Posted March 22, 201114 yr İşte arkadaşlar oyundayken bazı arkadaşlarada bahsettiğim retri paladinin seal of command ile critick vuruşlarda yaptığı spinvururken kendisi zıplayarak silahı arkasında döndürüyor.
March 22, 201114 yr sorunun ne oldugunu anlamadım ama o dediğin işi dk da yapıyor.cift el kulanan her male belf da yapar tahminim.
March 22, 201114 yr benim bildigim two hand kullananan her b.elf male yapar o hareketı crıt'e falanda ıhtıyacı yok dıye bılıyorum
March 22, 201114 yr Author ben su an oynuyorum blood elf retri pala kasıyorum yapmıyor Edited March 22, 201114 yr by realakuma
March 22, 201114 yr 2h silahların spin hareketi b.elf maleların 2h animasyonudur arada yapar heyecana gerek yok warriorla da yaparsın paladinle de death knight ile de huntarla da yaparsın Edited March 22, 201114 yr by dementor
March 23, 201114 yr Author tmm onların görsel hareketi olduğunu biliyorumda şu bizim serverda bu claslarla bunu yapan varmı onu merak ediyorum
March 23, 201114 yr ben su an oynuyorum blood elf retri pala kasıyorum yapmıyor bi wtf wdb sil o zaman sanmıyorum bi sorun olduğunu
İşte arkadaşlar oyundayken bazı arkadaşlarada bahsettiğim retri paladinin seal of command ile critick vuruşlarda yaptığı spin
vururken kendisi zıplayarak silahı arkasında döndürüyor.