Jump to content
Posted
karakterlerinizin isimleri nerden geliyor niçin bu adları verdiniz
  • Replies 68
  • Views 29.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='dementor' timestamp='1293814666' post='283285']
isildor diye verdim ben onu sana :D boşa para yakmışsın :D
[/quote]

[url="http://www.wturk.com/topic/4673-bull/"]Bull ve İsildor[/url]

İsildor ve Bull hakkında genıs bılgıyı burda bulabılırsınız .Ayrıca İsıldoru ben kastım ztn nickide ben koymustum kımse sahıplenmesın :)
etsw ile forumda bi takışmamız olmuştu bana sen ne anlarsın ironiden demişti ( tabi tanımıyorum o zamanlar bu esprili kişiliği)
sonra ona irony die char kasıcam demiştim o gün bugündür aramızda işte irony :)
teşekkürler yalın
[quote name='BuLL' timestamp='1293881579' post='283305']
[url="http://www.wturk.com/topic/4673-bull/"]Bull ve İsildor[/url]

İsildor ve Bull hakkında genıs bılgıyı burda bulabılırsınız .Ayrıca İsıldoru ben kastım ztn nickide ben koymustum kımse sahıplenmesın :)
[/quote]

Walla nası kastıysan kardeş aldıgımda cok şaşırdım sanki char direk 80 den başlamış gibiydi sadece nortrend haritası acıktı diger bölgelerde hiçbi kuşcu ve haritaları keşfedilmemişti hepsini teker teker actım ;) ;)
  • Author
[quote name='cajamanga' timestamp='1293883277' post='283307']
Walla nası kastıysan kardeş aldıgımda cok şaşırdım sanki char direk 80 den başlamış gibiydi sadece nortrend haritası acıktı diger bölgelerde hiçbi kuşcu ve haritaları keşfedilmemişti hepsini teker teker actım ;) ;)
[/quote]
60 eventindendir
[quote name='dementor' timestamp='1293885946' post='283310']
60 eventindendir
[/quote]

belki de 65 :D
birazcık mitoloji ilgimden kaynaklanan bir durum dk çar açarken nick ne olsun diye düşünüyordum arkadaşım Darius koy dedi araştırdım Ahamemiş hanedanından gelen eski pers imparatorunun adı :D
Daha önce başladığımız saçma sapan mmorpg oyunlarında benim sürekli ölmem sonucunda arkadaşım (Archy) aha yattara oldu cümlesini duymaktan bıktığım için gerçekten yattara oldu charımın adı :)
[quote name='deadsea' timestamp='1293882314' post='283306']
etsw ile forumda bi takışmamız olmuştu bana sen ne anlarsın ironiden demişti ( tabi tanımıyorum o zamanlar bu esprili kişiliği)
sonra ona irony die char kasıcam demiştim o gün bugündür aramızda işte irony :)
teşekkürler yalın
[/quote]

ahah hatirladim bunu :) hatta senin Irony ile birlikte ben de bi tane priest kasmaya baslamistim o zamanlar yok priest pek diye. sonra level 28 de kalmistim ben. sen aldin basini gittin. simdi de en'lere giriyorsun. ben de o priest'imle enlere girerdim "en gec kasilan char" diye amaaaaaaa isteeee.... :P

rica ederim :lol:
ortaokulun tamamı ve lisenin ilk 2 senesi "Nefret" grubunun hayranıydım. sürekli dinlerdim ceza falan da vardı aralarında tam isyankar zamanlar tabi. sonra nefretin sözlük anlamına bakayım dedim hate'ten başka güzel bi çevirisi var mı. Disgust çıktı karşıma direk wowda charı disgust diye açtım sene 2005 mi ne :D o günden beri bi kez "Basmadoan" olarak değiştirdim :D İğrenmek, tiksinmek anlamına geldiğini öğrendiğimde çok geçti.. :P ama disgust of the ... olunca şuranın buranın nefreti anlamına geliyo fena sayılmaz. Undercitynin nefreti :o

edit: şu foruma üyelik tarihi 01-july 06 yazıyo ama ben hazırlıkta, yani 2004 senesinde wow oynadığımı hatırlıyorum nedense :D yaşlandım da yanlış mı hatırlıyorum acaba

Edited by DissAble

[quote][color=#1C2837][size=2]Tam adi Artemis Entreri ama serverda entreri diye alındıgı ıcın enttreri yaptım açıklamasına gelincede

Artemis entreri '' forgotten realms '' serisinde Drizzt D'ourde ( kara elftir kendisi ) yeteneğinde dövüşebilen insandir asıl işi kiralik katildir yaşadığı yer olan calimport şehrinde onu görenler yada görmeyi başarabilenler ya kaçıcak yer ararlar yada titreyerek ölümün üstlerine doğru geldiğini bilirler.

bu seçimi yapmamdaki asıl sebepse yazar R.A salvatore nin entreriyi şekillendirirken inanılmayacak şekilde bana benzetmesiydi özetle hayali olan artemis entreri yazarın şekillendirmesine göre benım bir benzerimi çizmesi ve acımasız bir katil olması.

abimin şeçimi olan Zaknafein ise

Zaknafein D'ourden Drizzt D'ourdenin hocasi aynı zamanda babasi Tüm diyarlardaki en iyi Silah ustasi kendisi bir kara elf olarak çok uzun süre hayatta kaldi yaklaşık 900 yıl ve hiç bir savaşı kaybetmedi ırklarında kutsal sayılan kadınlar bile zaknafein den çok korkar ona bulaşmak istemediklerinden ne yaparsa yapsın sessizliklerini asla bozmazlardı [/size][/color][/quote]

En anlamlı ingame lerden biri ne zaman açıklıcaksın diye bekliyordum yoksa ben yazıcaktım :)
statik----> 4 yıldır gecmeyi beceremedigim dersimin ismidir, esasen bu oyunu oynarken vicdan yapsın gözüme batsın ki bırakayım diye koydum; dersi gectgm gün silicem charı :D
raistlin----> eh ejderha mızragı serisi desem majere kardesler desem yeter sanırım :D

Edited by sasori

• Author
[quote name='sasori' timestamp='1293909524' post='283321']
statik----> 4 yıldır gecmeyi beceremedigim dersimin ismidir, esasen bu oyunu oynarken vicdan yapsın gözüme batsın ki bırakayım diye koydum; dersi gectgm gün silicem charı :D
raistlin----> eh ejderha mızragı serisi desem majere kardesler desem yeter sanırım :D
[/quote]
çörek diye bi char aç baktıkça bana çörek gönderesin gelsin :D
[quote name='dementor' timestamp='1293910192' post='283322']
çörek diye bi char aç baktıkça bana çörek gönderesin gelsin :D
[/quote]
orjinalde actım gel salcalikumru diye bul beni orada :D

Esas esinlenmesi frp ile ilgilenen varsa bilir ,Faerun diyarının bir tanrısıdır. "Mask" .-Ünvan bakımından "Lord of Shadow " Gölgelerin efendisi - olarak ta geçer. Bir başka ünvanıda "The Lurking Lord" dur. "Faerun evrenini Unutulmuş Diyarlar( forgotten realms)'dan hatırlayabilirsiniz.

Bunun yanında tabikide " birii benii durdurssunnnn "https://www.ebattle.net/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif:)https://www.ebattle.net/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif The Mask çizgi karakterini çocukluğumdan beri severim (:

Edited by Ligafor

[quote name='Edyy' timestamp='1293877998' post='283303']
ender çok saçma bi kişiliğe sahipsin :)
[/quote]
Benimki gibi güzel bir hikayen yok diye kıskandın demi :D

Edited by AssasiN

• Author
[quote name='sasori' timestamp='1293911243' post='283323']
orjinalde actım gel salcalikumru diye bul beni orada :D
[/quote]
hangi realmdesin :D
[quote name='onebe' timestamp='1293792927' post='283251']
Osman
Nuri
Esra
Bir
Esra

esra lisede sevdiğim kızın ismi idi tam 8 yıl oldu bu nicki kullanmaya başlayalı :D
[/quote]
peki NURİ kim
editledim

Edited by eVeRLaST

[quote name='eVeRLaST' timestamp='1293934814' post='283334']
IşIL
RAMAZAN
ONUR
NAMZA
YASEMİN
[/quote]

NAMZA NAMZA NE YA :D HAHAHHAA maganda terörüne hayır.

bu arada

/kiss irony
[quote name='dementor' timestamp='1293918853' post='283331']
hangi realmdesin :D
[/quote]
burning legiondayım ara beni boya beni :D
iki defa mage oynadım isimleri önemli değil, benden bi cacık olmıcağını anlayınca Cck koydum son r esten sonra :)
  • 6 months later...
Ancotar >>>Bir gün birden geldi aklıma araştırmalarım sonucu uzun zaman once oynadıgım The Elder Scrolls 4 Oblivion da sıradan bir büyücünün adıymış sadece 1 görevde rastlıyormuşuz TAbii beyin bedava kaldı hafıza da...

Kızıl

Ulusların

Yakarışlarındaki

Uygunsuz

Cığlıkların

Uleması

ne biliim lan nerden geliyo, bi anlan yükleyeyim dedim ama yok;)

bana da kuyucu diyolar işte, 50 sene önce babama demişle şimdi bana diyolar.