Posted February 13, 201114 yr BiR ACIKLAMA YAPARSANIZ SEViNiRiZ ??????????? not : bu geyigi yapmazsam ölürdüm, kusura bakmayın :D .
February 13, 201114 yr benden once davranmıssın :D aslında ben de " server a giremiyorum bi sorun mu var... gm yok mu " gibisinden bişi yazmayı dusunurken sen atlamıssın :D
February 13, 201114 yr Author benden once davranmıssın :D aslında ben de " server a giremiyorum bi sorun mu var... gm yok mu " gibisinden bişi yazmayı dusunurken sen atlamıssın :D realmlist kontrol ettin mi? ahahahahahsenin baslik da guzel olurmus :)
February 14, 201114 yr Server neden kapandı neden açıldı bi açıklama var mı foruma baktım bulamadım :)
February 14, 201114 yr Server'ın açılıp açılmayacağı açılırsa ne zaman açılacağı konusunda biri bilgilendirme yapsada bizde ona göre hareket etsek.
February 15, 201114 yr Author bu trollüğüme göz göre göre katılan arkadaşlara teşekkürü bin borç bilir, charlarına 2k goldu yollayacağım ssdjhfjshdfdsf :lol:
February 15, 201114 yr bu trollüğüme göz göre göre katılan arkadaşlara teşekkürü bin borç bilir, charlarına 2k goldu yollayacağım ssdjhfjshdfdsf :lol: Diyorum sana yapma böyle şeyler diye :D
February 16, 201114 yr günler sonra foruma girmek güzel de bide şu server açılsa daha iyi olucak ;)I love you scarlet! I love you scarlet! kiss me, kiss me, kiss me scarlet!
February 16, 201114 yr Server Açılsın Nohutluya Armaganım Var :DHeyecabla bekliyorum Murat nedir acaba :P
February 16, 201114 yr I love you scarlet! I love you scarlet! kiss me, kiss me, kiss me scarlet!Ayıp oluo ama yengene kiss atmaalr falan :D
February 17, 201114 yr Ayıp oluo ama yengene kiss atmaalr falan :D I love you chickpea I love you rice kis me, kis me, kiss me chickpeaRice..... one on top of the chicken, the taste inedible
BiR ACIKLAMA YAPARSANIZ SEViNiRiZ ???????????
not : bu geyigi yapmazsam ölürdüm, kusura bakmayın :D
.