Jump to content
  • Replies 89
  • Views 20.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

çok güzel dostum yenı videolarda bekliyorum :) daha çok kill yaptıgın damge yaptıgın :)
birde kullandıgın progrmaın adını verirmisin
  • Author

Fraps Kullanıyorum

kasar die korkuyodum ama

i5 8 gb ddr3

1 gb ddr5 vga var :P

Edited by Snoopboy

evet kayıttan belli güzel makine kullanıyorsun :))

akşam bir kaç deneme yapayım bende nasıl sonuç alıcam bakayım

Bu video aslında Allynin güçsüz olduğunu iddia eden felaket tellalı Ally arkadaşlara güzel bir anı olur :) Video güzel olmuş ek olarak takımın healerlarına çok teşekkür ederim son sahnede beni tank yaptıkları için :D Demekki şartlar eşit olduğu zaman ally hiçte güçsüz değilmiş:)
şeye bittim ya 1dk 10 saniye ve 1 dk 31saniye arasında senın peşinden bi rogue geliyo :D tınlamıyorsun ya çok güldüm :D
güzel olmus yasar ellerine saglık ben yokum len bu wsg de :D

ulen flagıda iyi taşıyorum ama he =). iyi kurtarmışın beni bi ara reskill sahneleride manyaktı :P küçük dwarfım büyük işler yapmış haha :)

saygılar.

Nodqe&After

gayet güzel olmuş bence ama 2 sey solıcem 1. si fareyle tıklayarak oynamak zor olmuyormu ? 2. side abi bu nasıl bır goruntu kalıtesıdır bız hersey en dusukte oynuyoruz genede 30 fps nın ustune cıkamıyoruz gule gule kullan makınenı :P
  • Author

gayet güzel olmuş bence ama 2 sey solıcem 1. si fareyle tıklayarak oynamak zor olmuyormu ? 2. side abi bu nasıl bır goruntu kalıtesıdır bız hersey en dusukte oynuyoruz genede 30 fps nın ustune cıkamıyoruz gule gule kullan makınenı :P

Ya alışkanlık öyle kötü bişi işte ne yapim wow başladığımdan beri fare ile oynadım böle davem etti

bu yüzden o kadar iyi dilim yani pvp çok kötüyüm bilmiyorum nasıl bırakcam bu alışkanlığı

önerisi olan varmı

• Author
Haha pislik seni :P valla bende biliyuorum çok zor ama aişte alışkanlık
Fraps kaliteli çekiyor da ilk harddiskte sağlam yer kaplıyor 1dk'lık kayıt 3-4 gb yer kaplıyordu bende, convertle iş çözülüyor gerçi, sende ne kadar yer kapladı bu kalitede 8dk'lık bir video onu merak ettim
  • Author

Fraps kaliteli çekiyor da ilk harddiskte sağlam yer kaplıyor 1dk'lık kayıt 3-4 gb yer kaplıyordu bende, convertle iş çözülüyor gerçi, sende ne kadar yer kapladı bu kalitede 8dk'lık bir video onu merak ettim

2 tb hdd var

yaklaşık 40 gb buluyor tabi kayıt ettiği süreye göre değişiyor beyenmediğim yerlei silip atabiliyosun

sword of justice guildinin tanıdığım iyi pvp bilen oyuncularının yanında (altuğ,serkan abi vb) çok sönük kalmışsın hiç özel ve güzel bi hamleni göremedim :D ortalıkta gezinip resilienceı düşük adamlara dalıyorsun sadece :D ama video yapmak ve bu kalitede fpsin düşmemesi hoş olmuş tabi. shadowmourneun hakkını vermelisin biraz
Keşke ben çekseydım vıdeo yu o zaman pvp warrıor görurduk :P demi lem pattes :)

Edited by kartaltug

• Author

sword of justice guildinin tanıdığım iyi pvp bilen oyuncularının yanında (altuğ,serkan abi vb) çok sönük kalmışsın hiç özel ve güzel bi hamleni göremedim :D ortalıkta gezinip resilienceı düşük adamlara dalıyorsun sadece :D ama video yapmak ve bu kalitede fpsin düşmemesi hoş olmuş tabi. shadowmourneun hakkını vermelisin biraz

Haklısın tabikide 3 4 healer olunca yaptığın dmg fark etmiyor... ve O kadar iyi oyuncu olmadığımı biliyorum

tabi sonuçta kill olayıda gözüküyor pek birşey yazmaya gerek yok.

ve O kadar iyi oyuncu olmadığımı biliyorum

bunu söyleyebilen bir insanla beraber veya ona karşı oynamak ne büyük zevktir. sürekli laf sokup, kendini yere göğe sığdıramayanlara rağmen, video'nun sonunda benim ağzımı kırmak üzere kovalasınız bile gelirim o battleground'lara. tebrik ediyorum bullchaos.

• Author

bunu söyleyebilen bir insanla beraber veya ona karşı oynamak ne büyük zevktir. sürekli laf sokup, kendini yere göğe sığdıramayanlara rağmen, video'nun sonunda benim ağzımı kırmak üzere kovalasınız bile gelirim o battleground'lara. tebrik ediyorum bullchaos.

Çok teşekkürler Kardeşim EN azından Bug kullanıp Ap veya başka birşey yapmıyoruz Blood draninh bozuk olduğundan arkadaşlarımız çok güzel bundan faydalanıyor....

Ohoooo bozukluklardan bahsediceksek, bladestormdayken "DİSARM" atılması gerekirken atılmıyo immune geçiyo. Warriler artık rahat ooh döneyim şöyle 5 kişi ölsün. önceden rogue varken disarm atmasını bekliyolardı sonra bitince dönüyolardı falan. zaten bladestormdan başka düzgün damage veremiyosunuz. buna nasıl çözüm getirceksin? videoda pek bi güzel dönüyosun, disarm çalışsa da önümde bi dönsen.