Jump to content
Posted
karakterlerinizin isimleri nerden geliyor niçin bu adları verdiniz
  • Replies 68
  • Views 29.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• 2 weeks later...

kalotalar ; Ailemin kökeniyle alakalı :)

Trdoctor; Tıp okuduğum için.

Turac; Bilmiyorum , Cck bağışladı bu charı :)))

Nothing

Else

Matters

5 yıl oldu bu nicki kullanıyorum bayan karakter açarsamda sonuna y ekliyorum :P (üşengeçim lan üstüme gelmeyin)

not: dersenki bu garrett ne olaki diye garrett thief serisinin baş karakterinin adıdır

Edited by Garrett

ilk ekran kartımın kutusunun üzerinde yazıyodu. benim de baya hoşuma gitmişti zamanında. ben de kullanayım dedim :)
ilk olarak classic wow zamanında prist kastırmıslardı. adınıda shekershey koymuslardı ogunden beri nerde char acasam adını shekershey koyuyorum ama simdi herkeze she yazdıgı icin ismini değistirdim sekersey koydum..

Edited by cakan

Okitoki - Adım Okan maçlarda Oki derlerdi toki'sinide ben ekledim :)

Mikrop - Arkadaşlar ne Mikrop adamsın diye diye yapıştı kaldı üstüme

Edited by hentbolcu

• 1 month later...

abimin cari

tozkoparan:TOZKOPARAN

Yayın kirişi ise hayvan bağırsağından mâmuldü. Kirişin yaya bağlandığı kısımlara da "toz" denirdi. Kemankeşlerden yayı öyle güçlü çekenler vardı ki bazen yayın toz kısımları kopar, bu sebeple kemankeşe de tozkoparan lakâbı takılırdı. Tozkoparan lakâbını alan târihteki en meşhur kemankeş, İskender'dir. Tozkoparan İskender, öyle güçlü bir yeniçeriydi ki; formunu korumak için uyurken dahi başında bir nöbetçi durur, kollarının kuvvetten düşmemesi için, sağına soluna dönüp kolu üzerine yatmamasını sağlardı.

Okçular için üç çeşit atış vardı: 1) Hedef Atışı 2) Menzil (Mesâfe) Atışı 3) Darp Atışı. Bir bakıma güç ve gövde gösterisi mâhiyetinde yapılan Darp Atışları, zırhları demirleri delmek için yapılan atışlardı. Bu hususta ki en meşhur isim de Sultan 4. Murat'tır. Bir de Deli Hüseyin Paşa. Atlı okçuluk oyunlarında, kabağa ve içi saman dolu torbalara ok atılırdı. Müsâbakayı kazananların isimleri, şâirlerin okçulara methiyeleriyle birlikte Okmeydanı'ndaki dikilitaşlara yazılıyordu. Kalın meşinden yapılan "Tabla" yada "Puta" denilen yuvarlak hedeflere okun isâbet ettiğini duyurmak için de çıngıraklar takılırdı. Zîrâ hedef, dikkatli bakmayınca görülemeyecek kadar uzaktaydı. Bu mesâfeye rağmen her defâsında aynı noktayı vurmayı başarırlardı. Okların üzerine de kemankeşlerin ismi yazılırdı ki, hedefi kimlerin vurabildiği anlaşılsın. İsâbet etmeyen okları toplayıp, okun düştüğü yeri işâret etmek için bayrakları sallayanların adı da "Havacı" idi.

Edited by huseinhan

Prince of Persia oynayanlar bilir prensin bi karanlık tarafı var onun adı DarkPrince bende kendisine hayran kaldığım için bu adı koydum.

Lupiaz; Worgen char açcaktım Lupi kurt demek sonuna da az ekledim güzel oldu :D

Ulen ne komik. işsiz güçsüz adamlarız :) Çoğu nick'in hikayesi harbiden komikmiş.

Benim kullandığım nickler:

Ashe --> Guinsoo denen adamın RiotGames ile anlaşıp yaptığı LoL adlı oyundaki "frostarcher" karakteri (oynaması kolay diye he onu seçerdim)

Sunshine --> Paladin olan adamın işi ışıkla olduğundan mütevellit adını güneş ışığı koydum. Başka bi amacı yok.

Laurana --> Ejderha Mızrağı Destanı Altın komutanı; Elf hatunu Laurana. (Tanis'n yavuklusu)

Juniour --> Bu isimde bi karakterim yok ama bana en çok yapışan nick bu Olayı da şu: Ailenin yaşça en küçüğüyüm ve adım Caner (ses benzeşmesi felan..)

Nefertiti...

Saçları siyah, gözleri koyu renk, ufak tefek ve bronz tenliydi. Elmacık kemikleri avuç içine alınabilecek kadar belirgindi. Kraliçelerin bile gözlerini alamayacağı kadar güzeldi; iyi bir eğitim almış, kendini son derece geliştirmişti. Bir Mitanni prensesinin kızıydı o. Bakanların hem korku, hem de kıskançlık duyduğu bir kadındı. İnsanları büyüleyen, büyüleyemediklerini de zekâsıyla kolayca alt edebilen birisiydi. Amacı, insanların lideri olmak, ölümsüzleşmek ve tarihe geçmekti. Sonsuzluğun peşindeydi. Kusursuz bir gülüşü vardı. “Kadınlığını” kullanmayı biliyor ve bu nedenle kısık sesle konuşuyordu erkeklerle. Böylece onu duyabilmek için eğiliyorlardı. Gülüşünü idareli kullanıyor, gülümsediği anda da erkekler kendilerini onun ışığında yıkanmış gibi hissediyorlardı.

Politikti yaşama bakışı. Bir tanrıyla evlenip tanrıça olmak peşindeydi. Daha da ötesini istiyordu aslında. “Tanrılar kendilerine yetiştiğim için beni cezalandıracaklar mı” diyebilecek kadar ötesini… Ölümü göze alabilecek kadar cesurdu aynı zamanda. Kurnazdı ve kontrol edilemez bir gücü vardı. Vahşi bir özgüven sahibiydi. Hedefine kilitleniyor ve bu yolda her şeyi meşru sayıyordu. Zaman akıyor, ekmek ve şarapla satın alınmış halkın sevgisiyle yüzü ışıldayan bir firavuna dönüşüyordu Nefertiti.

Edited by eos

Alemci ; "alem" adamsın sekoooo derler hep. O yüzden.

Alemciye; hatun char acınca uyumlu olsun diye. Narenciye gibi.

Rizeliyim , memlekette herkesin bir sülale ismi var eskiye dayana , bizimkisi de kornomeroğulları , bende kornomer kısmını alarak cornomer yaptım :) Bazıları adın ömer mi diyorlar :P Adım hakan , her yerde bunu kullanıyorum :)
Aslında bu oyuna ilk başladığımda Scissorhands nickini koyucaktım (http://www.imdb.com/title/tt0099487/ izlemeyenlere kesinlikle öneririm)çoğu yerde bu nick i kullanırım ama malesef kabul etmedi bende o yüzden yeni nick düşünmeye başladım.Birden aklıma bu nick geldi Nohutlupilav satan adamlardan gözüme ilişmiş ordan aklımda kalmış sanırım yemek yapmayı çok seven biri olduğum için charın adınıda yemek ismi olsun istedim ve bunu koydum.Şimdi Okul açılana kadar pizzacıda çalışıyorum pizza yapıyorum orda.Pizzaya konulan Mozarella peyniri var şimdi Mozarella diye bi char açtım rogue vaktim olursa onu kasıcam.Wotlk dede bi DK vardı bnm pek kasamadım onu Marshmallow du adı (http://en.wikipedia....iki/Marshmallow)çok sevdiğim bi şekerlemedir :D Ama dediğim gibi normalde Scissorhands nickini kullanıyorum benden önce biri kapmadığı zmnlarda.

Edited by Nohutlupilav

Moonshine, Hem ay ışığını severim, hem de bi nightelf druide yakışcak bi isim, 5 yıldır kullanıorum nick kaldı öyle :D