Jump to content
Posted
Öncelikle herkese sevgiler, saygılar. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi forumda seviyeden bahsetmiş ancak bahsedenlerinde kendileriyle
çeliştiği aşikar. kimisi üniversite öğrencisi olduğunu söylemiş fakat bildiğimiz gibi tahsil cehaleti alır, önemli olan baki kalan şeylerden
kurtulmak. düzgün cümle ve güzel türkçeyle yazıldığı zaman hakaret ve aşağılama argo yazılana göre dahamı hafif kalır.

"Bunun bir oyun olduğunu unutuyorsunuz" bu cümle o kadar çok söylenmişki, klişe olmuş, anlamsızlaşmış, söyleyen veya okuyan için flu
bir hal almış. bence bu sefer, bir durun. iki dakika anlamı üzerinde düşünün.

Bazı arkadaşların forumda yazdıklarını, ailesine, eşine, öğretmenine, arkadaşlarına ve hatta 5 yıl sonra kendine gösterseler muhtemel utanır,
çocukluk işte der.

şimdi aşşağıda yazacaklarımı yazmak istemiyorum çünkü yukarıda yazdıklarım silikleşecek ve herkes aşağıda yazanlara odaklanacak. bence
yukarıdaki bölüm daha önemli.

Öncelikle Oguzhan, elinde %100 ispatı olmayan, kanıtsız, varsayıma dayanan bir iddia var. Yaptığın şey "ben çamuru attım, temizlemek sizin
göreviniz" demektir. Konunda haklıda olabilirsin ancak herhangi bir ispatın yok, ki bu maçlar devam ederken araya girip yenilmişsinizde.
onlar 1500 idi niye maç yapıyorlar demek anlamsız biraz. İtham ettiğin arkadaşların tepki vermesi çok doğal, gördüğüm kadarıyla verdikleri
tepkiyede kızıyorsun. Ancak sen endirekt olarak, arkadaşları sahtekarlık, yalancılık ve hırsızlıkla suçluyorsun. Maalesef, ispat
etme yükümlülüğü itham edenindir. Keşke bu yazıyı yazarak gereksiz kırgınlıkların doğmasına sebebiyet vermeseydin. Konuyu gm lere
aktararak arka planda çalışsan sanırım daha az kırıcı olurdun.

Başka bir konuda, lütfen her kestiğimiz arkadaş ally lfg sine gelip niye kesildiğini sormasın. Özellikle bir arkadaşa kırıldıysa whisple hallederse seviniriz. Girip lfg den küfür edenlerde var, gereksiz. bu kadar ciddiye almayın, bizde çok kesildik bende giriyorum bazen horde lfg sine ama pvp için teşekkür etmek veya bazı dostlarla muhabbet için.

Topic başlığına gelirsek (geç oldu ama :) ), herkesi ilerde utanmayacağımız, mantıksız sebeplere sığınmadan (örn: ama haketti canım ) cevaplar vermeye davet ediyorum. iyi oyunlar.

RJALK

Featured Replies