Jump to content
Posted
Hehe birisi arkadaş olarak eklemiş, mail gelmiş bibaktım WT, forumlara girdim, yorumlara, tartışmalara, sohbetlere, baktım şöyle bi gülümsedim sonra kesmedi güldüm biraz, mutlu oldum vallaha :) Özlemişim Wt yi muhabbetlerini... Baya bi oldu ben orjinalde oynamaya başlayalı bi ara geri döneyim demiştim ama Stealth da olduğumu umursamayan moblar level 30 civarlarında canımı sıktılar biraz :D baya baya oldu ben gideli ilk açıldığı zamanlarda oynamaya başlamıştım wt de o zaman Uldaman da iki server düşüklüğü arası kesilemeyen İronaya vardı :D serverın ortalama 2 saat aralarla gittiği zamanlardı :D çok güzel zamanlardı :) meslek kasmak zordu çünkü skill almak için itemi yapman değil yapamaman lazımdı :) biraz garip ve uğraşlıydı, :) tbc woltk cata yoktu o zamanlarda :D güzeldi neşeliydi o zamanlar :) WT Ailesi büyümş tabi görmeyeli, Nice de Büyür umarım peki neler oldu bunca sene de neler değişti ? nasıl artık WT ? bir de var mı hatırlayan o zamanları :)

Featured Replies

[color="#8B0000"][b]Zaman hatırlanmayacak zamanmı üstadım :) Her zaman dediğim gibi artık belki bazılarına sıkıcı gelebilir ama yenniden söylüyorum. Nerde o eski zamanlar :) Alc gibi kolay bir mesleği master yaptığımda çok sevindiydim ben o zamanlarda :) [/b][/color]