Jump to content
Posted
Yusuf 2 gün önce parayı getir dedin geciririz dedin sonra ilgilenmeden cıktın parayı hazırladım bi ara oyuna girsin artık gecislerlerle ilgilenen bi gm kac aydır char ally de yatıo paralı gecis yapmıs char allye dediniz parayı hazırladım ama ses soluk yok bi ilgilenin artık ya xS

Featured Replies

1- seninle yusuf değil ben konuştum.
2-parayı getir geçiririz demedim aurel ilgileniyor girdiğinde yapılacak ticket aç dedim
3- charın paralı geçiş yapmış yapmamış demedim geçiş için 20k ayarla ticket aç bekle dedim.

özetle 20k üzerine dursun charını senden habersiz geçiren arkadaşınla uzun uzun konuşun beklenmedik bi anda senı çeker charını geçiriz tekrar hordeye
  • Author
Hocam sonucta paralı gecisse 10 k getirmen yeterli dediniz para ally charımın üstünde deil horde charımın üstünde suanda para fatalfighter nickli arkadasımda onla konusabilirsiniz
charının parayla geçiş yapmadıgını sen söylemiştin ilk geçiş döneminde bunun için 20k getireceksin yada 20k yı sağlıyabildiğin kadar kalanını ben senden alıcam
[quote name='TheGotMotheR' timestamp='1293463959' post='282883']
eyw. hocam suan oyundamısın sen hemen halledelim geçiş işini ?
[/quote]

Yurias'ın Ilk Postu Oku Bence Icinde Cok Onemli Noktalar Var :D