Jump to content
Posted
İyi oldu güzel oldu :)

Featured Replies

Aynen ya fun serverları dolasmaktan bıkmıştım forumun acıldıgını görmek bile güzel inş en yakında karakterlerimizede kavuşacagız forever WTURK ;) ;) ;) ;)
Umarım server en kısa zamanda açılır.Uzun bir süre wow oynamıyordum tam fırsatını buldum bu seferde server kapanmıs baska bır serverde bosu bosuna char char kastık :) burdaki ortam hic bir yerde yok.Herkeze selamlar.
eet açılsın ya silmiştim bende wowu yükleyeyim bari birdaha :) gerçi oyunu bile unuttum adı neydi oyunun? :D
[quote name='ggoker' timestamp='1297706553' post='283377']
Umarım server en kısa zamanda açılır.Uzun bir süre wow oynamıyordum tam fırsatını buldum bu seferde server kapanmıs baska bır serverde bosu bosuna char char kastık :) burdaki ortam hic bir yerde yok.Herkeze selamlar.
[/quote]

Gökhan ?
[quote name='RaMuLda' timestamp='1297760542' post='283390']
Gökhan ?
[/quote]
Ramco evet benim uzun süredir yoktum askere gittim geldım ardındındanda evlendik tam wow oynayacak vakti bulduk yusuf kaptan serverı kapattı:) simdide egitime gitmem gerekecek belki izmir menteş 'e galiba bana nasip olmıcak,dört gözle bekliyorum acılsa artık server:)
[quote name='ggoker' timestamp='1297773205' post='283392']
Ramco evet benim uzun süredir yoktum askere gittim geldım ardındındanda evlendik tam wow oynayacak vakti bulduk yusuf kaptan serverı kapattı:) simdide egitime gitmem gerekecek belki izmir menteş 'e galiba bana nasip olmıcak,dört gözle bekliyorum acılsa artık server:)
[/quote]

msn e gel :)
[quote name='6sanit6arium6' timestamp='1297856585' post='283402']
Wohoohohoho

(der ve kaçar :D )
[/quote]

Kaç sen kaç elbet yakalıyacağım seni birgün :P Yahu eskilerin foruma gelmesi için wt nin kapanıp açılmasımı gerekiyor :D Dur bakalım daha kimleri görücez forumda yada oyunda :)
[quote name='RaMuLda' timestamp='1297859937' post='283406']
Kaç sen kaç elbet yakalıyacağım seni birgün :P Yahu eskilerin foruma gelmesi için wt nin kapanıp açılmasımı gerekiyor :D Dur bakalım daha kimleri görücez forumda yada oyunda :)
[/quote]

aha TiryakiHasan geldi ve oda kaçtı :D

açılması iyi oldu
[quote name='Shadowdust' timestamp='1297768657' post='283391']
Server catayla açılır inşallah.Wotlk baydı beni :D
[/quote]

Catayı bırak ben vanillaya razıyım böyle yavaş yavaş kendi kendimize 1.0.0 dan yukarı çıkmaya başlarız :D
[quote]Kaç sen kaç elbet yakalıyacağım seni birgün :P Yahu eskilerin foruma gelmesi için wt nin kapanıp açılmasımı gerekiyor :D Dur bakalım daha kimleri görücez forumda yada oyunda :)
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Kötü gün dostlarıyız :P[/b][/color]