Jump to content
Posted
merhaba, yusuf un system message ına istinaden açtım bu topic i. arena team ve personel ratinglerin kaçtan başlaması ile ilgili görüşlerinizi forumdan yazabilirsiniz demiş. Bence her ikisi 1000 den başlasa uygun olur gibi, sizlerde görüşlerinizi buradan belirtirseniz sevinirim. iyi oyunlar.

Featured Replies

şiddetle katılıyorum. Sonuç olarak bı 1500 rate lı takım 1000 rate lı takımı yendıgınde aldıgınız ratıng 2.ve 0 dan baslayan bır takım 1000 rate e gelmek için çok ugraslar werıyor ve 1k dan yukarıya cıkamayanları gordum.umarım bu ses ekulak verırler :)
bi şekilde wrathfull itemlerin temini kolaylaştırılsa iyi olur en fazla bir kaç kişide sadece wrathfull eldiven var onlar da belli bi ratingde takılmış ilerleyemiyo
1000 olsun wrathfullar onebenin olsun
ben bilmem beyim bilir 1000 iyi olur fazlası zarar
Keşke anlaşmalı kasmanında önüne geçilebilse bi takım düşününkü 1300 den sonra tek bi rakipten başka rakip görmemiş olsun ve wrat dizsin pehh
........

Edited by Lofty

anlaşmalı kasmanın önüne gecmenin en güzel yolu ;

1) Arenalar aksam üstü 17.00 de acılacak - 00.00 da kapatılacak.

Veya

2) Arenalar cuma saat 17.00 de acılacak gece 02.00 de kapatılacak.
3)Cumarteside aynı saatler.

Veya adam gibi online olacak bi gm secilecek.

Anlıyoruz gm seciyorsunuz eyvallahta ne bunları kontrol ediyor, ne birşey yapabiliyor. Bu gidişle biz hep aynı yerde sayarız arkadaş.
[quote name='Alemci' timestamp='1293494838' post='282915']
anlaşmalı kasmanın önüne gecmenin en güzel yolu ;

1) Arenalar aksam üstü 17.00 de acılacak - 00.00 da kapatılacak.

Veya

2) Arenalar cuma saat 17.00 de acılacak gece 02.00 de kapatılacak.
3)Cumarteside aynı saatler.

Veya adam gibi online olacak bi gm secilecek.

Anlıyoruz gm seciyorsunuz eyvallahta ne bunları kontrol ediyor, ne birşey yapabiliyor. Bu gidişle biz hep aynı yerde sayarız arkadaş.
[/quote]

haklısın ama wt oyuncusu işte ne önlem alırsan al bi şekilde türetiyo bişeyler :)
Kimseyi suçlamıcam, sadece gördüklerimi yazıcam. Altuğ kusruma bakma bi dolaplar döndüğüne inanıyorum. Neyse, Darkie(Wargasm)-Positive(1) , Darrkman-Physcolock(2) karşılıklı arena giriyolar. 2 numaralı takımın ratingi 1500 civarı, 1 numaralı takımın ratingi ise 1300lerde. Üst üste bikaç maç giriliyo ve 2 numaralı takım kaybediyor. Edyy ve ben Darrkmani 15dk (bakın abartı değil arena 15dk sürdü) 2 dps kesemezken, darkie tek başına nasıl kesiyor dedik. Darkie meğerse Physcolock'u kesiyomuş. Arkasında Darrkman varken ki, kendisi ben bu serverın en iyi holy paladiniyim demiştir horde lfgsinde. Hani Physcolock hiç bişey yapmadan öylece beklese arenada, benim bildiğim Darkie, yine benim bildiğim Darrkman varken onu kesemez. Biz Cck ile girerken Darrkmani tutup keselim diyoduk ta, demon armor açıyodu hemen çok fazla heal aldığı için yapamıyoduk. Ha unutmuştur belki (4-5 kez). ki yerim demon armoru falan. bi alan stun bi fear attığın anda hp fullenecektir, Darrkmanin sadece bitane cleanse atıp flash of light atması çok rahat yeter. Sonrasında 1 numaralı takım bi anda 1450 oluyo, 2 numaralı takım bu takımdan başka takımlara da kaybederek (bari şunlara da yenilelim de anlamasınlar) 1300 ratinge düşer. Hatta bunlardan bitanesi Exelanss-Rache, exelansın item yapınca çok iyi bi pri olcağını biliyorum ama 22k hp 0 pvp itemı ile, (rachenin de resilienceı düşük) tutup ta benim bildiğim 2 numaralı takımı yenmesine olanak vermiyorum. Neyse yine belli olmasın diye 1 numaralı takım başka takımlarla da yazılıyo ve yavaş yavaş 1500e doğru ilerliyolar. Arada bizi de yendiler fakat bende 2k ms vardı sırf sinirimden yazıldım pişman oldum çünkü bizim takımı yenebilcek kapasitede değil ne Darkie-Positive ne de Wargasm-Positive. Positive'in birikmiş arena pointleri sonunda bi işe yarıyor ve 1500 olunca hemen wrathful legsi alıyor bu arada. Sonra Darkie yan charı Angelic ile geliyor ve bu gece 2 numaralı takımla yazılıyolar. Darkie(oyunu iyi bildiğini varsayarak) heal düşürmeyen hiç bi classla 2 numaralı takımı yenemiceğini biliyo buna adım gibi eminim. Hadi heal düşüren olmasın da, dknın stunı yok bişeyi yok nasıl durdurcak Darrkmani. Neyse mantığı olan herkes ne anlattığımı anlayacaktır. Koskoca 1500 ratingle gözünü kırpmadan yazılıyolar alamıcaklarını kendilerinin de bildiği 2 numaralı takımla. ve 2 numaralı takım 1300den 1410 civarlarına yükseliyo. Ve karşılıklı oynayan bu 1 ve 2 numaralı takımlar, bg veya world pvp esnasında ventteler. Muhtemelen arena yaparken de venttelerdi. Kimse kusra bakmasın benim düşüncelerim gördüklerim bu şekilde. Suçlama değil sadece şüphelerimi belirtmek amacım tamamı kendi düşüncemdir hatalı olabilirim. Muhakemesini anlattıklarımı anlayan ve mantığını kullanabilen gmlere bırakıyorum. (ayrıca şuan evimde olmadığımdan dolayı internetim çok kötü, arenaya ilk yazıldığımızda anlıcaksınız ki evimdeyim, o zaman sizi bekliyo olucaz arenadan kaçmayan delikanlı arkadaşlar) herkese iyi oyunlar.

Edit : konunun amacı dışında olduğu için yeni başlığa taşınmıştır

Edited by DissAble

Konu başlığına dönecek olursak, bence 2200den başlasın ratingler, nasıl olsa emeğin değeri kalmadı.
[quote name='DissAble' timestamp='1293496701' post='282918']
Kimseyi suçlamıcam, sadece gördüklerimi yazıcam. Altuğ kusruma bakma bi dolaplar döndüğüne inanıyorum. Neyse, Darkie(Wargasm)-Positive(1) , Darrkman-Physcolock(2) karşılıklı arena giriyolar. 2 numaralı takımın ratingi 1500 civarı, 1 numaralı takımın ratingi ise 1300lerde. Üst üste bikaç maç giriliyo ve 2 numaralı takım kaybediyor. Edyy ve ben Darrkmani 15dk (bakın abartı değil arena 15dk sürdü) 2 dps kesemezken, darkie tek başına nasıl kesiyor dedik. Darkie meğerse Physcolock'u kesiyomuş. Arkasında Darrkman varken ki, kendisi ben bu serverın en iyi holy paladiniyim demiştir horde lfgsinde. Hani Physcolock hiç bişey yapmadan öylece beklese arenada, benim bildiğim Darkie, yine benim bildiğim Darrkman varken onu kesemez. Biz Cck ile girerken Darrkmani tutup keselim diyoduk ta, demon armor açıyodu hemen çok fazla heal aldığı için yapamıyoduk. Ha unutmuştur belki (4-5 kez). ki yerim demon armoru falan. bi alan stun bi fear attığın anda hp fullenecektir, Darrkmanin sadece bitane cleanse atıp flash of light atması çok rahat yeter. Sonrasında 1 numaralı takım bi anda 1450 oluyo, 2 numaralı takım bu takımdan başka takımlara da kaybederek (bari şunlara da yenilelim de anlamasınlar) 1300 ratinge düşer. Hatta bunlardan bitanesi Exelanss-Rache, exelansın item yapınca çok iyi bi pri olcağını biliyorum ama 22k hp 0 pvp itemı ile, (rachenin de resilienceı düşük) tutup ta benim bildiğim 2 numaralı takımı yenmesine olanak vermiyorum. Neyse yine belli olmasın diye 1 numaralı takım başka takımlarla da yazılıyo ve yavaş yavaş 1500e doğru ilerliyolar. Arada bizi de yendiler fakat bende 2k ms vardı sırf sinirimden yazıldım pişman oldum çünkü bizim takımı yenebilcek kapasitede değil ne Darkie-Positive ne de Wargasm-Positive. Positive'in birikmiş arena pointleri sonunda bi işe yarıyor ve 1500 olunca hemen wrathful legsi alıyor bu arada. Sonra Darkie yan charı Angelic ile geliyor ve bu gece 2 numaralı takımla yazılıyolar. Darkie(oyunu iyi bildiğini varsayarak) heal düşürmeyen hiç bi classla 2 numaralı takımı yenemiceğini biliyo buna adım gibi eminim. Hadi heal düşüren olmasın da, dknın stunı yok bişeyi yok nasıl durdurcak Darrkmani. Neyse mantığı olan herkes ne anlattığımı anlayacaktır. Koskoca 1500 ratingle gözünü kırpmadan yazılıyolar alamıcaklarını kendilerinin de bildiği 2 numaralı takımla. ve 2 numaralı takım 1300den 1410 civarlarına yükseliyo. Ve karşılıklı oynayan bu 1 ve 2 numaralı takımlar, bg veya world pvp esnasında ventteler. Muhtemelen arena yaparken de venttelerdi. Kimse kusra bakmasın benim düşüncelerim gördüklerim bu şekilde. Suçlama değil sadece şüphelerimi belirtmek amacım tamamı kendi düşüncemdir hatalı olabilirim. Muhakemesini anlattıklarımı anlayan ve mantığını kullanabilen gmlere bırakıyorum. (ayrıca şuan evimde olmadığımdan dolayı internetim çok kötü, arenaya ilk yazıldığımızda anlıcaksınız ki evimdeyim, o zaman sizi bekliyo olucaz arenadan kaçmayan delikanlı arkadaşlar) herkese iyi oyunlar.
[/quote]

Eklemeyi unuttun sanırım o 1 ve 2 numaralı takımlar horde dan yüksek bi takım yazıldıgında arenaya girmeyip ardından çıkınca bu horde takımı ardı ardına yazılıp burada 1 sn lik fark bile yok emin olabilirsiniz arenaya girdiler.Bende inanmıyorum o arenaların o kadar kısa sürecegini burada kasıt var.1heal-1dps şeklindeki 2 takımın maçı o kadar kolay bitmiyo emin olabilirsiniz.
[quote name='kartaltug' timestamp='1293497941' post='282923']
komik :)
[/quote]

evt ne dramatik değilmi :) bi komik demekle geçiştirebiliyosun :)
[quote name='kartaltug' timestamp='1293497941' post='282923']
komik :)
[/quote]

abi o arenalar dönerken ben geldim vendorun oraya, sen horde chara geçtin dedin ki anlaşmalı kasıyo gibi görünüyoruz ama çok sinir olduk, kavga ettik gerekirse 0 olana kadar gircez. bu olaydan 5 dk geçti aynı kişilerle 3v3 arena ya girdin ' kavga ettiğin kişilerle ' tuhaf geldi bana :)
komik olan ne biliyo musun? Positivelere yenilince Ceme horde chardan whisp atıp anlaşmalı gibi görünüyo olabilir ama adamlara tav olduk kavga ettik dedikten sonra, Positive ile beraber 3v3 girmen :)
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293498247' post='282929']
ERKEN MENOPOZ
[/quote]
kendini komik mi zannediyosun?
[quote name='DissAble' timestamp='1293498323' post='282932']
kendini komik mi zannediyosun?
[/quote]
kendimi değil, seni komik buluyorum
hyr ciddiye almıyorum geçiştirmek deıl bugun darrkman ve ben yanı physcolock herkeze açık kayıt aldık kaç kere sıldık aldık sıldık aldım karsımızdakı takım bız kayıt aldıktan 1 sanıye ıcınde falan kayıt almadı.madem öle bı dusuncenız wardı geçseydınız karsımıza.nıye başka kayıt alan olmadı ??