Jump to content
Posted
Selam millet, ailenizin gnome'u geldi :)
Ne zamandır WoW yüzü göremedim şöyle ağız tadıyla milletin etrafında hoplayıp zıplayamadım, dalaranın altında ganglanamadım valla sıkıldım ya,
Gerçekten kapışırken çok eğlendiğim horde arkadaşlar var, server olsaydıda gidip bi sataşsaydım diyorum ama duymuyor Yusuf :)

Başka ne özlemişim bir bakayım, zindanlarda Mustafa'nın aggro tutamayıp peşimdeki bossu yakalamaya çalışması, BG lerde 3-4 kişinin arasına dalıp sağ sağlim aradan tüymeyi, raidlerde wipe durumunda bosstan kaçmayı, bide benim frost spellerim yüzünden melee classların %70 slow yiyip (muhtemelen peşimden söverek) koşmaya çalışmaları :D

Ha bir de gene Mustafa'nın bir türlü PvP yapmayı öğrenemeyip te her duel den sonra "Yok abi DK ile Mage kesilmez" demesini :D

Var mı sizin de böyle buraya has özlemleriniz ? :)

Featured Replies

akifin bol caps iri iri chat yazılarını özledim gerci halen devam ediyo o huyuna :D
"Gm var mıııı ???"

"Aurel online mı????"

"Bi sorun vaaar acil gm""

Kim özlemez ki :)
Volkan'ın her yenildiği duelde yada pvelerde her kaybettiği agroda " Wari bozuk olm ben napayım" diyişini,Berkan'ın "ben raidi heallerim olm" diyip raidi yatırmasını,Pvplerde beni farkedip arkadan çıkan roguelere ana avrat sövmeyi(Bunun nedeni ezelden beri "Feral İnstinct" talentının bozuk olmasıymış meğersem cata geldi ben yeni çaktım :D)...Daha çok var.Gavurlarla oyun oynamak sarmıyor beni.Wt gelirse,hele Catayla gelirse çok sevineceğim...
haha electro Recebım vallahı tankken senın agro aldıgında ölmeni izlemeyi bende özledim :DD Ha bide hala pvp edemiyorum ben ya :D La senı hangı dk kesıyorda ben kesım :D Tabı bıde Manuel dk vardı ondan tank olmaz :D
[quote name='EleCtrO' timestamp='1299735495' post='284035']
Selam millet, ailenizin gnome'u geldi :)
Ne zamandır WoW yüzü göremedim şöyle ağız tadıyla milletin etrafında hoplayıp zıplayamadım, dalaranın altında ganglanamadım valla sıkıldım ya,
Gerçekten kapışırken çok eğlendiğim horde arkadaşlar var, server olsaydıda gidip bi sataşsaydım diyorum ama duymuyor Yusuf :)

Başka ne özlemişim bir bakayım, zindanlarda Mustafa'nın aggro tutamayıp peşimdeki bossu yakalamaya çalışması, BG lerde 3-4 kişinin arasına dalıp sağ sağlim aradan tüymeyi, raidlerde wipe durumunda bosstan kaçmayı, bide benim frost spellerim yüzünden melee classların %70 slow yiyip (muhtemelen peşimden söverek) koşmaya çalışmaları :D

Ha bir de gene Mustafa'nın bir türlü PvP yapmayı öğrenemeyip te her duel den sonra "Yok abi DK ile Mage kesilmez" demesini :D

Var mı sizin de böyle buraya has özlemleriniz ? :)
[/quote]
ak düştü saçlarına hala wow da wow.

Edit: Onun saçları yoktu pardon :D

Edited by Rokka

• Author
[quote name='Rokka' timestamp='1300103611' post='284057']
ak düştü saçlarına hala wow da wow.

Edit: Onun saçları yoktu pardon :D
[/quote]

Nasıl saçım yok laaaaayyynnnn!!!!! (sadece biraz azaldı XD )
[quote name='EleCtrO' timestamp='1300197775' post='284079']
Nasıl saçım yok laaaaayyynnnn!!!!! (sadece biraz azaldı XD )
[/quote]
Donate hesabı açmak istiyorum saç ektirelim sana :D
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1300223781' post='284087']
Donate hesabı açmak istiyorum saç ektirelim sana :D
[/quote]
Bu çok gurur kırıcı oldu ama... hakket yaparmısın la? :D