Jump to content
Posted
Tek cevaplık bir soru sordum oynayacak olanlar evete bassın oynamayacak olanlar oy vermesin bakalım kan kaybı var mı yokmu, lütfen herkes bir hesaptan oy kullansın ve gerçekleri görelim bir kişinin 10 farklı hesaptan oy vermesi pek te sorduğumuz sorunun mantığına uymaz ama değil mi? :)
  • Replies 96
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

70 members have voted

1. 1. Server açılınca oynamaya devam edecek misiniz?

• Evet
      70

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

[quote name='silenthell' timestamp='1298058279' post='283519']
arkadaşlar oynıyacak olan kişiler sağlam kişiler benim şüphem yok aynı takım devam eder
WENY sende merak etme yokluğunu aratmam kardeşim için ferah olsun :D
[/quote]

:)
arada world pvp amaçlı uğrarım şu an blizzde world pvp oldukça zor özellikle de bi normal serverda <_<
ben gelırım hordeler kalabalık zaten bu kadar hordeye bir tane ally ben olsamda yeterım :)) (vurmayın artık öldum)ama şunu bılıyorum eğer açılırsa hordeyle ally kardeş olur dalaranda muhabbet ederiz hicbir class dg çalısmasada muhabbetı yeter..benım gibi düşünen çok arkadaş var.
[quote name='rjalk' timestamp='1298237445' post='283570']
ben gelırım hordeler kalabalık zaten bu kadar hordeye bir tane ally ben olsamda yeterım :)) (vurmayın artık öldum)ama şunu bılıyorum eğer açılırsa hordeyle ally kardeş olur dalaranda muhabbet ederiz hicbir class dg çalısmasada muhabbetı yeter..benım gibi düşünen çok arkadaş var.
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Biz daha önceleri böyleydik. Önce boty bay arenada savaşırdık sonra geçer arka tarafta oturur sohbetimizi yapardık :) 1.8 güzeldi :)[/b][/color]
[quote name='rjalk' timestamp='1298237445' post='283570']
[/quote]
Katılıyorum server yeterki acılsın walla ally horde farketmez wturkün muhabbeti yeter ;)
bi cok ark server deişti fakat hepsini geri gelmeye ikna ettim Tschikage ve Kazekage zor oldu ama bu arkadasları da ıkna ettim ıkna ettim fundan funa akıolar :rolleyes :)
[quote name='Alpatrox' timestamp='1298305154' post='283607']
bi cok ark server deişti fakat hepsini geri gelmeye ikna ettim Tschikage ve Kazekage zor oldu ama bu arkadasları da ıkna ettim ıkna ettim fundan funa akıolar :rolleyes :)
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Arkadaşlar gerçekçi olalım World of Türk herhangi bir servera benzemiyor :) Wow oynayacaksan ya orjinalde yada wtürkte oynayacaksın. Realist düşünürsen mevzu bu :) Actiona gerek yok :P[/b][/color]
[quote name='Athenaa' timestamp='1298305847' post='283608']
[color="#8B0000"][b]Arkadaşlar gerçekçi olalım World of Türk herhangi bir servera benzemiyor :) Wow oynayacaksan ya orjinalde yada wtürkte oynayacaksın. Realist düşünürsen mevzu bu :) Actiona gerek yok :P[/b][/color]
[/quote]

Zaten orjinalden geliolar para yok wt acılana kadar ön hazırlık diyelım :D
[/quote]
hepimiz aileyiz for the wt:))
[/quote]
Nohutlupilav Bunu Beğendi....:)
benim bundan sonra wow zor gözüküyor, ama oynarsam wtde oynarm her nekadar ayda yılda bir girebicek olsamda, gerçi suanki tek sorun wowu silmiş olmam ve hdd de sadece 3gb bosyer olması :D
valla rjilk in dediği gibi muhabbetten fazlsını yapıcağımı sanmıyorum :D artık eskisi gibi arda girerim
[quote name='NightMare' timestamp='1298325842' post='283646']
benim bundan sonra wow zor gözüküyor, ama oynarsam wtde oynarm her nekadar ayda yılda bir girebicek olsamda, gerçi suanki tek sorun wowu silmiş olmam ve hdd de sadece 3gb bosyer olması :D
[/quote]

gençlik ölmüş yazık abi hdd'yi nelerle dolduruyor yazık yazık...!

Edited by Edyy

[quote name='NightMare' timestamp='1298325842' post='283646']
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Üstad ondan kolay çözümmü var :P Sil gitsin. Bir tarafta wow wt dururken düşünmeye zaman kaybemeye değermmi hiç :P[/b][/color]
[quote name='Cuqqa' timestamp='1298327431' post='283647']
valla rjilk in dediği gibi muhabbetten fazlsını yapıcağımı sanmıyorum :D artık eskisi gibi arda girerim
[/quote]

rjalk rjalk ! raj duydum raji duydum rjilk ilk defa
[quote name='onebe' timestamp='1298379865' post='283662']
selam wt acılınca sevişelimmi :D
[/quote]

:blink:
kaçın..onebe burda..
Saz ekibim ve ben sabırsızlıkla bekliyoruz açılınca tam kadro onlineyız :) WT'nin yoklugunda degerini daha iyi anladık diğer serverlara bakma fırsatımız oldu hepimizin midesi bulandı diyebilirim :D
[quote name='onebe' timestamp='1298379865' post='283662']
selam wt acılınca sevişelimmi :D
[/quote]
/lick
[quote name='Alemci' timestamp='1298050636' post='283507']
player sayısı mı ? Umrumda mı ? :)

Zaten uzun zamandır bu serverda olan playerlar kimlerin oynayıp oynamayacagını bilir.
[/quote]
evet kankam bilir ben baslasam gene bi gun kacacagım lanet olsun bu derslere:)