Jump to content
Posted
Öncelikle herkese sevgiler, saygılar. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi forumda seviyeden bahsetmiş ancak bahsedenlerinde kendileriyle
çeliştiği aşikar. kimisi üniversite öğrencisi olduğunu söylemiş fakat bildiğimiz gibi tahsil cehaleti alır, önemli olan baki kalan şeylerden
kurtulmak. düzgün cümle ve güzel türkçeyle yazıldığı zaman hakaret ve aşağılama argo yazılana göre dahamı hafif kalır.

"Bunun bir oyun olduğunu unutuyorsunuz" bu cümle o kadar çok söylenmişki, klişe olmuş, anlamsızlaşmış, söyleyen veya okuyan için flu
bir hal almış. bence bu sefer, bir durun. iki dakika anlamı üzerinde düşünün.

Bazı arkadaşların forumda yazdıklarını, ailesine, eşine, öğretmenine, arkadaşlarına ve hatta 5 yıl sonra kendine gösterseler muhtemel utanır,
çocukluk işte der.

şimdi aşşağıda yazacaklarımı yazmak istemiyorum çünkü yukarıda yazdıklarım silikleşecek ve herkes aşağıda yazanlara odaklanacak. bence
yukarıdaki bölüm daha önemli.

Öncelikle Oguzhan, elinde %100 ispatı olmayan, kanıtsız, varsayıma dayanan bir iddia var. Yaptığın şey "ben çamuru attım, temizlemek sizin
göreviniz" demektir. Konunda haklıda olabilirsin ancak herhangi bir ispatın yok, ki bu maçlar devam ederken araya girip yenilmişsinizde.
onlar 1500 idi niye maç yapıyorlar demek anlamsız biraz. İtham ettiğin arkadaşların tepki vermesi çok doğal, gördüğüm kadarıyla verdikleri
tepkiyede kızıyorsun. Ancak sen endirekt olarak, arkadaşları sahtekarlık, yalancılık ve hırsızlıkla suçluyorsun. Maalesef, ispat
etme yükümlülüğü itham edenindir. Keşke bu yazıyı yazarak gereksiz kırgınlıkların doğmasına sebebiyet vermeseydin. Konuyu gm lere
aktararak arka planda çalışsan sanırım daha az kırıcı olurdun.

Başka bir konuda, lütfen her kestiğimiz arkadaş ally lfg sine gelip niye kesildiğini sormasın. Özellikle bir arkadaşa kırıldıysa whisple hallederse seviniriz. Girip lfg den küfür edenlerde var, gereksiz. bu kadar ciddiye almayın, bizde çok kesildik bende giriyorum bazen horde lfg sine ama pvp için teşekkür etmek veya bazı dostlarla muhabbet için.

Topic başlığına gelirsek (geç oldu ama :) ), herkesi ilerde utanmayacağımız, mantıksız sebeplere sığınmadan (örn: ama haketti canım ) cevaplar vermeye davet ediyorum. iyi oyunlar.

RJALK

Featured Replies

Uzun süredir foruma girip yorum yazmıyorum sadece okuyorum.Abartmıyorum tam yarım saattir çoğunu kişisel olarak tanıdığım arkadaşlarımın yorumlarını okuyorum ama birini haklı birini haksız bulduğumdan "ooooo sende şunu yaptın bunun hesabını var,oooo lafa bak" gibi yorumlar yapmak için değil sonunundaki yusufun yorumunu merak ettiğim için bütün yorumları okudum diğer başlıktaki şimdi size sonucu söyliyim

"Başlık kapatılmıştır Hakeret içeren mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.

Ayrıca oyundanda anons ettiğimiz gibi anlaşmalı arena yaptığını düşündüğümüz tüm karakterlerin PVP setleri ve ratingleri silinecektir."

Bunun şöyle birde ben açıklamak istiyorum hepiniz sabahlara kadar yorum yaparak bunun bir oyun olduğunu unutup birbirnizi boşyere kırdınız elinize kendi sinirlerinizi bozmaktan vey cezalandırılıp oyundan uzaklaştırılmaktan hiçbirşey geçmedi.

Arkadaşlar yapmayın kimse çocuk değil toplasanız kaç kişiyiz şu serverda laf attığınız hatta abartıp küfür ettiğiniz adamla ilerde aynı guildde oynamayacağınız ne malum hergün sürekli birileri taraf değiştiriyor gereksiz yere zaman harcıyorsunuz.

Forumun belli başlı kuralları var ve biz bunları en başından kabul etmişiz zaten kimin şikayeti varsa serkan abinin dediği dediği gibi yetkili kişilerle halletmeye çalışsın.İspatlayamadığınız hiçbirşey hakkında kimseyi suçlayamazsınız olmaz.Anlamıyorum sanki millet hazırlanıyor biri bir başlık açıyor 100 tane yorumda 3 veya 4 tanesi başlkı ile alakalı herkes birbirine la sokma derdinde.

Abi sendende ricam bir daha başlık falan açma bak bu 2. başlığın yine millet brbirne girdi :D

Herkese iyi oyunlar...
menepoz+şizofreni
şizofreniform bozukluğu
kısa psikotik bozukluk
şizoaffektif bozukluk
sanrısal bozukluk (paranoid bozukluk)
paylaşılmış psikotik bozukluk

antipsikotik ilaçlar, terapi, ekt(elektroşok) tedavi yollarıdır. çok ağır psikozlarda, hastanede tedavi zorunlu hale gelmektedir

bunu 2.ye yazıyorum [size="5"]ama hakkediyorsunuz ciddi ciddi[/size] ağır sorunlari olan arkadaşlar var

bunu yazan senmisin?
[quote name='oki' timestamp='1293530563' post='283132']
menepoz+şizofreni
şizofreniform bozukluğu
kısa psikotik bozukluk
şizoaffektif bozukluk
sanrısal bozukluk (paranoid bozukluk)
paylaşılmış psikotik bozukluk

antipsikotik ilaçlar, terapi, ekt(elektroşok) tedavi yollarıdır. çok ağır psikozlarda, hastanede tedavi zorunlu hale gelmektedir

bunu 2.ye yazıyorum [size="5"]ama hakkediyorsunuz ciddi ciddi[/size] ağır sorunlari olan arkadaşlar var

bunu yazan senmisin?
[/quote]

Seni çok bekletmemek için serkan abinin affına sığınarak ben cevaplıyım hayır o yorumu yapan serkan abi değil Rjalk charının ilk sahibidir o yorumları yapan forum adıda o yüzden rjalk...şu anki rjalk te Serkan75 oynuyor.
[quote name='xozox' timestamp='1293530769' post='283133']
Seni çok bekletmemek için serkan abinin affına sığınarak ben cevaplıyım hayır o yorumu yapan serkan abi değil Rjalk charının ilk sahibidir o yorumları yapan forum adıda o yüzden rjalk...şu anki rjalk te Serkan75 oynuyor.
[/quote]

ok saol
[quote name='serkanb75' timestamp='1293529179' post='283130']
Öncelikle herkese sevgiler, saygılar. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi forumda seviyeden bahsetmiş ancak bahsedenlerinde kendileriyle
çeliştiği aşikar. kimisi üniversite öğrencisi olduğunu söylemiş fakat bildiğimiz gibi tahsil cehaleti alır, önemli olan baki kalan şeylerden
kurtulmak. düzgün cümle ve güzel türkçeyle yazıldığı zaman hakaret ve aşağılama argo yazılana göre dahamı hafif kalır.

"Bunun bir oyun olduğunu unutuyorsunuz" bu cümle o kadar çok söylenmişki, klişe olmuş, anlamsızlaşmış, söyleyen veya okuyan için flu

Bazı arkadaşların forumda yazdıklarını, ailesine, eşine, öğretmenine, arkadaşlarına ve hatta 5 yıl sonra kendine gösterseler muhtemel utanır,
çocukluk işte der.

Şimdi aşşağıda yazacaklarımı yazmak istemiyorum çünkü yukarıda yazdıklarım silikleşecek ve herkes aşağıda yazanlara odaklanacak. bence

Öncelikle Oguzhan, elinde %100 ispatı olmayan, kanıtsız, varsayıma dayanan bir iddia var. Yaptığın şey "ben çamuru attım, temizlemek sizin
göreviniz" demektir. Konunda haklıda olabilirsin ancak herhangi bir ispatın yok, ki bu maçlar devam ederken araya girip yenilmişsinizde.
onlar 1500 idi niye maç yapıyorlar demek anlamsız biraz. İtham ettiğin arkadaşların tepki vermesi çok doğal, gördüğüm kadarıyla verdikleri
tepkiyede kızıyorsun. Ancak sen endirekt olarak, arkadaşları sahtekarlık, yalancılık ve hırsızlıkla suçluyorsun. Maalesef, ispat
etme yükümlülüğü itham edenindir. Keşke bu yazıyı yazarak gereksiz kırgınlıkların doğmasına sebebiyet vermeseydin. Konuyu gm lere

Başka bir konuda, lütfen her kestiğimiz arkadaş ally lfg sine gelip niye kesildiğini sormasın. Özellikle bir arkadaşa kırıldıysa whisple hallederse seviniriz. Girip lfg den küfür edenlerde var, gereksiz. bu kadar ciddiye almayın, bizde çok kesildik bende giriyorum bazen horde lfg sine ama pvp için teşekkür etmek veya bazı dostlarla muhabbet için.

Topic başlığına gelirsek (geç oldu ama :) ), herkesi ilerde utanmayacağımız, mantıksız sebeplere sığınmadan (örn: ama haketti canım ) cevaplar vermeye davet ediyorum. iyi oyunlar.

RJALK
[/quote]
Ortada küfürler dönerken herkesi uyardım ve orada söylediğim üniversite öğrencisi lafına mı takıldın :) Diyecek söz bulamıyorum gerçekten utanmadan hakaret bile etmişsin. Gerçekten ayıp seni tanımasamda başkalarının abi dediği yaşta birinden üstü kapalı hakaret etmesini beklemezdim.Üzüldüm adına yazdığın herşeyle çeliştin başlı başına.

Ayrıca konuyu gereksiz şekilde uzatacak 2. topic neden? Bırak konu kapanmışken hakaret edenler cezalarını alacakken bitsin bu konunun amacı nedir gerçekten anlam veremedim.

Bu 2. edit söylemeden edemiyor insan bazen. Sen de şu anda yalan söyleyip çamur atmıyor musun? Her kesilen Ally lfg'sine giriyormuş şimdi bütün horde'dan tepki görecek bir cümleyi neden yazıyorsun.Birşeyler yazmadan daha çok düşünmeni tavsiye ediyorum.

Edited by Rokka

• Author
[quote name='Rokka' timestamp='1293531527' post='283135']
Ortada küfürler dönerken herkesi uyardım ve orada söylediğim üniversite öğrencisi lafına mı takıldın :) Diyecek söz bulamıyorum gerçekten utanmadan hakaret bile etmişsin. Gerçekten ayıp seni tanımasamda başkalarının abi dediği yaşta birinden üstü kapalı hakaret etmesini beklemezdim.Üzüldüm adına yazdığın herşeyle çeliştin başlı başına.

Ayrıca konuyu gereksiz şekilde uzatacak 2. topic neden? Bırak konu kapanmışken hakaret edenler cezalarını alacakken bitsin bu konunun amacı nedir gerçekten anlam veremedim.
[/quote]
Bu tip konularda senin gibi arkadaşlardan daha fazla hassasiyet beklediğim için üniversite öğrencisi yorumunu yazdım, kırdıysam affola. hakaret olarak algılama, direkt sana yazılmış bir şey değil, genel bir anlatım. okusada, okumasada bunu yapan var, hakaretin okumak veya okumamakla ilgisi yok, kim olduğunla alakalı demek istedim. bu topic birilerini rencide etmek veya kırmak için değil, arkadaşları daha sakin olmaya davet etmek için. karşımızdaki son raddeye kadar yanlış anlamakta ısrar etmezsek, daha kolay yol alırız.

Not. son dönem oldukça sıklaştı lfg olayı, herkes rahatsız olduğu konuyu yazarken sorun yoksa, müsadenle bende canımı sıkan bir konuyu dile getireyim. birine dalarken acaba lfg ye gelirmi diye düşünmek istemiyorum.

Edited by serkanb75

serkan abi özkan ve diyer arkadaşlar oyundan neredeyse 6 7 aydır uzağım sorsan en yakınımdakıne enttreride oynayanı ben zanneder oynamadıgım halde bir çok şikayet almışım ki gm lerle konuşmak zorunda kaldım ben küfür etmem küfür etti demişler neyse ama şu varki arena anlaşmalı o soktu bu koydu bu öldü bu kaldı hep dedim gereksiz konular bu oyun oyun olarak kalmalı.

ve sizlerdende ricam yusufun yada bir başkasının kapattıgı bir konuyu tekrar gündeme getirecek konular açmayın Sen (serkan abi ) her ne kadar ders vermek amaçlı iyi niyetli konu açsanda öğüt için yazdıkların okunmayıp diyer yazdıkların dikkate alınarak cevap verilecektir.

Moda olmuş artık topiclere isim koymak :D

Enttreri'nin ilk sahibi
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1293532212' post='283137']
serkan abi özkan ve diyer arkadaşlar oyundan neredeyse 6 7 aydır uzağım sorsan en yakınımdakıne enttreride oynayanı ben zanneder oynamadıgım halde bir çok şikayet almışım ki gm lerle konuşmak zorunda kaldım ben küfür etmem küfür etti demişler neyse ama şu varki arena anlaşmalı o soktu bu koydu bu öldü bu kaldı hep dedim gereksiz konular bu oyun oyun olarak kalmalı.

ve sizlerdende ricam yusufun yada bir başkasının kapattıgı bir konuyu tekrar gündeme getirecek konular açmayın Sen (serkan abi ) her ne kadar ders vermek amaçlı iyi niyetli konu açsanda öğüt için yazdıkların okunmayıp diyer yazdıkların dikkate alınarak cevap verilecektir.

Moda olmuş artık topiclere isim koymak :D

Enttreri'nin ilk sahibi
[/quote]
Niyetim ders vermek vermek değil Mehmet, haddim de değil zaten. Görüşlerimi ilettim ama haklısın, böyle yanlışlar yapmakta üstüme yok. şunun bilinmesini isterimki , kesinlikle kötü niyetle yazılmış birşey değildi. sevgiler saygılar tekrardan.
[quote name='serkanb75' timestamp='1293532164' post='283136']
Bu tip konularda senin gibi arkadaşlardan daha fazla hassasiyet beklediğim için üniversite öğrencisi yorumunu yazdım, kırdıysam affola. hakaret olarak algılama, direkt sana yazılmış bir şey değil, genel bir anlatım. okusada, okumasada bunu yapan var, hakaretin okumak veya okumamakla ilgisi yok, kim olduğunla alakalı demek istedim. bu topic birilerini rencide etmek veya kırmak için değil, arkadaşları daha sakin olmaya davet etmek için. karşımızdaki son raddeye kadar yanlış anlamakta ısrar etmezsek, daha kolay yol alırız.
[/quote]
Bahsettiğin konudan ben de muzdaribim yanlış anlaşılmaktan yani. Daha sakin kırıcı olmamaya çağırırken hedef tahtası oldum. Daha sonra hakkımda daha seviyeli hakaret ediyor gibi şeyler söylendi. Hemen ardındansa birsüre alttan alıp sonunda cevap vermemin artık haketti şeklinde saçma bir savunma olarak görülmesi geldi. İnsan ister istemez alınıyor,mümkün mü aksi?

Ama bu topic açılmasaydı ya da en azından arkadaşlar daha sakin daha seviyeli olalım gibi bir içeriği olsaydı kendi adıma daha memnun kalırdım. Nispeten daha hafif görünse de her kesilenin ally lfg'sine girip küfrediyor olması konusu her birimizi zan altında bırakıyor malesef. Talihsiz bir açıklama olarak görüyorum.

Değinmek istediğim bir konu da.Ben uzun yıllardır bu serverdayım ki benim kadar eski çok az oyuncu vardır belki de yoktur. Hem Ally hem Horde olarak serverdaki herkesten çok oynamışımdır. Her iki tarafta da çok iyi arkadaşlarım var ve burada bulunduğum dönemce hiçbirini kırmamaya çalıştım bir çoğu şu anda görüştüğüm dostlarım oldu. Ama karşı factionlarda biraz sıkıntı oluyor son zamanlarda mesela Engin ile ben ve gene Engin ile Osman arasında geçenler hoş değil tabi çok severim Engin'i ama bazen kırılıp kırılmayacağımızı düşünmüyor. Böyle şeyler olsun istemiyorum ama kimi uyarırsam uyarayım tepki alıyorum. Malesef forumlarımız ile yeterince ilgilenen bir moderatörümüz de yok. Hatta bu görevi üstlenmeyi de düşündüm ancak tarafsız olamadığım şeklinde ithamlar alınca vazgeçtim.
[b]serkan abi sen nasıl bir insansın ya tam zamanında en mantıklı yorumu yaptın süpersin. bu arada bi arena muhabbetidir gidiyo adamlar birbirimizle karşılaşmayalım die yazılmıyolardı belliki karsılasmıslar adamlar bunu dusunurken 1400 rate i olan darrkman zar zor yaptıgı bu rate i başkası için düşürebileceğini sanmıyorum :)[/b]
[quote name='serkanb75' timestamp='1293529179' post='283130']

çocukluk işte der.

şimdi aşşağıda yazacaklarımı yazmak istemiyorum çünkü yukarıda yazdıklarım silikleşecek ve herkes aşağıda yazanlara odaklanacak. bence

RJALK
[/quote]

birbirlerini kırmak konusunda haklısın, diger konuları bilmiyorum. ben de son zamanlarda farkettim çok kaptırmışım kendimi oyuna. dışardan bir baktım kendime, en son ally lfg'sine girip küfrettim. niye ? ben orda köşede achi denerken bir topluluk gelip kesti diye. o an sinirden durduramadım kendimi girdim ally lfg'sine küfrettim. sonradan bir durdum, düşündüm. ulan ben ne yapıyorum. senin dedigin gibi oyun bu sonuçta. çok kaptırdıgımı farkettim ve oyundan sogudum. o günden beri girmedim wow'a cünkü sildim oyunu. bu sinir, sanrılar ve sadece bir oyun olmadığı düşüncesi üstümden gidene kadar da girmem sanırım. o gün de küfrettigim insanlardan özür diliyorum. çok kaptırmışım kendimi. biraz uzaklaşmakta fayda var. zaten şu oyundaki herkes dışardan 3. kişi olarak bir kendisine bakıp "ben ne yapıyorum ya, değer mi hiç" diyemiyorsa zaten sorun vardır o insanda. diyebiliyorsa biraz ara vermenin veya bırakmanın vakti gelmiştir. zaten oyun oldugunun farkında olup eğlencesine bakan insanlar için sorun yok. onlar devam etsin :)
[quote name='etsw' timestamp='1293557235' post='283160']
birbirlerini kırmak konusunda haklısın, diger konuları bilmiyorum. ben de son zamanlarda farkettim çok kaptırmışım kendimi oyuna. dışardan bir baktım kendime, en son ally lfg'sine girip küfrettim. niye ? ben orda köşede achi denerken bir topluluk gelip kesti diye. o an sinirden durduramadım kendimi girdim ally lfg'sine küfrettim. sonradan bir durdum, düşündüm. ulan ben ne yapıyorum. senin dedigin gibi oyun bu sonuçta. çok kaptırdıgımı farkettim ve oyundan sogudum. o günden beri girmedim wow'a cünkü sildim oyunu. bu sinir, sanrılar ve sadece bir oyun olmadığı düşüncesi üstümden gidene kadar da girmem sanırım. o gün de küfrettigim insanlardan özür diliyorum. çok kaptırmışım kendimi. biraz uzaklaşmakta fayda var. zaten şu oyundaki herkes dışardan 3. kişi olarak bir kendisine bakıp "ben ne yapıyorum ya, değer mi hiç" diyemiyorsa zaten sorun vardır o insanda. diyebiliyorsa biraz ara vermenin veya bırakmanın vakti gelmiştir. zaten oyun oldugunun farkında olup eğlencesine bakan insanlar için sorun yok. onlar devam etsin :)
[/quote]

bana ettigin 2. küfür bu biliosun degil mi :D
yok sana degil orda sabit durup no dememe ragmen saldırana etmiştim ama geçti kusura bakmasın fazla kaptırmışım dedigim gibi. wowsuz daha iyi hayat, gerginlik yok bişey yok :)
su karşı faction'ın lfgsine girip küfür etme, milleti kızdırma olayı eskiden yoktu ya, nerden moda olduysa.

nail belki sen şahit olmadn ama hemen hemen hergün tanık oluyorum buna, hatta geçende birisi bizim kendi aramızda çok kullandığımız bir lafı kullandı lfgden "mesele o değilde, .... " diye başlayan sen bilirsin onu :D
[quote name='etsw' timestamp='1293557235' post='283160']
oyun bu sonuçta. çok kaptırdıgımı farkettim ve oyundan sogudum. o günden beri girmedim wow'a cünkü sildim oyunu. bu sinir, sanrılar ve sadece bir oyun olmadığı düşüncesi üstümden gidene kadar da girmem sanırım. biraz uzaklaşmakta fayda var. zaten şu oyundaki herkes dışardan 3. kişi olarak bir kendisine bakıp "ben ne yapıyorum ya, değer mi hiç" diyemiyorsa zaten sorun vardır o insanda. diyebiliyorsa biraz ara vermenin veya bırakmanın vakti gelmiştir. zaten oyun oldugunun farkında olup eğlencesine bakan insanlar için sorun yok. onlar devam etsin :)
[/quote]
Aynen katılıyorum, oyun artık eğlence olmaktan çıkıp, sinir sitres yaratmaya başlamışsa, ara vermenin sırası gelmiş demektir. 2 aydan fazla süredir girmiyorum ben de, sildim zaten oyunu, özlersem gelirim tekrar diyorum kendi kendime, kimseyle kavga etmesem bile çevremdeki kavgalar yıpratmaya yetiyor artık, en güzeli ara vermek dediğin gibi.
[quote name='NightMare' timestamp='1293571738' post='283167']
su karşı faction'ın lfgsine girip küfür etme, milleti kızdırma olayı eskiden yoktu ya, nerden moda olduysa.

nail belki sen şahit olmadn ama hemen hemen hergün tanık oluyorum buna, hatta geçende birisi bizim kendi aramızda çok kullandığımız bir lafı kullandı lfgden "mesele o değilde, .... " diye başlayan sen bilirsin onu :D
[/quote]
yok ben de bizim kanalda şahit oluyorum sık sık :) ama bize gelenler sizi birer ikişer değil raid yapar keserim şeklinde konuşup gidiyorlar :D

benim ki o değil de olm taklitlerinden sakının :D 2 cabarnet 2 merlot 5 şişe biri boş sanırım :D
Serkan abi topici açan yani olayların başlama sebebini oluşturan olarak, önce Altuğdan(Physcolock) sonra senden özür diliyorum. Yazdıklarım gerçekten düşüncelerimdi ama dediğin gibi foruma döküp kavga haline çevirmemeliydim. Belki de düşüncelerimi sorgulamalıydım tekrardan. Açıp altuğla konuşmalıydım böyle bi rahatsızlığım var diye. Zaten o olaylardan sonra gece geç vakitte altuğa da mesaj attım özür diledim. Fevri davrandım, hırsıma yenik düştüm. O yazdığım uzun yazı için pişmanım sonra yaşananlar için değil. Ne olursa olsun, haksız da olsam o konuda, kesin olarak bişey söylemedim sadece olanları anlattım, anlaşmalı kastılar da demedim şüphelerimi söyledim defalarca okuyabilir böyle düşünmeyen arkadaşlar. dedim ki böyle böyle oldu sonra şunlar yendi, sadece bana garip gelmişti, sırf bana değil gerçi biçok kişiye. Yazımın içinde de en ufak bi saygısızlık yoktur. Ama saygısız cevaplar aldım, daha olgun, daha yatıştırıcı cevaplar verilebilirdi. Kavgaya dönüştürmeye gerek yoktu ki sen biliyosun abi kavgayı kimlerin başlattığını.

Ayrıca, şu suçlamadan da kendimi arındırmak istiyorum, o gece Positive'in gelip horde lfgsinde, benim bi yazımın üstüne "bizim lfgye gelip küfür eden de sendin" ithamını kesinlikle kabul etmiyorum ve kim böyle düşünüyosa kınıyorum. Benim öyle bişey yapmıcağımı allylar da biliyo ki defalarca lfgnize gelip hem tebrik etmişimdir hem de sohbete katılmışımdır. Serkan abi sen biliyosun en azından öyle bişey yapmış olamıcağımı o yüzden içim rahat.

Bu yaşananların bir daha en azından benim tarafımdan başlatılmayacağına garanti verebilirim. Haksızlık ettiğim arkadaşlardan tekrar özür diliyorum. Serkan abi ve Altuğ siz bu dandirik oyundan ötesiniz benim gözümde her zaman da öyle olcak :)
[quote name='DissAble' timestamp='1293597534' post='283171']
Serkan abi topici açan yani olayların başlama sebebini oluşturan olarak, önce Altuğdan(Physcolock) sonra senden özür diliyorum. Yazdıklarım gerçekten düşüncelerimdi ama dediğin gibi foruma döküp kavga haline çevirmemeliydim. Belki de düşüncelerimi sorgulamalıydım tekrardan. Açıp altuğla konuşmalıydım böyle bi rahatsızlığım var diye. Zaten o olaylardan sonra gece geç vakitte altuğa da mesaj attım özür diledim. Fevri davrandım, hırsıma yenik düştüm. O yazdığım uzun yazı için pişmanım sonra yaşananlar için değil. Ne olursa olsun, haksız da olsam o konuda, kesin olarak bişey söylemedim sadece olanları anlattım, anlaşmalı kastılar da demedim şüphelerimi söyledim defalarca okuyabilir böyle düşünmeyen arkadaşlar. dedim ki böyle böyle oldu sonra şunlar yendi, sadece bana garip gelmişti, sırf bana değil gerçi biçok kişiye. Yazımın içinde de en ufak bi saygısızlık yoktur. Ama saygısız cevaplar aldım, daha olgun, daha yatıştırıcı cevaplar verilebilirdi. Kavgaya dönüştürmeye gerek yoktu ki sen biliyosun abi kavgayı kimlerin başlattığını.

Ayrıca, şu suçlamadan da kendimi arındırmak istiyorum, o gece Positive'in gelip horde lfgsinde, benim bi yazımın üstüne "bizim lfgye gelip küfür eden de sendin" ithamını kesinlikle kabul etmiyorum ve kim böyle düşünüyosa kınıyorum. Benim öyle bişey yapmıcağımı allylar da biliyo ki defalarca lfgnize gelip hem tebrik etmişimdir hem de sohbete katılmışımdır. Serkan abi sen biliyosun en azından öyle bişey yapmış olamıcağımı o yüzden içim rahat.

Bu yaşananların bir daha en azından benim tarafımdan başlatılmayacağına garanti verebilirim. Haksızlık ettiğim arkadaşlardan tekrar özür diliyorum. Serkan abi ve Altuğ siz bu dandirik oyundan ötesiniz benim gözümde her zaman da öyle olcak :)
[/quote]
böle düşünmen beni üzmüştü ama olgunluk gösterıp foruma actıgın konunun yanlış oldugunun farkına vardıgını göstermen bnm açımdan hoş görüyle karşılandığını ileteyim ogu :)
[quote name='DissAble' timestamp='1293597534' post='283171']

[/quote]

çok patatessin ama her zaman arkandayım bro lay lay lay o ratingfcker :) :)
Bende arkandanım bende ogi :D
herkeşe benden çay! Shadowdusta yok :P

Altuğ sana da bi absinthe ısmarlarım barışırız nihohoh :D