Jump to content
Posted
karakterlerinizin isimleri nerden geliyor niçin bu adları verdiniz
  • Replies 68
  • Views 29.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

L4D2 (PC oyunu) zombi karakter ismi + druidin bear formundaki charge sinden :)
Invincible

Arthas Menethil'in yaşamış ve ölü olarak yaşamış olan atı.

Trisfal Glades'deki Balnir çiftliğinde yetişen Brightmane(Annesi) tarafından dünyaya gelmiştir.Stormwind'e kış olduğu vakit Prens Arthas henüz 9 yaşındaydı ve prensin doğduğu gün Balnir ailesi prense hediye olarak bu beyaz yeleli atı hediye etmişti.Diğer atlardan farklı çok özel bir attı.Prens,Terenas ve Uther atın ismi hakkında çok düşündüler fakat prens atın isminin Invincible olmasına karar verdi..

10 yıl sonra yine bir kış günü Arthas henüz Knights of Silver Hand'e katılmadan önce Lordaeron topraklarının ıssız ve dondurucu bir bölgesinde felç edici bir soğuk Invincible'ı yaralamıştı.Yardım çağırmak için çok uzaktaydılar ve onu iyileştiremiycek bir durumdaydı.Arthas, onun acısını dindirmek için onu öldürmek zorunda kaldı ve Arthas'ın emri üzerine Balnir çifltiğine gömüldü.Invincible'ın ölümü Arthas'ı Paladin olma yolunda adımını sağlayacak ilk ve en önemli adımdı.

Lordaeron'un düşüşünden yıllar sonra(Arthas Death Knight olduğu zaman) babasını öldürdükten hemen sonra Balnir çiftliğine gitti ve Frostmourne'un gücü ile Invincible'ı tekrar diriltti.Artık her zaman beraber olucaklardı..

İşte adım buradan geliyor :D Ha birde Invincible'ın Türkçe anlamıda güzeldir. Yenilmez :)
Osman
Nuri
Esra
Bir
Esra

esra lisede sevdiğim kızın ismi idi tam 8 yıl oldu bu nicki kullanmaya başlayalı :D
arkadaşlar erdi yerine edy derdi bende sonuna bi y koydum edyy oldu böle işte taylan :D :D
[quote name='onebe' timestamp='1293792927' post='283251']
Osman
Nuri
Esra
Bir
Esra

esra lisede sevdiğim kızın ismi idi tam 8 yıl oldu bu nicki kullanmaya başlayalı :D
[/quote]

unut onu osman geride kaldı artık :P
Arkadaş ortamlarında , ikili diyaloglarda "hahah olm amma alem adamsın yav" veya " sizde cok alem birşeysiniz" yahut "ölmeyin emi ne alemsiniz" yada " bro içiyoruz yine bu akşam " gibi cümlecikler arasında gecen sıfattı benim için "alemci" aslında lakabım işte be :)
Dahil Oldugum Bir Grubun Adındaki Benim Parcam Weny Acılımı We Encrypted Noobless You :)

Edited by WeNy

Rokka işte hem rokadan geliyor hem de random name çevirirken denk geldi female orc warlock için idealdi benim için öyle kaldı :D
Valla ' Enter sandman ' dinlerken bi arkadaşım ' Exit Laayt ' diye bağırıodu ordan aklımda kalmış güzelde oldu :D
Tam adi Artemis Entreri ama serverda entreri diye alındıgı ıcın enttreri yaptım açıklamasına gelincede

Artemis entreri '' forgotten realms '' serisinde Drizzt D'ourde ( kara elftir kendisi ) yeteneğinde dövüşebilen insandir asıl işi kiralik katildir yaşadığı yer olan calimport şehrinde onu görenler yada görmeyi başarabilenler ya kaçıcak yer ararlar yada titreyerek ölümün üstlerine doğru geldiğini bilirler.

bu seçimi yapmamdaki asıl sebepse yazar R.A salvatore nin entreriyi şekillendirirken inanılmayacak şekilde bana benzetmesiydi özetle hayali olan artemis entreri yazarın şekillendirmesine göre benım bir benzerimi çizmesi ve acımasız bir katil olması.

abimin şeçimi olan Zaknafein ise

Zaknafein D'ourden Drizzt D'ourdenin hocasi aynı zamanda babasi Tüm diyarlardaki en iyi Silah ustasi kendisi bir kara elf olarak çok uzun süre hayatta kaldi yaklaşık 900 yıl ve hiç bir savaşı kaybetmedi ırklarında kutsal sayılan kadınlar bile zaknafein den çok korkar ona bulaşmak istemediklerinden ne yaparsa yapsın sessizliklerini asla bozmazlardı
Benimkini keşfettiğim zamanlar evimde ateri vardı daha, kaç sene önceydi liseye gidiyordum, sonra bir linkinpark biyografisi buldum arkadaştan, okudum, ilk grup ismi tartıştıklarında Xero olmasını istemiş Mike (rap yapan), sonrasında defterime graffiti çizmeye başlamıştım, (okulun yarısı adını yazdırdı, aman öyle bir yeteneğiniz varsa gizli tutun okulda :D ) imza olarak da altına xero yazıverdim. O gün bugündür nickim Xero :D
[quote name='Alemci' timestamp='1293793421' post='283256']
Arkadaş ortamlarında , ikili diyaloglarda "hahah olm amma alem adamsın yav" veya " sizde cok alem birşeysiniz" yahut "ölmeyin emi ne alemsiniz" yada " bro içiyoruz yine bu akşam " gibi cümlecikler arasında gecen sıfattı benim için "alemci" aslında lakabım işte be :)
[/quote]

Alembeytunun etkisi olmadı yani? :P

imzamdada görüldüğü üzere MSA = Macerayı Seven Adam
bir karikatür kahramanıdır kendisi, mike tarzı saç modeli, herşeyden bir macera çıkartık "macera lan!" diyip sonra gözlüğünü "kup" sesi ile takıp dalan bir tiptir :D lise zamanında çok okurdum karikatürlerini :)

Nightmare = walla lisede internet cafelerde counterda çok kullanırdım ufak çocuklar gelirdi naytmaaaare derlerdi çok gülerdim, ordan kalma buda :D

Edited by NightMare

Cajamangas 2 yıl önce internetten müzik ararken rastgele buldugum bi müzik grubunun ismi ;)
Isildor da Lord of The Rings filminden esinlenmiştim orda bi isim geciyodur isildur diye bende isildor yaptım :lol:
  • Author
[quote name='cajamanga' timestamp='1293809124' post='283280']
Cajamangas 2 yıl önce internetten müzik ararken rastgele buldugum bi müzik grubunun ismi ;)
Isildor da Lord of The Rings filminden esinlenmiştim orda bi isim geciyodur isildur diye bende isildor yaptım :lol:
[/quote]
la olm o şamanı sana ben o isimle verdim :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Asmodean
[quote name='dementor' timestamp='1293809741' post='283281']
la olm o şamanı sana ben o isimle verdim :D
[/quote]

Olm senden aldımda isildur du isildor die deiştirdim gm den :D :)
  • Author
[quote name='cajamanga' timestamp='1293814044' post='283284']
Olm senden aldımda isildur du isildor die deiştirdim gm den :D :)
[/quote]
isildor diye verdim ben onu sana :D boşa para yakmışsın :D
Shadowdust(gölge tozu): taurenler kızılderililere çok benzediği için bende alışık olduğumuz kızılderili isimleri gibi nick koydum.Haa bu nicki koydun niye nelf olarak başladın diyeceksiniz.Önceki oynadığım serverdaydı ilk bu nicki kullanışım.Buraya geldiğimde de horde oluruz dedim ama ally başladık.Sonra da horde'a geçtik falan tabi biliyorsunuz.Kader kısmet... :)
ben de cenarion geleneklerine baglı kalarak kaelana nickini kirin tor uyesi olan [url="http://www.wowhead.com/npc=29155"]Magistrix Kaelana[/url] npcden esinlenerek aldım :)
2004 den beri görüldüğü üzere : http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=4243475 :)
[quote name='AssasiN' timestamp='1293803415' post='283268']
Benimkini keşfettiğim zamanlar evimde ateri vardı daha, kaç sene önceydi liseye gidiyordum, sonra bir linkinpark biyografisi buldum arkadaştan, okudum, ilk grup ismi tartıştıklarında Xero olmasını istemiş Mike (rap yapan), sonrasında defterime graffiti çizmeye başlamıştım, (okulun yarısı adını yazdırdı, aman öyle bir yeteneğiniz varsa gizli tutun okulda :D ) imza olarak da altına xero yazıverdim. O gün bugündür nickim Xero :D
[/quote]

ender çok saçma bi kişiliğe sahipsin :)
benimkiler biraz ilk görüşte aşk gibi oldu. :P tee 1.3 de öbür turk sunucusundayken(warrior oynuyordum) isimleri karıştırırken Delthre'yi gördüm, dedim bir gün rogue açarsam ismi bu olacak(ki 2yıl falan vardır sanırım ismini bulmamla rogue u açmam arasında:D), Nyssath da aynı paladine niyetlenince isimleri kurcalarken dedim budur. Böyle bayağı hikayeleri var işte. :D