Jump to content
Posted
Warrior=Delihüsrev Haniel
Paladin=Howard Dementor General Vugonon Hayalperest
Deatkinth=Ryuu Archeyus Darktrol Tekerlek Levoo
Hunter=Tozkoparan Era
Şaman= bilmiyorum
Rogue=Joy Pala JAKAL Darkie
Drid=bilmiyorum
Warlock=Doomlord Cck Goki Rokka Lanet
Mage=Sharmane Zz(ama artık warior)Thegame
Priest=Slhpy Eddy Thianick
Daha isimlerini hatırlamadığım çok kişi var
  • Replies 93
  • Views 14k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

şu listelerde artık rjalk görmediğime sevinmeye başladım ne güzel hayat..ha bu arada niye horde bunların hepsi vuagnon çağlar haricinde ally yok orda ?
[quote name='rjalk' timestamp='1298375154' post='283658']
şu listelerde artık rjalk görmediğime sevinmeye başladım ne güzel hayat..ha bu arada niye horde bunların hepsi vuagnon çağlar haricinde ally yok orda ?
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Biz yazalım bu sefer şu enleri o zaman :D[/b][/color]
yok yazmayalım ne olursa olsun katagorize etmeyelim sonra ne oldum delisi oluyorlar..
[color="#8B0000"][b]Üstad ne işimiz var zaten :D Bu tür şeyleri katagorize etmeye gerek yok dediğin gibi. Ama genede neden bütün enler horde :P Ben buna takıldım :D Hordenin clas enleri olmuş bence o :P[/b][/color]
[quote name='Athenaa' timestamp='1298383417' post='283667']
[color="#8B0000"][b]Üstad ne işimiz var zaten :D Bu tür şeyleri katagorize etmeye gerek yok dediğin gibi. Ama genede neden bütün enler horde :P Ben buna takıldım :D Hordenin clas enleri olmuş bence o :P[/b][/color]
[/quote]
yok konuyu açan sadece tanıdıklarını eş dost arkadaş vasfındakılerı yazmış kanımca :)
[quote name='kartaltug' timestamp='1298391033' post='283673']
yok konuyu açan sadece tanıdıklarını eş dost arkadaş vasfındakılerı yazmış kanımca :)
[/quote]

oda güzel..
[color="#8B0000"][b]Neyse kızcaklar bize proveke ediyonuz diycekler milleti :D[/b][/color]
[quote name='Athenaa' timestamp='1298360360' post='283650']
[color="#8B0000"][b]Baba eğlencenize maydanoz olmak istemem ama bu en lerin hepsi neden horde :D Allyde hiç en yokmu şimdi ? :D[/b][/color]
[/quote]
vuagnon era darkie doomlord gouki edyy
bunlar alliance oynamış kişiler değil mi yanılıyor muyum
[quote name='TheGotMotheR' timestamp='1298409315' post='283686']
Vay be Hordede Unutulmuşuz Baba ^^ Adımızı Anan Yok Maşallah ^^
[/quote]
la seni rogue halimle defalarca %100 aldım bi de enlere mi yazılmayı beklion pattis :P
[quote name='dementor' timestamp='1298393426' post='283677']
vuagnon era darkie doomlord gouki edyy
bunlar alliance oynamış kişiler değil mi yanılıyor muyum
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Geçmişte evet, ben günceline yorum yaptım :P[/b][/color]
vuagnon darkie gerisini tanımam..edy var ama horde oldu sonradan :)
e abi adamın enlere yazdığı allianceları siz bile tanımıyosunuz adam naapsın :D
[quote name='dementor' timestamp='1298455959' post='283696']
e abi adamın enlere yazdığı allianceları siz bile tanımıyosunuz adam naapsın :D
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Yok hocam tanımaz olurmuyum tanıyorum ama güncel durumları horde adamların :D Len amma uzattık ha :D[/b][/color]

[color="#8B0000"][b]O değilde Almirayı yeni gördüm o en de :D o en ne oluo peki :P[/b][/color]

Edited by Athenaa

[color="#8B0000"][b]Almiracım söylemeden geçemicem uçan paladin diyorum ben sana :P[/b][/color]
[quote name='Athenaa' timestamp='1298458153' post='283698']
[color="#8B0000"][b]Almiracım söylemeden geçemicem uçan paladin diyorum ben sana :P[/b][/color]
[/quote]

eyede yapılan hareketi gördünmü yoksa :D
tanıncak var tanınmıcak var...neyse konuşturmayın beni gerek yok bu enlere
[quote name='hayaLperestt' timestamp='1298458297' post='283699']
eyede yapılan hareketi gördünmü yoksa :D
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Belgelerle sabit almiracım :) Bilmeyen kalmadı sanırım :D O atlayışın sonu ne oldu sahi merak ettim cidden :P[/b][/color]
[quote name='Athenaa' timestamp='1298464198' post='283702']
[color="#8B0000"][b]Belgelerle sabit almiracım :) Bilmeyen kalmadı sanırım :D O atlayışın sonu ne oldu sahi merak ettim cidden :P[/b][/color]
[/quote]

hordelerden bi kaç kişi :D kızdı :D
[quote name='Athenaa' timestamp='1298456476' post='283697']
[color="#8B0000"][b]Yok hocam tanımaz olurmuyum tanıyorum ama güncel durumları horde adamların :D Len amma uzattık ha :D[/b][/color]

[color="#8B0000"][b]O değilde Almirayı yeni gördüm o en de :D o en ne oluo peki :P[/b][/color]
[/quote]
bazıları hala alliance hatta hordea geçerlerse horda dağılır öyle diyim :D zaten almira bile en iyi paladinlerden olmuş düşün yani liste pek ciddi değil :D eksikleri tamamlamak gerekirse de lauzen ve shockterapy oldukça iyi şamanlar ve alliancelar ayrıca fiseng ve mukadderath da o listeye girmelidir onlar da alliance allianceda adlarını tam hatırlayamadığım 2 tane de feral druid vardı oldukça iyiydiler biri horde oldu sanırım bir de kendini çok kral sanan bi resto druid var ismi lazım değil :D ayrıca cidden kapalı serverın class enleri de çok gerekli değil özellikle 100 150 kişilik bir server wt ve bu listelere oyuncuların yarısı girmiştir heralde :D
serverın en gerçekçi oyuncusu: taylan (dementor, acherus)
[quote name='occi' timestamp='1298468851' post='283705']
serverın en gerçekçi oyuncusu: taylan (dementor, acherus)
[/quote]

alacagın olsun orcun :( koynumda yıLAn degil AsMoDOAngöRüNüMLü$AhiN beslemişim :(
[quote name='etsw' timestamp='1298472129' post='283708']
alacagın olsun orcun :( koynumda yıLAn degil AsMoDOAngöRüNüMLü$AhiN beslemişim :(
[/quote]
hll :D sen hep benim ustamdın :D ühüü ühhüü sw kapandı ustalık bitti aqa :D