Jump to content
Posted
merhaba, yusuf un system message ına istinaden açtım bu topic i. arena team ve personel ratinglerin kaçtan başlaması ile ilgili görüşlerinizi forumdan yazabilirsiniz demiş. Bence her ikisi 1000 den başlasa uygun olur gibi, sizlerde görüşlerinizi buradan belirtirseniz sevinirim. iyi oyunlar.

Featured Replies

[quote name='Vuagnon' timestamp='1293498432' post='282935']
kendimi değil, seni komik buluyorum
[/quote]
neresini komik buldun peki?
menepoz+şizofreni
şizofreniform bozukluğu
kısa psikotik bozukluk
şizoaffektif bozukluk
sanrısal bozukluk (paranoid bozukluk)
paylaşılmış psikotik bozukluk

antipsikotik ilaçlar, terapi, ekt(elektroşok) tedavi yollarıdır. çok ağır psikozlarda, hastanede tedavi zorunlu hale gelmektedir.
[quote name='DissAble' timestamp='1293498525' post='282939']
neresini komik buldun peki?
[/quote]
heryerini
tıp terimlerinden anlamam ama nerde bi düzenbazlık görsem hemen çözerim
[quote name='DissAble' timestamp='1293498910' post='282949']
tıp terimlerinden anlamam ama nerde bi düzenbazlık görsem hemen çözerim
[/quote]
yanlış yerde cevaplamışsın, feleğin mi döndü noldu?
[quote name='Vuagnon' timestamp='1293499286' post='282957']
yanlış yerde cevaplamışsın, feleğin mi döndü noldu?
[/quote]
biraz yukarı bakarsan beyniyle gözü arasındaki bağlantıları kaybetmiş arkadaşım. pardon beyin dedim imrenirsin şimdi.
[quote name='DissAble' timestamp='1293499932' post='282978']
biraz yukarı bakarsan beyniyle gözü arasındaki bağlantıları kaybetmiş arkadaşım. pardon beyin dedim imrenirsin şimdi.
[/quote]
aynı konu için iki tane topicte yazan sensin, bişey seni fena çarpmış
amma düşmüş bugün seviye ya :S normal seviyeli bi tartışma yapamıyo musunuz arkadaşlar illa birbirinize küftermek zorunda mısınız bakıyorum hala aynı adamlar gelip ortalığı körüklüyo hala aynı adamlar kendilerini kral sanıyo vs
bir kaç dere otu biraz salata biraz domates ve çoban salatasının olmazsa olması vuagnon her şeye ( bu her yoruma çekilebilir ) bi maydonuz gerekli tabiki

işin komiği benım meslektaşım bu arkadaş vuagnon okulda mi bıraktın aklını ne yaptın bilmiyorum

Edited by marvellous

ÇOK AÇIK NET BİR şEY SOYLUYORUM ARENA DA KARşILIKLI DANIşIKLI DÖVÜş SERBESTTİR KİMSEYİ BANLAMAYACAÐIZ. AMA şOYLE BİR şEY VARKİ DUYMAYANLARA BURDA OKUYANLAR DUYURSUN ARENADA HİLE, BUG, DANIşIKLI DÖVÜş, SAKAT ET KESİMİ YADA ADINA NE DERSENİZ [u]NORMAL OLANIN DIşINDA[/u] BİRşEY YAPTIÐINI YAKALADAÐIMIZ KİşİNİN ÜSTÜNDE, BANKASINDA, ULAşABİLECEÐİ HERHANGİ BİR YERDE 1 TANE RESİLİENCE STATI TAşIYAN İTEM BIRAKMAYACAÐIZ. ARENALARIN ZAMAN SINIRINI KALDIRIRKEN DE, TAKIMLAR ARASINDA PUAN FARKI OLDUÐUNDA OYNANAMAMASINI KALDIRIRKENDE HEPSİNDE İMTİYAZ KULLANIP YAPILMASI İÇİN YUSUFA ISRAR EDERKEN BEN SİZİN ZEWKİNİZİ DUSUNUYORDUM, VE HEPSİNDE DONUP SİZİ UYARDIM BUNU BOYLE YAPIYORUZ, BUNU KULLANMAYIN DİYE YOKSA BUG YAPAMAYACAÐINIZ COK GUZEL Bİ SİSTEMİMİZ WARDI OYUNDA GM WARKEN ACARIZ PUAN FARKI 100 OLAN TAKIMLAR BİRBİRİRYLE MAC YAPAMAZ. TERCİH BU DEÐİLDİR HERALDE. BU KONUDA GAYET CİDDİYİM. BU İşİ YAPICAK ADAM SUNU COK İYİ BİLSİN NE BİZ NEDE OYUNDA YANINIZDA GORDUÐUNUZ ADAMLAR SİZDEN APTAL DEÐİL. SİZDEN KALİTELİDİR SADECE KENDİNİZİ BELLİ EDİN Kİ O FARKİ SİZE UZERİNİZDEKİ RESİLERİN SAYISINDA BİR DÜZENLEME YAPARAK GÖSTERİYİM.BU YUKARDA YAZDIGIM [u]NORMALİN OLANIN DISINDAKİ[/u] HAREKETLERİNDE KISTASI BİZİZ MERAK EDİP DE SORUCAK OLAN WARSA. VE BAKIN BAşKA HER KONUYU TARTIşIRIM BU KONUYU SİZİ KARşIMA ALIP TARTIşMAYACAÐIM YAPARSAN SİLERİM KONUşULCAK BİRşEY YOK.

üstteki yazı bu işi yapanlara yapmayan arkadaslara da kucak dolusu sevgiler :D yeni yıl geliyo olurda yazmayı unuturum burdan herkese yeni yılda bol honor dilerim. bide bencede arenalar için baslangıc puanı 1000 iyidir cokda abartmamak lazım.
geçen yeni yılda bu olay yüzünden bir yıl boyunca kastığım itemlerim gitmişti :D bu yeniyıldada yenisini verin öpüşüp barışalım :P