Posted December 31, 201014 yr Pazar gününe kadar oyuna giremeyeceğim için burada yazayım dedim; Öncelikle bütün guild arkadaşlarımın ve tüm WT aleminin yeni yılını kutlarım.Herkese sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yıl dilerim. -DEEPFEAR-
December 31, 201014 yr Merhaba arkadaşlar, 2011 yılının herkese sağlık,mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle...Nice senelere
December 31, 201014 yr katılıyorum. bu konuya tansu ve altugunda yorum yapmasını bekliyorum. tansu yeni yıla AVATARINLA girmen dilegiyle TÜM WT AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR. MUTLULUK SAGLIK PARA VE SEVGİLİ DİLİYORUM ALAYINIZA
December 31, 201014 yr iyisi ile kötüsü ile bir yılı geride bıraktık bu zaman içinde kalbini kırdıklarım varsa af ola herkeze nice mutlu güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle nice mutku yıllar
December 31, 201014 yr [quote name='eVeRLaST' timestamp='1293799075' post='283263'] katılıyorum. bu konuya tansu ve altugunda yorum yapmasını bekliyorum. tansu yeni yıla AVATARINLA girmen dilegiyle TÜM WT AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR. MUTLULUK SAGLIK PARA VE SEVGİLİ DİLİYORUM ALAYINIZA [/quote] evt alayınıza sevgili diliyorum kiiii dalaranda [b]maganda maganda[/b] gezip sapıkca hareket edenlerden kurtulalım yeni yılda wtnin ortamını basitleştirmeye kimsenin hakkı yok
December 31, 201014 yr hemen orhan abiii abiiiiiii min isteğiyle yorumumu atıyorum herkeze mutlu yıllar
December 31, 201014 yr o degilde ironforgede dövdürdüğüm yeni daggerim ile yeni yıla giriyorum hepinize iyi yıllar
December 31, 201014 yr ORHAN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
January 1, 201114 yr Gm ler yeni yılda horde larla ally ları kavga ettirdi yazıktır günahtır defalarca öldük allylar olarak
Öncelikle bütün guild arkadaşlarımın ve tüm WT aleminin yeni yılını kutlarım.Herkese sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yıl dilerim.
-DEEPFEAR-