacı var eksik yönleri biraz bufflanarak giderilmiş gibi ama ben Wt de denge aramayı çok uzun zaman önce bıraktım. Hırs yapıp forumda kavga etmeye falan da gerek yok bunun için.
Eğer öyleyse ben de Darkie ve Disgust çok vuruyor diye ağlayayım hemen bi köşede :)
[quote name='Rokka' timestamp='1293328697' post='282855']
Engincim ne oldu zorunamı gitti :D Çok komik bi olay bence bundan 50 yıl sonra torunlarıma anlatmayı planlıyorum :) Hatta senin neden farklı factionlarda oynarken onca zaman birlikte oynamışlığımızı unutarak saldırgan cevaplar yazdığını sana yakıştıramadığımı da anlatmayı düşünüyorum.

DK konusunda ise evet sorunlu bi class düzenlemeye ihtiyacı var eksik yönleri biraz bufflanarak giderilmiş gibi ama ben Wt de denge aramayı çok uzun zaman önce bıraktım. Hırs yapıp forumda kavga etmeye falan da gerek yok bunun için.
Eğer öyleyse ben de Darkie ve Disgust çok vuruyor diye ağlayayım hemen bi köşede :)
[/quote]

saldırgan cevaplar ? oha benzetme konusunda abartı seviyelere ulaşma nailcim =) zoruma gitmedi bencede komik ama uzatmanın manası yok =)

" saldırgan " dedi ya : S
[quote name='engincel' timestamp='1293325954' post='282853']

kendine iiyi bak =))
[/quote]
Yahu ben bozuk değil mi diyorum okumadan mı cevap yazıyorsunuz glyph of rune tab bozuk dknın kendisine %10 ekstra heal vermemesi gerekiyo ama veriyo glyphi takmasınlar olsun bitsin diyosunuz ki çok heal alıyo "holy" diyosunuz ben de diyorum ki diyin şu şöyle bozuk gösterin bozukluğu yok bozuk değil demicem demişsin ki dklar wtde kendini tatmin ediyo wtde hangi class dk kadar bozuk oldu? Hatırlıyorum da kaç ay boyunca sadece frost talentı çalıştı idare eder bi şekilde sonra kaç ay sadece blood çalıştı idare eder bi şekilde iki hafta öncesine kadar ghoul mu vardı wtde? Death rune sistemi ne kadar çalıştı? Spell damageları ne alemde dkların? Kaç ay boyunca dk dotları 30 40 vurdu? Unholy blight ne alemde? Hangi specinin son talentı düzgün çalışıyo? Kaç tane çalışmayan glyph var? Kaç ay boyunca bosslar dk dotlarını yemedi diye dklar dps yapamadı? Death grip atınca bile kaç kere fear yemiş gibi kontrolden çıktı dklar? Bu mu şimdi kendini tatmin?
DAMa meselesine gelince bir adam çıkıp 100 kere ben imbayım ben kralım diyosa 100 kere önüne gelene sövüyosa hakaret ediyosa o adamla 100 kere 1000 kere dalga geçilir kaldı ki onca hakarete rağmen kişi bi yaptırıma da mağruz kalmadı elini kolunu sallaya sallaya oynuyo hala.
Bak yanlış anlama seninle kavga etmek gibi bir amacım yok belki agresif görünmüş olabilir yazdıklarımda dk healları çok düzgün de demiyorum bozukluğu var onu da söylüyorum ama diyorum ki bi şikayetiniz varsa şu şöyle bozuktur deyin. Ben birazdan bakıcam dk heallarına ne kadar sorun varmış combat log sslerini paylaşıcam hesaplar yapılır bi bozukluk varsa dua edilir ki düzeltilsin.
evet ssleri aldım dedim ki sadece bi glyph bozukluğu var death strike vb heallar doğru çalışıyo bakalım şimdi sslere bir blood spec yaptım aslında frost ve unholy oynuyodum wtde dknın canı 39251 hesaplamalarda kullanılan hp bu
[URL=http://img407.imageshack.us/i/deathstrike.jpg/][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/5145/deathstrike.jpg[/IMG][/URL]

combat logda death strikedan gelen heal 5887 olarak görünmekte blood talentındaki bir dknın improved death strike ile 2 dot varken alması gereken heal maks hpsinin %15 kadardır hedefte 2 dot görünmekte maks hp yukarda verdim 39251 açın hesap makinesini hesaplayın isterseniz elle yapın kafadan yapın 39251in %15i 5887
[URL=http://img214.imageshack.us/i/unholystrenth.jpg/][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1012/unholystrenth.jpg[/IMG][/URL]
unholy strenth silahına rune of fallen crusader basmış olan bir dknın rune aktif olduğunda maks hpsinin %3ü kadar heal alır combat logda yazan 1177 hesaplayın 39251in %3ü 1177
gelelim vampiric blooda bakalım hp arttırma oranı doğru mu
[URL=http://img339.imageshack.us/i/vampiric.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/3640/vampiric.jpg[/IMG][/URL]
vampiric blood açınca maks hp 45138 olmuş hesaplayın 39251in %115i 45138dir.
Peki bakalım heal arttırması doğru mu? Skillin üstünde yazan dknın hpsini %15 aldığı healı %35. Ve de bakalım bozuk olduğunu bildiğimiz glyph of rune tabdan başka bir bozukluk var mı?
[URL=http://img696.imageshack.us/i/vampiricblood.jpg/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3729/vampiricblood.jpg[/IMG][/URL]
ilk yazan rune tablar normal gelmesi gelen heallar altlarında yazanlarsa parti üyelerine giden ama dkyı da bir parti üyesi sayıp dkyı da healleyen bug sizin de dklara holy demenize sebep olan bozukluk. İkililerdeki ilk rune tablar dknın maksimum hpsinin %22si kadar heal vermelidir (bu arada alt ikili vampiric blood açıkken alınan heallar). İlk ikiliye bakalım yazan sayılar 8634 ikincisi 3925.
39251in %22si 8634 %10u 3925 oranlar doğru gelen fazla heal 3925
ikinci ikiliye bakalım yani vampiric blood açıkken gelen heal ilki 13405 ikincisi 6092(gelen fazla heal 6092) şimdi hesaplarını yapalım ki vampiric bloodda bir sorun var mı?
Vampiric bloodla dknın yeni maks hpsi 45183 bunun %22si 9930 bir de %35 heal artışı olcak yani 9930un %135i 13405 gelen heal da 13405 yani bi sorun yok aynı hesapla bugla gelen healdaki artış da doğru 45183ün %10u 4518 onun %135i 6092 yani dkya holy demenizi sağlıyan tek bozukluk glyph of rune tab bozukluğu bu bug ile glyphi kullanan dklar runeları açıksa 30 snde bir %10 ek heal alıyo 60 snde bir de vampiric blood ile normal maks hpleririn %15i kadar heal alıyor. Tek sorun bu çözümse ya dklar o glyphi kullanmasın yada gmler el atsın glyphe.