Jump to content
Posted
bu bir aydır falan cata kurduk oynuyoruz bir sorun yok fakat bişey dikkatimi çekti alttaki download 100% complete diyor fakat hala deli gibi bişeyler indiriyor bu oyun kota mota kalmadı açıkçası :D buna bi limit koyamıyomuyuz ya da tümden kesemiyomuyuz ?

Featured Replies

bana nasıl 2 wow değilllllll 1 tanesini kurarsın :(
bana nasıl 2 wow değilllllll 1 tanesini kurarsın :(
wt geri gelince sil wowu bastan yükle bide yükleyemiom :D hadi eyw :D
şimdiden unutun beni :D dersiniz bi zamanlar hayalperest vardı :dDDDD
şimdiden unutun beni :D dersiniz bi zamanlar hayalperest vardı :dDDDD
[quote name='cevat1992' timestamp='1299430885' post='284007']
hayır ! :angry:
[/quote]

hiçmi sevmediniz D:
Wt kapalı bende cata yukleyim bi trialde bakıyım dedim wowa. Torrentlerdeki gibi bi taraftan download yapıyo bi taraftan upload yapıyo muhtemelen sende suan herkese seedliyosun. Net limiter kur ordan engellersin uploadı istersen bende patchleri bitirebilirsem bi çözümüne bakıcam artık.
Bende niyetlendim bu catayı kurmayı da şimdi 7,5 gb lık bir kurulum indiriyorum, sonrasında updateler varmış sanırım, tahmini kaç gb'ı bulacak bu cata, dediğiniz gibi sürekli bir update olayı varsa can sıkar ona göre vazgeçicem.
[quote name='cevat1992' timestamp='1299393747' post='283997']
bu bir aydır falan cata kurduk oynuyoruz bir sorun yok fakat bişey dikkatimi çekti alttaki download 100% complete diyor fakat hala deli gibi bişeyler indiriyor bu oyun kota mota kalmadı açıkçası :D buna bi limit koyamıyomuyuz ya da tümden kesemiyomuyuz ?
[/quote]
dostum cata sağlam bir update istiyor aynı şey benimde dikkatimi çekti 15 gb download yapacaksın sınırlama yok bunda çünkü her mekana girişinde download yapmak isteyecek e buda oyuna geç girmen anlamına gelecek :D en iyisi baştan yap kurtul
full bitmiş hali 23 24 gb arası cata nın net limiter ve benzeri seylere ihtiyacınız yok launcher ı acınca Options > Downloader Prefences den peer to peer e sekmesindeki isareti kaldırıp upload yapmasını engelleyebilirsiniz
Şimdi ben bişey merak ettim mesela, update sırasında bağlantı gitti(bunu da benim internetin sürekli kopması yüzünden soruyorum), tekrar bağlantı gelince kaldığı yerden devam eder mi yoksa sil baştan mı olur?
[quote name='AssasiN' timestamp='1299533717' post='284018']
Şimdi ben bişey merak ettim mesela, update sırasında bağlantı gitti(bunu da benim internetin sürekli kopması yüzünden soruyorum), tekrar bağlantı gelince kaldığı yerden devam eder mi yoksa sil baştan mı olur?
[/quote]

kaldığı yerden devam ediyor kardeşim rahat olabilirsin :D
Eyw kardeşim iyi oldu bunu bildiğim :D
2 wow yüklü bende biri 3.3.5a wt yi bekliyorum diğerinde orjinali bekliyorum herhangi bi download sorunu görmedik bi kere full patch ledi bask a sorun yok :D