Jump to content
Posted
Tek cevaplık bir soru sordum oynayacak olanlar evete bassın oynamayacak olanlar oy vermesin bakalım kan kaybı var mı yokmu, lütfen herkes bir hesaptan oy kullansın ve gerçekleri görelim bir kişinin 10 farklı hesaptan oy vermesi pek te sorduğumuz sorunun mantığına uymaz ama değil mi? :)
  • Replies 96
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

70 members have voted

1. 1. Server açılınca oynamaya devam edecek misiniz?

• Evet
      70

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

[color="#8B0000"][b]Üstadım yanlış anlama ama neyi R€kl@m etmeye çalıyorsun halen anlamış değilim ? Bunca sene karşılık beklemeden bizlere hizmet veren bu serverın zor zamanında yanında olma hissiyatı yok gibi gördüm sende tabi üzerime düşmez ama :) Herkezin görüşüne saygımız var elbette ama bu tür üzücü olaylarıda R€kl@m etmen bir iyi niyet göstergesi olmasa gerek. Şahsım adına böyle düşündüm ben. Amacımın tartışmak olmadığını belirtmek isterim, sadece hislerimi bilmeni istedim. Selametle kardeşim..[/b][/color]
  • Author
[quote name='Athenaa' timestamp='1298036409' post='283486']
[color="#8b0000"][b]Üstadım yanlış anlama ama neyi R€kl@m etmeye çalıyorsun halen anlamış değilim ? Bunca sene karşılık beklemeden bizlere hizmet veren bu serverın zor zamanında yanında olma hissiyatı yok gibi gördüm sende tabi üzerime düşmez ama :) Herkezin görüşüne saygımız var elbette ama bu tür üzücü olaylarıda R€kl@m etmen bir iyi niyet göstergesi olmasa gerek. Şahsım adına böyle düşündüm ben. Amacımın tartışmak olmadığını belirtmek isterim, sadece hislerimi bilmeni istedim. Selametle kardeşim..[/b][/color]
[/quote]

Neyin reklamını gördün anlamadım? nerde ne R€kl@m yaptığımı söyle de bende bileyim şuurumu kaybettim herhalde :) He ilerde bi gün voleyi vururda kendi private serverimi açarsam o zaman R€kl@m yaparım ama şuan hiçbir kuruluşa bağlı değilim o yüzden ortada R€kl@m yapılacak birşey de yokken nedir bu tavrın anlamadım.

Not: R€kl@m nasıl yapılır öğrenmek için http://tr.wikipedia.org/wiki/****

Not: R e k l a m yazılmıyor yıldızları sen bu boşlukları birleştirerek doldurursun ;)

Edited by ShadyRIDDLE

[color="#8B0000"][b]Neyi anlatmak istediğimi anlamamış olamazsın :) Server durumunu manşet yapmaya anketlere dökmeye ne gerek vardı ? Ortada sorun var çözücü yaklaşmaya çalışmak en doğrusu olur bence :) [/b][/color]
  • Author
[quote name='Athenaa' timestamp='1298038449' post='283492']
[color="#8b0000"][b]Neyi anlatmak istediğimi anlamamış olamazsın :) Server durumunu manşet yapmaya anketlere dökmeye ne gerek vardı ? Ortada sorun var çözücü yaklaşmaya çalışmak en doğrusu olur bence :) [/b][/color]
[/quote]

Yani sen diyorsun ki hasır latı yapalım kimseye kapandığımızı çaktırmayalım kendi hayal dünyamızda da serverin açılacağı ilk gün 1000 oyuncu geleceğini düşünelim.

Bu başlık aslında yönetime rehber tutacak bir başlıktır burdaki katılıma göre serveri yeniden açmayı düşünebilirler zira ortadaki para 3500 tl bu ülkedeki halkın çoğu bir yıl boyunca çalışıp yıl sonunda 3500 tl biriktiremiyor, eğer ortada oyuncu yoksa bence wturk' ün perdeleri kapatmasında sorun yok çünkü bir çok site şuan bunu yapıyor, cataclysm' e geçiş imkansız hale geldi diyebiliriz 4.0.3 paketini düzeltmeye çalışıyor hala açanlar ama orda yürümek bile imkansız kaldı ki daha gelecek olan ek paketlerde tüm bu emekler sıfırlanacak. İnsanlar wotlk ile taş çatlasın 1 sene daha geçirirler ondan sonra herkes sıkılacak kimse de oyuncusu olmayan bir yere para yatırmaz mantıken yatırmamalı da.

Yönetim katılıma göre yolunu çizmeli illa wow olacak diye birşey de yok wturk farklı oyunlara neden yönelmesin? Kısacası kendimizi kandırmayalım Bl!zz gerçekten bu işe dur dedi belki de bu dünyada bir ilk olacak ve birçok oyun bunu takip edecek eğer biz herşey günlük gülistanlık demeye devam edersek teneceree ısıtılan kurbağaya döneriz kaynayıp ölür gideriz ama kendimizi kandırdığımız için haberimiz olmaz. eğer sorun çözülmek isteniyorsa bu saatten sonra yeni fikirlerle gelmek doğru çözüm olacaktır.
[color="#8B0000"][b]Bizler farklı kulvarlarda farklı niyetlere ve farklı düşüncelere hizmet eden iki insanız. Anlamak istememişsin veyahut ben sana göre anlatıp gösterememişim derdimi :) Ama konuyu daha fazla uzatmanın lüzumu yok. Sen olmaz diyorsun ben olacak diyorum ne senin fikrin nede benim fikrim değişmeyecek. Sen yolunu çoktan çizmişsin konuyla ilgili daha fazla yorum yapmanın anlamı yok. Selametle kardeşim :)[/b][/color]
yaşarın dediği mantıklı yusufunda yaptıgı gibi wow war3 diablo 3 ve en son olarak onunla konuşmamda bir düşünceyi paylaşmıştık ve onun ıcın çalışıyordu eğer hala istekliyse kendisi bunu açıklayacaktır yneı bir oyun platformu diye örnek verebilirim ( bu yaşarın merakını gidermek içindi )

meseleye gelince elbet kimse eskisi gibi olucağını düşünmesın her resden sonra gidenler gelenler oldu bunu en iyi bilen sensin yaşar konun burada rehberlikten çok yaptığın istişarenin manasız bir şey oldugunu ortaya çıkartıyor ve mangosun da ne kadar çalışkan olduğunu yine en iyi sen bilirsin :) kısacası 10 kişide olsa göz açıp kapayana kadar 100 200 300 olacaktır.

benim düşüncem bu
ShadyRIDDLE kac senedır bu swde oynuyorsun bılmıyorum ama ben sanırım 7 senedır bu swde oynuyorum ve sw cok kotu durumdayken bıle swde oynayan sayısı 100'ün üstündeydı bu sw acılsın yıne oynayan cok olr.
[color="#8B0000"][b]Wt herzamaan iyiydi her zamanda iyi olacak bundan şüphem yok :) Ve her insan iyinin yanında olmak iyiyle karşılaşmak ister :) Bu serverın player kaygısı yoktur olacağınıda düşünmüyorum :) Düşüncelerim bunlar :) [/b][/color]
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1298042687' post='283496']
yaşarın dediği mantıklı yusufunda yaptıgı gibi wow war3 diablo 3 ve en son olarak onunla konuşmamda bir düşünceyi paylaşmıştık ve onun ıcın çalışıyordu eğer hala istekliyse kendisi bunu açıklayacaktır yneı bir oyun platformu diye örnek verebilirim ( bu yaşarın merakını gidermek içindi )

meseleye gelince elbet kimse eskisi gibi olucağını düşünmesın her resden sonra gidenler gelenler oldu bunu en iyi bilen sensin yaşar konun burada rehberlikten çok yaptığın istişarenin manasız bir şey oldugunu ortaya çıkartıyor ve mangosun da ne kadar çalışkan olduğunu yine en iyi sen bilirsin :) kısacası 10 kişide olsa göz açıp kapayana kadar 100 200 300 olacaktır.

benim düşüncem bu
[/quote]

Sen benim yazılarıma inanmıyorsun mangos elini çekti catac dan diyorum hala bi umut var içinde al gözlerinle görde şu catac hayallerinden bi vazgeç :D

http://getmangos.com/community/topic/15508/is-client-40x-supported-yet/

Mangos forumlarından bir çok yönetici yazdı bunu, bunca yol aldık vanilla wow dan tbc ye kadar bunu catacla bozmak yerine arcemu gibi catac hizmeti vermeye çalışanlara ufak destek vereckelerini belirttiler ama bunun bile imkansız olduğunu sadece ellerinden geldiğince yardım edeceklerini belirttiler. Yani düşün mangos bile hala 4.0.1 paketi ile uğraşıyor ve daha bırak tamamlamayı login ekranı bile tüm kullanıcılarda çalışabilmiş değil :)

inş. player sayısı senin dediğin gibi olur ama geçen yaz okulların tatil olduğunda bile kaç kişiyle oynadığımızı hatırla.

BuLL bende hatırlayamıyorum ama 2006 yada 2007 civarıydı ilk wt ye girişim ben bu serverin tek guildle online olduğu zamanları da gördüm lfg den dg ye adam toplanacak kadar kalabalık olduğu zamanları da gördüm ama serverin kapanmadan önceki son zamanında oynayan oyuncular ne kadar online oyuncu kaldığını iyi biliyorlardı, yoksa ben mi yanlış server da oynuyordum? benim son oynadığım serve da 3 event achivi için 1 aydan fazla bekleyen oyuncular bunu vermek için online olacak gm' ler ve 100 player yoktu. İyi hoş wt' yi çok seviyorsunuz anlıyorumda sırf yılların emeği karakterlinizle oynamak için bu bencilliği yapmayın çünkü sizin 2 kişi bile olsa oynarız dediğiniz server da size hizmet zorunda kalacak olan ve normal hayatlarından maddi manevi feragat eden insanlar olacak birazda onları düşünün.
player sayısı mı ? Umrumda mı ? :)

Zaten uzun zamandır bu serverda olan playerlar kimlerin oynayıp oynamayacagını bilir.
sizin yanlısınız bu hep tartısma hep kavga
neyse catanın tadını almıs biri olarak diyorumki ya gidin orjnalde oynayın yada wowu bırakın
cya
yalnız yaşar arcemu cactus emudan alıyor şu an datalarını yani cactus emuya destek gelirse daha iyi olur benim oynadığım 1-2 server var ve buglar birbirlerine çok benziyor tabi bazılarında daha düzenlenmiş şekilde ama yinede var yani ilk wotlk ta nasılsa cata da şu an öyle diyebilirim
arkadaşlar oynıyacak olan kişiler sağlam kişiler benim şüphem yok aynı takım devam eder
WENY sende merak etme yokluğunu aratmam kardeşim için ferah olsun :D
Ben Napayim Almadilar Zorla Gitcem 25 inde Erzincanda Olacam Silüs ümü Fotografini Koyayim mi :D
allahın gavurları ile oynuyorum. kendi yerim duruyorken
7 senemi verdim wtye ama benim yusuf abim bir acıklamayı bile cok görüp kapatıp gitti üzdü maf etti bizi
[quote name='Shadowdust' timestamp='1298063735' post='283528']
Wt gelsinde gerisi pek umrumda değil benim.
[/quote]
tamam abi sakin
:D
wt açılsında bg lerin tozunu arenaların toprağını kaldıralım zira bayadır oynanmıo :P