Jump to content
Posted
http://getmangos.com/community/topic/5820/implememting-ghouls/ şurada bu skill in çalışması ile ilgili kodlar vs. verilmiş yusuf bi inceleyebilir mi acaba rica edersem :)

Featured Replies

güzel matematik...dk ların holy oldugunu kabul etmek te güzel. ben bozuk demiyorsunuz da demedim ayrıca.bozuk değil diyenler var . kişisel olarak konuşmadım farkındaysan.
neyse ama sen yinede dk kas bence =)
ha bide şey sorcam ögrenme amaçlı dknın aldıgı bu heal üzerinde mortal varken de aynı heal i mi atıyor ? =)) bununda matematigini alabilirmiyiz.
[quote name='engincel' timestamp='1293380704' post='282866']
güzel matematik...dk ların holy oldugunu kabul etmek te güzel. ben bozuk demiyorsunuz da demedim ayrıca.bozuk değil diyenler var . kişisel olarak konuşmadım farkındaysan.
neyse ama sen yinede dk kas bence =)
ha bide şey sorcam ögrenme amaçlı dknın aldıgı bu heal üzerinde mortal varken de aynı heal i mi atıyor ? =)) bununda matematigini alabilirmiyiz.
[/quote]
yok almıyo kısılıyo hatta aynı anda wound poison varsa ikisi stackleniyor sanırım alcağı healın sadece %25ini falan alıyor rune tab basıp 1500 falan heal aldığım oldu. Ayrıca zaten dk kasıcam onun için level kasıyorum da 3.x.x serisi dkları ile 4.x.x. serisi dklar arasında çok farklar var ikisini karşılaştırmıyosundur umarım

Edited by dementor

[quote name='dementor' timestamp='1293381142' post='282867']
yok almıyo kısılıyo hatta aynı anda wound poison varsa ikisi stackleniyor sanırım alcağı healın sadece %25ini falan alıyor rune tab basıp 1500 falan heal aldığım oldu. Ayrıca zaten dk kasıcam onun için level kasıyorum da 3.x.x serisi dkları ile 4.x.x. serisi dklar arasında çok farklar var ikisini karşılaştırmıyosundur umarım
[/quote]

yo hayır karşılaştırmıyorum elbette wt deki dk nın dayanıklılıgına 1. sınıf dersek orjinal 3.x.x 2.sınıf. şuanda catada 3. sınıf oldular sanırım. stack lenme olayı yok yaw. %50 varsa bi %50 daha gelse %25 e düşmez yani. sacma. %100 e de cıkmaz oda sacma.ama şunu söleyebilirimki dk duel lerinde mortal varken üzerinde yarı hp den fulleyen adamlar biliyorum
[quote name='engincel' timestamp='1293381624' post='282868']
yo hayır karşılaştırmıyorum elbette wt deki dk nın dayanıklılıgına 1. sınıf dersek orjinal 3.x.x 2.sınıf. şuanda catada 3. sınıf oldular sanırım. stack lenme olayı yok yaw. %50 varsa bi %50 daha gelse %25 e düşmez yani. sacma. %100 e de cıkmaz oda sacma.ama şunu söleyebilirimki dk duel lerinde mortal varken üzerinde yarı hp den fulleyen adamlar biliyorum
[/quote]
bence onu o adamlara sor sen eğer tek skille dolduruyolarsa stack kontrol etmedim ama arkamda rogue ve warri varken rune tab basıp çok az heal aldıım çok oldu 1 2 k civarı heal geliyordu
[quote name='dementor' timestamp='1293381142' post='282867']
[/quote]

Ya sen ne kadar anlatırsan anlat karşındaki adam anlamak istemedikten sonra boşa kürek sallıyorsun.Adam çok iyi ya herşeyi biliyoya ondan dogrusunu en iyi o bilir :) Naparsın böyleleride var sen anlatmışsın rune tap glyp si bozuk (buda sadece 30 sn de bir fazladan %10 heal) bunun dışında bozuk olan dk nın heal almasını saglayan hiç bi skill bozuk değil.Sanki arada instant flash light atıyoruz mübarek :)

5-6 kişi arasında 1 dk dayanan dk yıda tebrik ediyorum :) Abartma terimini kullanmışsın yukarda sanırım bunu sen kullanıyorsun.Ayrıca mortal yiyen dk %50 daha az heal alıyo emin ol ama tabi sen 1k aldıgı healı 10k gördügün için saçma yorumlar yapıyorsun :) Biliyorum bu yorumlarda seni tatmin etmeyecek ama ben yinede kendimi rahatlatmak için yazıyorum :) Rokka nın dediği gibi hep bi saldırgan mesaj gönderme egilimindesin bu hırs niye :) Bu foruma yazdıgın tek bi mesaja rastlamadımki birini birilerine gönderme içirmeyen mesaj olsun :) 100 posted yazık :) He bug konusunda senden öte kimse geçemez sanırım burda bugdan yakıncagına önce kendine bak bence wintergrasp shard ları hatırlatırım ;)

Edited by nuttella

[quote name='nuttella' timestamp='1293383058' post='282870']
Ya sen ne kadar anlatırsan anlat karşındaki adam anlamak istemedikten sonra boşa kürek sallıyorsun.Adam çok iyi ya herşeyi biliyoya ondan dogrusunu en iyi o bilir :) Naparsın böyleleride var sen anlatmışsın rune tap glyp si bozuk (buda sadece 30 sn de bir fazladan %10 heal) bunun dışında bozuk olan dk nın heal almasını saglayan hiç bi skill bozuk değil.Sanki arada instant flash light atıyoruz mübarek :)

5-6 kişi arasında 1 dk dayanan dk yıda tebrik ediyorum :) Abartma terimini kullanmışsın yukarda sanırım bunu sen kullanıyorsun.Ayrıca mortal yiyen dk %50 daha az heal alıyo emin ol ama tabi sen 1k aldıgı healı 10k gördügün için saçma yorumlar yapıyorsun :) Biliyorum bu yorumlarda seni tatmin etmeyecek ama ben yinede kendimi rahatlatmak için yazıyorum :) Rokka nın dediği gibi hep bi saldırgan mesaj gönderme egilimindesin bu hırs niye :) Bu foruma yazdıgın tek bi mesaja rastlamadımki birini birilerine gönderme içirmeyen mesaj olsun :) 100 posted yazık :) He bug konusunda senden öte kimse geçemez sanırım burda bugdan yakıncagına önce kendine bak bence wintergrasp shard ları hatırlatırım ;)
[/quote]

hmm güzel tespitler.evet shard kastım hemde dibine kadar.ama wt de bir bug oldumu bunu yapmak için eğilim göstermeyen bir kaç adam söyle bana .
Abartma terimi kullanıyorum çünkü ortada abartı birşey var.alınan 1 k heali 10k görmek gibi körlüklerimde yok ayrıca.zira karşımdaki adamın totalde 2k hp si yok ise.evet aynen söylediğin gibi sanki arada instant flash atılıyor.nekadar enteresan.hmm şunuda söylemeden edemicem sanırım forumda benim mesajlarımda görmek istediklerini görüyorsun.sen bayanmısın yoksa erkek mi ? nickin ne senin ? yada ismin ?Rokka ( nail ) benim sevdigim insanlardan biridir.saldırganlığı nasıl nitelendiriyorsunuz ?
kendim bug yapıyorum inkar eden yok = ) ama sen her kimsen seninde bug yaptıgın açık.wt de bug yapmak ayıp bişey değil.
unutmadan dk ların bug yaptıgını söylemiyorum.kullanıldığını ve bozuk oldugunu söylüyorum.bumu saldırganlık?
100 değil binlerce posted yazıldı buraya bozukluklar ile alakalı.herkes mi saldırgan ?
o bu değilde, horde yine farma bağlanmış vaziyette, aynen devam, haha
[quote name='engincel' timestamp='1293454780' post='282878']
hmm güzel tespitler.evet shard kastım hemde dibine kadar.ama wt de bir bug oldumu bunu yapmak için eğilim göstermeyen bir kaç adam söyle bana .
Abartma terimi kullanıyorum çünkü ortada abartı birşey var.alınan 1 k heali 10k görmek gibi körlüklerimde yok ayrıca.zira karşımdaki adamın totalde 2k hp si yok ise.evet aynen söylediğin gibi sanki arada instant flash atılıyor.nekadar enteresan.hmm şunuda söylemeden edemicem sanırım forumda benim mesajlarımda görmek istediklerini görüyorsun.sen bayanmısın yoksa erkek mi ? nickin ne senin ? yada ismin ?Rokka ( nail ) benim sevdigim insanlardan biridir.saldırganlığı nasıl nitelendiriyorsunuz ?
kendim bug yapıyorum inkar eden yok = ) ama sen her kimsen seninde bug yaptıgın açık.wt de bug yapmak ayıp bişey değil.
unutmadan dk ların bug yaptıgını söylemiyorum.kullanıldığını ve bozuk oldugunu söylüyorum.bumu saldırganlık?
100 değil binlerce posted yazıldı buraya bozukluklar ile alakalı.herkes mi saldırgan ?
[/quote]

Bi sonuca varmayacagı belliydi :)
[quote name='WeNy' timestamp='1293388430' post='282873']
:D Dizinin Devamını BEkliyorum Yeni Bölümleri Çekiliyormu ?
[/quote]
büyük harfle başlama hastalığın devam mı ediyo? vah vah..
farm yemeye devam et koçum, lol

VUAG YOK, FARM VAR!
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293497753' post='282921']

VUAG YOK, FARM VAR!
[/quote]

Durumu daha da kötüye gitmeye başladı :lol:

VUAG YOK, FARM VAR!
[/quote]

şu forumda gm'ler bile senin kadar ego tatmini yapmadı arkadaş ne fenaymışsın sen. ona buna laf atınca ne kadar itici olduğunun farkında değil misin?

VUAG YOK, FARM VAR!
[/quote]

Evet buda yaralılardan :)
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293494656' post='282913']
o bu değilde, horde yine farma bağlanmış vaziyette, aynen devam, haha
[/quote]

hormonlu vuag dbwnin açıldığını duyup wtye girmeye lütfetmiş, bi wsg galibiliyetiyle gece gece vuaglıyım dedi sanırım :lol:
farma bağlamak nasıl bişi ya
farma bağlamak orgrimmar basıp barrense kadar kaçmak ya da thrall kesemeyip ragefire chasm yapmak mı? arada kafanı dundan dışarı çıkıp etrafa bakınmak da olabilir tabi farma bağlamak.
sonra gecenin dört buçuğunda şehir basıp(!) kral kesip forumda ÇOK BÜYÜK İŞ BAŞARDIK tarzında bi topic açıp kendi kendini tatmin etmek mi farma bağlamak?
belki de farma bağlanmak forumda önüne gelene hakaret edip ben kralım diyip sonra arenada önüne gelene rating olmaktır belki de arenada wandla kesilmektir.
belki de farma bağlamak
[URL=http://img513.imageshack.us/i/cannibalize.jpg/][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7803/cannibalize.jpg[/IMG][/URL]

böyle bişidir
:huh:
bilemedim belki de farma bağlamak sadece kafada olan bi durumdur

Edited by dementor

VUAG YOK, FARM VAR!
[/quote]
Ewet Devam Ediyor Hastalık Degil Alışkanlık Sonuçta O Kadar Onemsemiyorum

Farm Yemeye Devam Etsemde Bana Bi Bg Kaybetmek Kendimi Kaybettirmiyor Senin Gibi Bg deki Herkes Sövmüyorum Bazi Seylerin Farkindayim

Senin Adını Dahi Anmadan Bi Yorum Yazmişim Bana Koçumlu Tavirlarla Hitap Etmeni Hoşgörmüyorum Haddini Bil

Kuyruk Acını Anliyorum Senin Ve Yandaslarinin Hoslanmamasida Normal Bende Ban Yesem Raid de Npc Spell i Kullanan Bi Yandaşimda Ban Yese Bende Tavir Alirdim Sanirim

Asıl Konu Baslıgı Ile Alakasız Oldu Ama K.Bakmayin