Posted February 21, 201114 yr Warrior=Delihüsrev Haniel Paladin=Howard Dementor General Vugonon Hayalperest Deatkinth=Ryuu Archeyus Darktrol Tekerlek Levoo Hunter=Tozkoparan Era Şaman= bilmiyorum Rogue=Joy Pala JAKAL Darkie Drid=bilmiyorum Warlock=Doomlord Cck Goki Rokka Lanet Mage=Sharmane Zz(ama artık warior)Thegame Priest=Slhpy Eddy Thianick Daha isimlerini hatırlamadığım çok kişi var
February 23, 201114 yr [quote name='dementor' timestamp='1298393426' post='283677'] vuagnon era darkie doomlord gouki edyy bunlar alliance oynamış kişiler değil mi yanılıyor muyum [/quote] kanımızda hep horde aşkı vardı taylan bı degısklık yaptk begenmedk gerı donduk goukıda bendm:D:D Edited February 23, 201114 yr by mekanrize
February 23, 201114 yr [quote name='mekanrize' timestamp='1298483493' post='283713'] kanımızda hep horde aşkı vardı taylan bı degısklık yaptk begenmedk gerı donduk goukıda bendm:D:D [/quote] haiinn ama bundan sonra fatalfighter da ally
February 24, 201114 yr [quote name='dementor' timestamp='1298503843' post='283721'] horde horde hep horde. worgen bile olmadım [/quote] bizim arkadaş worgen dru olduda cok komikdi kendi mount oluyoya etekli etekli hic hos durmuyodu goblin imba hordların bi questi war zeplinlerle biyeri basıyosun garrosh hellscream da qeliyo cok qüzel o quest qoblinlerin questleri cok qüzel deahwing e top felan atıon banka patlatıyon
February 24, 201114 yr worgen olup da druid olup efendime söyliyim bi kedicik ayıcık olmak pek atarlı değil yani worgen kendi halinde çok güzel bir ırk zaten kediye ayıya baykuşa bağlamya lüzum yok (tree of life artık bi form değil süreli bi buff tarzı bişi) yani bi rogue warrior veya death knight daha iyi durur nitekim arms warriorlar 13570498106 sn kadar bir süre stun koyuyolar felaketler. konu dağıldı goblin açtım ama görevleri tamamlamadım en son arabayla diğer goblinleri eziyodum bu arada Bl@zzard gilneas gibi çök güzel mimari dokusu olan bir şehir yaptı ama şehir ne worgenlara ne de forsakena kalmadı Bl!zz ve boş işleri şehrin klisesinin kapısında alliance flaması ticaret meydanında forsaken flaması var şehir bom boş herkese (horde oynayanlara daha doğrusu) silverpine görev zincirini yapmalarını öneririm gerçekten güzel bir savaş olmuş
February 24, 201114 yr [quote name='dementor' timestamp='1298507336' post='283727'] worgen olup da druid olup efendime söyliyim bi kedicik ayıcık olmak pek atarlı değil yani worgen kendi halinde çok güzel bir ırk zaten kediye ayıya baykuşa bağlamya lüzum yok (tree of life artık bi form değil süreli bi buff tarzı bişi) yani bi rogue warrior veya death knight daha iyi durur nitekim arms warriorlar 13570498106 sn kadar bir süre stun koyuyolar felaketler. konu dağıldı goblin açtım ama görevleri tamamlamadım en son arabayla diğer goblinleri eziyodum bu arada Bl@zzard gilneas gibi çök güzel mimari dokusu olan bir şehir yaptı ama şehir ne worgenlara ne de forsakena kalmadı Bl!zz ve boş işleri şehrin klisesinin kapısında alliance flaması ticaret meydanında forsaken flaması var şehir bom boş herkese (horde oynayanlara daha doğrusu) silverpine görev zincirini yapmalarını öneririm gerçekten güzel bir savaş olmuş [/quote] dedigim questlerde o zaten abi worgen bi dru tam 10 forma felan dönüyo insan, kurt adam, fok balığı, kedicik, ayıcık, cita, kuş, ağac, moonkin mi ne warya , bide kendini mount yapıyo o classada bide herb kas herd lede kendini ejderha yap :D
February 24, 201114 yr [quote name='Shadowdust' timestamp='1298558150' post='283732'] Troll druid akar... [/quote] apeche druid
February 24, 201114 yr [quote name='Shadowdust' timestamp='1298558150' post='283732'] Troll druid akar... [/quote] kesinlikle racialler ve tip açısından süper bir de western plaguelandsde cenarion görevlerinde yanınıza bir troll druid npc veriyorlar daha yeni öğrenmekte kendisi druidliği ve tam bir komedi
February 24, 201114 yr [quote][color=#1C2837][size=2]bazıları hala alliance hatta hordea geçerlerse horda dağılır öyle diyim zaten almira bile en iyi paladinlerden olmuş düşün yani liste pek ciddi değil eksikleri tamamlamak gerekirse de lauzen ve shockterapy oldukça iyi şamanlar ve alliancelar ayrıca fiseng ve mukadderath da o listeye girmelidir onlar da alliance allianceda adlarını tam hatırlayamadığım 2 tane de feral druid vardı oldukça iyiydiler biri horde oldu sanırım bir de kendini çok kral sanan bi resto druid var ismi lazım değil ayrıca cidden kapalı serverın class enleri de çok gerekli değil özellikle 100 150 kişilik bir server wt ve bu listelere oyuncuların yarısı girmiştir heralde [/size][/color][/quote] şaman değil shaman kçajsndlashfşlsdngiksdgklearg
February 24, 201114 yr [quote name='Ligafor' timestamp='1298589542' post='283742'] şaman değil shaman kçajsndlashfşlsdngiksdgklearg [/quote] evet gerçekten çok fark var
February 25, 201114 yr [quote name='dementor' timestamp='1298642425' post='283755'] olm yeni bi hack buldum space tuşuna basınca karakter az bi yükseliyo yerden [/quote] O da bişey mi..Bende bi hack buldum.Dru ile ayıyı çalmadan oynatıyorum :=)
February 25, 201114 yr [quote name='Deynekci' timestamp='1298652695' post='283763'] O da bişey mi..Bende bi hack buldum.Dru ile ayıyı çalmadan oynatıyorum :=) [/quote] deynekci senm ala bağlamışın.
February 26, 201114 yr [quote name='Ligafor' timestamp='1298682630' post='283774'] Yasinde ally damagesi var [/quote] sghafdjashgfdjasgfdjasgfdjasgfdgassdadasfsadas
February 26, 201114 yr [quote name='onebe' timestamp='1298732896' post='283797'] selam dementor bişeyler yapalımmı [/quote] korkar oo
February 26, 201114 yr [quote name='onebe' timestamp='1298732896' post='283797'] selam dementor bişeyler yapalımmı [/quote] ara beni tara beni
Paladin=Howard Dementor General Vugonon Hayalperest
Deatkinth=Ryuu Archeyus Darktrol Tekerlek Levoo
Hunter=Tozkoparan Era
Şaman= bilmiyorum
Rogue=Joy Pala JAKAL Darkie
Drid=bilmiyorum
Warlock=Doomlord Cck Goki Rokka Lanet
Mage=Sharmane Zz(ama artık warior)Thegame
Priest=Slhpy Eddy Thianick
Daha isimlerini hatırlamadığım çok kişi var