Posted February 16, 201114 yr Serverımızın kısa süreli askıya alınması sırasında World of Türk ün hayatımızdaki yerinin büyüklüğü gibi daha nelerin farkına vardık acaba :)
February 16, 201114 yr Author Yabancıların wow dan anlamadığını farkettim ben paşam :D ehe :) üstad orası kesin zaten :)
February 16, 201114 yr Kapandı demeyelim ara verdi demek en doğrusu bence :Pevet doğru söylüyon ara verdi :D
February 16, 201114 yr Author Serverımızın kapandığı bir daha açılmayacağı fikrine kapılan varsa boş yere endişe etmesin :) Pozitif olalım :P ( Yeni nickim Polyanna :P )
February 16, 201114 yr Author Serverımızın kapandığı bir daha açılmayacağı fikrine kapılan varsa boş yere endişe etmesin :) Pozitif olalım :P ( Yeni nickim Polyanna :P )
February 16, 201114 yr valla ben pek ümitli bakmıyodum ama forum açılınca bi ışık parladı bakam gerisi gelcekmihele bide catalsim le gelirse o parlayan ışık güneş olur valla xD
February 17, 201114 yr Author Lotharı özledim :P Evet her şey bir yana bende en çok lotharı özledim. Tepemde Lothar yazınca kendimi iyi hissediyorum :D Diyorum ki bitane şapka falan bastırayım realede taşıyayım mevzuyu :P Edited February 17, 201114 yr by Athenaa
February 17, 201114 yr http://www.youtube.com/watch?v=tVPC2prDH70 aklım bitti ya :S 3-4 kisi kesemior ya Edited February 17, 201114 yr by mekanrize
February 17, 201114 yr yanıma shadow pri alırsam 2vs2 arena da 2010 rate yapacağımın farkına vardım :D
February 17, 201114 yr Author aynen 2 rogue 1 dk dalıor adam tık demior gene deva tıkır tıkır gidioalr :D Ben bu adamı çok rahat kesip atabilecek iki tane roq tanıyorum bu serverda :) Biri artık aramızda değil ama diğeri halen buralarda :)
February 17, 201114 yr Evet her şey bir yana bende en çok lotharı özledim. Tepemde Lothar yazınca kendimi iyi hissediyorum :D Diyorum ki bitane şapka falan bastırayım realede taşıyayım mevzuyu :P bende özledim nan.. muhabbeti arıyorum valla.. evde bi nuri var oda sıkıyo biyerden sonra açılsın artıkın