Jump to content
Posted
Tek cevaplık bir soru sordum oynayacak olanlar evete bassın oynamayacak olanlar oy vermesin bakalım kan kaybı var mı yokmu, lütfen herkes bir hesaptan oy kullansın ve gerçekleri görelim bir kişinin 10 farklı hesaptan oy vermesi pek te sorduğumuz sorunun mantığına uymaz ama değil mi? :)
  • Replies 96
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

70 members have voted

1. 1. Server açılınca oynamaya devam edecek misiniz?

• Evet
      70

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

GENÇLİK BİR TANE ADAM GİBİ SERVER YOK. 3-5 TANE HATIRI SAYILICAK YABANCI SERVER OLSADA HİÇBİRİ WTURK YERİNİ TUTMUYOR. KESİNLİKLE HER ALLAHIN GÜNÜ SİTEYİ AÇIYORUM KONTROL EDİYORUM.
[quote name='dementor' timestamp='1298402530' post='283683']
ama sen kimsin :D
[/quote]

kara murat benim
[quote name='Shekoly' timestamp='1298402809' post='283684']
kara murat benim
[/quote]
renkler mühim değil
[quote name='Edyy' timestamp='1298330092' post='283648']
gençlik ölmüş yazık abi hdd'yi nelerle dolduruyor yazık yazık...!
[/quote]

yok yaw wowu silince büyük bi boşluk oldu hdd de, film oyun ne bulduysam yükledim, filmleri izleyince sildimde, oyunlar doldurdu şimdi biton oyun var :D

[quote name='Athenaa' timestamp='1298354419' post='283649']
[color="#8B0000"][b]Üstad ondan kolay çözümmü var :P Sil gitsin. Bir tarafta wow wt dururken düşünmeye zaman kaybemeye değermmi hiç :P[/b][/color]
[/quote]

orası öylede dile kolay be 20gb, zaten hdd 80lik :D
[quote name='rjalk' timestamp='1298237445' post='283570']
ben gelırım hordeler kalabalık zaten bu kadar hordeye bir tane ally ben olsamda yeterım :)) (vurmayın artık öldum)ama şunu bılıyorum eğer açılırsa hordeyle ally kardeş olur dalaranda muhabbet ederiz hicbir class dg çalısmasada muhabbetı yeter..benım gibi düşünen çok arkadaş var.
[/quote]

:) aynen katılıyorum shamanım hemen yanında rjalk :)
orası öylede dile kolay be 20gb, zaten hdd 80lik :D

[color="#8B0000"][b]Zamanında benimkide öyleydi ama dediğim gibi çözüm kolay :P Hdd te sadece wow ve benim işimle ilgili belgelerim vardı :D[/b][/color]

Edited by Athenaa

80gb harddisk mı ? :) Şaka mı bu bir kaç gün oldu 2tbyi devirdik...
Ally'de İçindeki satış ruhu ve pis kişilikli, An'ı kendi çıkarına kullanan bazı zatlarla münakaşa içinde olmamak için Horde'den devam edebilirim sanırım :) :)
[quote name='doktor44' timestamp='1298556172' post='283730']
Ally'de İçindeki satış ruhu ve pis kişilikli, An'ı kendi çıkarına kullanan bazı zatlarla münakaşa içinde olmamak için Horde'den devam edebilirim sanırım :) :)
[/quote]

beklerim :D
vurma artık ally"e bu kadar.. bizide harcadın bak sımdı :)
wt açılsın yeterki bütün charlarımı baştan kasarım,wtnin yeri ve wtdeki ortam çok önemli bnm için :)
[quote name='NightMare' timestamp='1298325842' post='283646']
benim bundan sonra wow zor gözüküyor, ama oynarsam wtde oynarm her nekadar ayda yılda bir girebicek olsamda, gerçi suanki tek sorun wowu silmiş olmam ve hdd de sadece 3gb bosyer olması :D
[/quote]
Banada bi 500 gb harici hdd geldi bedava :D yollayım sana da bi tane asal, kurarız açılınca, bende sildim :P Olmadı shift+delete kombosunu öneriyorum kesin çözüm :D
[quote name='Ligafor' timestamp='1298589821' post='283744']
Onebe mug lı
[/quote]

muglı mı :D
[quote name='Ligafor' timestamp='1298589821' post='283744']
Onebe mug lı
[/quote]

ahahah 4$ dan satiliyor Onebe mug'lari ebay'de. haber edeyim dedim :rolleyes:
ehuehueh mug ın açıklamasını yaptıydım bi ara ama unuttum şimdi tekrar uyduramıcam :D Evet donate yerine onebe mug ı alın :D kasdşjerwte3wertyeqr
[quote name='etsw' timestamp='1298633414' post='283752']
ahahah 4$ dan satiliyor Onebe mug'lari ebay'de. haber edeyim dedim :rolleyes:
[/quote]
bana bedaca ceriyo el altından :P
içinde biraz oynama hissi olan oyuncuyu bile bu konu hakkında ciddi düşündürecek gereksiz bir anket.Hayır oyu bile yok..Eğer konuyu açan insan ,istatistik eğitimi isterse seve seve veririm..

Edited by Deynekci

anket kaç kişinin oynayacağını anlamak için, yani yüzdelik bir veri değil sadece bir sayı bulma amaçlı o yüzden hayır oyu yok
  • Author
[quote name='Deynekci' timestamp='1298652072' post='283760']
içinde biraz oynama hissi olan oyuncuyu bile bu konu hakkında ciddi düşündürecek gereksiz bir anket.Hayır oyu bile yok..Eğer konuyu açan insan ,istatistik eğitimi isterse seve seve veririm..
[/quote]

Sen konuyu açan insana istatistik eğitimi ver ben eğitime hayır demem ama bi şartım var karşılığında bende sana ilköğretim 3. sınıf Türkçe dersi vereceğim "okuduğumuzu anlayalım, arkadaşlarımıza anlatalım" konunun ismi ;)