Jump to content
Posted
Tek cevaplık bir soru sordum oynayacak olanlar evete bassın oynamayacak olanlar oy vermesin bakalım kan kaybı var mı yokmu, lütfen herkes bir hesaptan oy kullansın ve gerçekleri görelim bir kişinin 10 farklı hesaptan oy vermesi pek te sorduğumuz sorunun mantığına uymaz ama değil mi? :)
  • Replies 96
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

70 members have voted

1. 1. Server açılınca oynamaya devam edecek misiniz?

• Evet
      70

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bu Yorumlar konuyu daha da gereksizleştiriyor..

[quote name='dementor' timestamp='1298652601' post='283762']
anket kaç kişinin oynayacağını anlamak için, yani yüzdelik bir veri değil sadece bir sayı bulma amaçlı o yüzden hayır oyu yok
[/quote]

Bu foruma halen yazanların oynayacağı aşikar..

Edited by Deynekci

[quote name='Deynekci' timestamp='1298664359' post='283765']
Bu Yorumlar konuyu daha da gereksizleştiriyor..

Bu foruma halen yazanların oynayacağı aşikar..
[/quote]
ben yazıyorum ama oynamayacağım mesela
[quote name='Deynekci' timestamp='1298652072' post='283760']
içinde biraz oynama hissi olan oyuncuyu bile bu konu hakkında ciddi düşündürecek gereksiz bir anket.Hayır oyu bile yok..Eğer konuyu açan insan ,istatistik eğitimi isterse seve seve veririm..
[/quote]

Bu forumu hala server kapalıyken dahi kullanan insanların hala neden burada olduklarını anlayamayan nasıl bir insan aklıdır !
Eğitim verecekmiş, ilkokula giden bir cocuk bile konudaki ilk post u okuyunca neden hayır sıkkının olmadıgını sorgulamıyacak kadar akıllıdır
''Bu foruma yazanların oynayacağı aşikar'' cümlesinde tespit yapmadım...Memnuniyetsiz oluşumu sözyledim :=)
toplanıp dövelim.raid kuralım keselim
[quote name='dementor' timestamp='1298665072' post='283766']
ben yazıyorum ama oynamayacağım mesela
[/quote]

[size="3"]aynen ben de, o yuzden sevgili shadyriddle'in dedigi gibi oy vermedik. ama acaba kac kisi var bizim gibi?
farkli kac user gordu bu topici? (bilinmiyor)
kac tanesi evet verdi (biliniyor)
kac tanesi hayir verdi? (1. sart bilinmedigi icin bu da bilinmiyor)

yani demek istedigim belki 30bin kisi ([i]user yok o kadar ama neyse ahahah[/i]) topici gordu "of olm acilmaz bu server" veya "wow hayatimi mahvetti aga" tarzi cumleler yuzunden 29.940 kisi ([i]iyimser dusundum 60 kisi evete basmis olsa diye dusundum cunku biz evet vermeyenler goremiyoruz kac kisi basmis , / bu da topici acan arkadasimizin ayri bir zeka ustu davranisi [/i] :D ) evet vermedi kabul etsek bile bunu bilemeyecegiz, belki sadece taylan ve ben variz oynamayacak, geriye kalan herkes oynayacak bu topic'i goren, topic'e bakan. ama bunu da bilemeyecegiz. niye? cunku hayir butonu ya yazilmaya usenilmis (5 harflik bir secenek) ya da "lan bi eleman vardi acaba o gelmeyecek mi servera artik? o gelmezse ne yaparim ben :unsure: " veya "ya simdi hayir, evet'ten yuksek cikarsa "ULU MANiTU'YA" ne cevap veririm ben :( " tarzi dusunceler yuzunden yazilmamis sanirim. tam emin degilim. ne de olsa; ne desem yalan olur ;)
[/size]
[quote name='etsw' timestamp='1298717117' post='283784']
[size="3"]aynen ben de, o yuzden sevgili shadyriddle'in dedigi gibi oy vermedik. ama acaba kac kisi var bizim gibi?

yani demek istedigim belki 30bin kisi ([i]user yok o kadar ama neyse ahahah[/i]) topici gordu "of olm acilmaz bu server" veya "wow hayatimi mahvetti aga" tarzi cumleler yuzunden 29.940 kisi ([i]iyimser dusundum 60 kisi evete basmis olsa diye dusundum cunku biz evet vermeyenler goremiyoruz kac kisi basmis , / bu da topici acan arkadasimizin ayri bir zeka ustu davranisi [/i] :D ) evet vermedi kabul etsek bile bunu bilemeyecegiz, belki sadece taylan ve ben variz oynamayacak, geriye kalan herkes oynayacak bu topic'i goren, topic'e bakan. ama bunu da bilemeyecegiz. niye? cunku hayir butonu ya yazilmaya usenilmis (5 harflik bir secenek) ya da "lan bi eleman vardi acaba o gelmeyecek mi servera artik? o gelmezse ne yaparim ben :unsure: " veya "ya simdi hayir, evet'ten yuksek cikarsa "ULU MANiTU'YA" ne cevap veririm ben :( " tarzi dusunceler yuzunden yazilmamis sanirim. tam emin degilim. ne de olsa; ne desem yalan olur ;)
[/size]
[/quote]
yalın bi yerde tek atıyo rüzgarı buraya vuruyo :D
[quote][color=#1C2837][size=2]aynen ben de, o yuzden sevgili shadyriddle'in dedigi gibi oy vermedik. ama acaba kac kisi var bizim gibi?

yani demek istedigim belki 30bin kisi ([i]user yok o kadar ama neyse ahahah[/i]) topici gordu "of olm acilmaz bu server" veya "wow hayatimi mahvetti aga" tarzi cumleler yuzunden 29.940 kisi ([i]iyimser dusundum 60 kisi evete basmis olsa diye dusundum cunku biz evet vermeyenler goremiyoruz kac kisi basmis , / bu da topici acan arkadasimizin ayri bir zeka ustu davranisi [/i]:D ) evet vermedi kabul etsek bile bunu bilemeyecegiz, belki sadece taylan ve ben variz oynamayacak, geriye kalan herkes oynayacak bu topic'i goren, topic'e bakan. ama bunu da bilemeyecegiz. niye? cunku hayir butonu ya yazilmaya usenilmis (5 harflik bir secenek) ya da "lan bi eleman vardi acaba o gelmeyecek mi servera artik? o gelmezse ne yaparim ben :unsure: " veya "ya simdi hayir, evet'ten yuksek cikarsa "ULU MANiTU'YA" ne cevap veririm ben :( " tarzi dusunceler yuzunden yazilmamis sanirim. tam emin degilim. ne de olsa; ne desem yalan olur ;)
[/size][/color][/quote]
Hayranınım
vay be bırak oyunu su forumun acılması bıle benı cok mutlu etti valla :)
[quote name='dementor' timestamp='1298717247' post='283785']
yalın bi yerde tek atıyo rüzgarı buraya vuruyo :D
[/quote]
[color="#FF0000"][size="6"]PERIIIIIISSSHHHHHHH!!!..[/size][/color]
[quote name='etsw' timestamp='1298801845' post='283828']
[color="#FF0000"][size="6"]PERIIIIIISSSHHHHHHH!!!..[/size][/color]
[/quote]
-1 (9999 resisted) frost resistlerimi giymiştim iyiki :D
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1298717117' post='283784']

[/size]
[/quote]

Topici kaç kişi görmüş ve yorum yapmış yaznıo hepsini geçtim sen her zaman 30 bin kişi üzerinden düşün :D Hayır konusuna gelince şimdi kıl tüy yün adam çok etrafta sırf server kapandı diye hırslanıp yada oynasa bileban yediğinden yada gm' lere gıcıklıklarından dolayı hayır sçeneğini işaretleyen olabilir diye eklemedim amaç serverin durumunu görmek değil server da oynayacakları görmek, son zamanlarda 100 oyunuc ortalama olduğunu düşünürsek kaba hesapla günde en az 200 farklı kişi servere giriyordu diyebiliriz topic ise açıldığı günden beri 65 kişiden evet geri döneceğim oyu almış aklı mantığı yerinde olan herkes sonucu görebilir.

Benim haddime düşmez ama ben yönetici olsaydım topic de konuşulanlara bakarsak millet lich kingi farma bağlamak istemiyor sohbet etmek için geliyor (herkes sohbet için forumu değil serveri istiyor niyeyse :) ) madem öyle server da oyuncu sayısına göre küçültülsün 100 kişi kaldırabilecek bi server açılsın hem millet istediği sohbetini yapsın hemde gm' ler ailelerinin rızkından kesip servere kamyon yüküyle para yatıracağına daha ufak paralar yatırsın, ilerde tekrar oyuncu sayısı artarsa yaz başında yapılan operasyon gibi tekrar büyük sunucuya geçilebilir. Benim bu topicin oy sonuçlarından çıkardığım sonuç budur.
hmm 20 tane fake forum accountumla verdigim "evet"ler işe yaramış o zaman, insanlar da "inanıyorum ben, bu sonucu cıkardım" dedigine göre ben amacıma ulaştım demekki. herkese teşekkürler :D oooyy oyy shady , slim shady ;)
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1298893702' post='283850']
hmm 20 tane fake forum accountumla verdigim "evet"ler işe yaramış o zaman, insanlar da "inanıyorum ben, bu sonucu cıkardım" dedigine göre ben amacıma ulaştım demekki. herkese teşekkürler :D oooyy oyy shady , slim shady ;)
[/quote]

ben herkes bir defa oy versin farklı hesaplardan oy vermesin demiştim ama herkes okudğunu anlamıyor demek ki :)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1298919400' post='283861']
ben herkes bir defa oy versin farklı hesaplardan oy vermesin demiştim ama herkes okudğunu anlamıyor demek ki :)
[/quote]

e tamam işte hayır koymadıgın sürece amacına ulasamayacagını anlatmaya calıstım, zaten söylemek istedigim senin söyledigindi :D kac kisi evet vermiş ben hala göremiyorum cünkü evet'ten başka secenek yok. siz söylerseniz ancak bilebiliriz kaç kişi vermiş. artık en basit cümlelere ayırdım, bunu anlarsınız umarım sevgili arkadaşım :)
[quote name='dementor' timestamp='1298927708' post='283870']
show resultsa tıkla yalın :D 66 kişi evet demiş
[/quote]

vay arkadaş harbiden show results varmış, ben kocaman butonu görmemişim. valla phpBB gelişmiş :P
e o zaman boşuna bu kadar post yazdım, benim ve benim gibi bir neslin hatası bu özür diliyorum topici açandan ve benim gibi; akşam akşam yapacak hiçbir işi olmayıp çayını demledikten sonra foruma takılan boş insanlardan.
[quote name='etsw' timestamp='1298927968' post='283873']
vay arkadaş harbiden show results varmış, ben kocaman butonu görmemişim. valla phpBB gelişmiş :P
e o zaman boşuna bu kadar post yazdım, benim ve benim gibi bir neslin hatası bu özür diliyorum topici açandan ve benim gibi; akşam akşam yapacak hiçbir işi olmayıp çayını demledikten sonra foruma takılan boş insanlardan.
[/quote]

çayın içine ne atıyorsan artık nasıl bi şeyle kafa oldun ! :lol: :lol:
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1298927968' post='283873']
[/quote]

bunca mesajdır sana anlatmaya çalışıyoruz olayın felsefe boyutunu ama sen daha somutu aşamamışsın ki soyuttan bahsedelim :D

Edit: 66 beklediğimden de az ben 3-4 günde 100 ü geçer diyordum ama büyük bir kan kaybı var gözüken o açın alternatif bi oyun serveri de az heyecan gelsin gm arkadaşlar :D

Edited by ShadyRIDDLE

@ShadyRIDDLE sazcılar bilirler bir lafımız vardır ; gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir :D çok duyduk sildim daha da oynamam zart zurt :P sonra "abla raidde yer var mı" "hadi achiv kasalım" "olmadı surda oturup piknik yapalım" :D