Jump to content
  • Replies 89
  • Views 20.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Haklısın tabikide 3 4 healer olunca yaptığın dmg fark etmiyor... ve O kadar iyi oyuncu olmadığımı biliyorum

tabi sonuçta kill olayıda gözüküyor pek birşey yazmaya gerek yok.

Müthiş bir cevap olmuş Bull.. ;) Diss'in nasıl ap kastığını, neler yaptığını bilmeyen yoktur zaten.

• Author

bu arada o disarm talentının sen dönerken %50 immune geçme olasılığı değil de disarm süresini %50 azaltma olduğunu bilmemen, uzun süredir warrior oynayan birine pek yakışmadı gibi :) yani sen dönerken ben atarım durursun yine ama 5 saniye disarmda kalırsın sonra devam edersin. bilmem açıklayıcı oldu mu? önce classı sonra talentları öğrenmelisin

Herkezde Pro yahu :D asdas güzel kardeşim benim sanırım anlamıyosun yada anlamak istemiyosun Şimdi bi video koyduk önüne gelen birşeyler yazıyor bu sadece bi wsgnin pvp videosu neden başka şeylere taşıyosunuz anlamıyorum... Ben iyi düzeyde bi oyuncu dilim zaten olsaydım videoda gördüğün gibi fare ile skillere basmazdım :) onu geç diyosun ki ezik oyunculara dalıyosun iyi bak bakalım o wsg de kaç tane ezik var sonra yaz iyice.. fazla vurduğum dmglerde Pve giymişler arkadaşlar sen gir pve sanada o dmg ler yansın

Sonra önerin için teşekkür ediyorum... class hakkında elimden geldiğince daha iyi anlamk için çabalıyorum güzel kardeşim....

bu bozukluklar falan hep oyuncuları biribirine düşürüyor :D hala bakıyorum DbWler havada uçuşuyo kendi orjinal formunda gezen pek yok oldukça uzun süreli bir buf veren bir trinketin haliyle internal cdsi de oldukça uzundur alsında :D unholy dknın dotlarının 600 civarı vurması çok düşük değil gibi pvp için ben 5k üstü str + %68 daha güçlü dotlarla genelde 1.5k civarı hasar veriyorum dot başı mastery ile bp hasarı 2kya yaklaşabiliyor o yüzden 600 çok düşük de değil death coilin 10k vurması ise pvpde biraz abartı gibi geldi ama o an karakterin apsinin kaç olduğuna bağlı bu durum tabi 9k gibi bi ap varsa 10k dc criti olur :P
Kartaltug kullandığın müzik hoşuma gitti "I love Rock'n Roll" müziğini çağrıştırdı, adını yazarmısın şarkının, bir de videodaki arkadaşların resilencesi baya bir az yada sen pve set ile dalmışsın sanırım, bladestorm 4-5 arası vurduğunu görünce o şekilde düşündüm yada bu warriora bi haller gelmiş :D (warrior wt'de hiç oynamadım ama fun serverların birinde bütün classları denedim, warrior dışardan bakınca pek zevkli gelmezdi önceden ama yanılmışım baya bir zevkli aslında ;) )
oncelikle video nun kimseyi rahatsiz etmemesini istiyorum sadece fun amacli yapilmis biseydir.video daki arkadaslarla da 4 mac attik 3 unu video ya cektim dun aksam ve gercekten priest in ustunde ya 1 yada 2 tane pvp itemi var o yuzden dmg ler bu sekilde. Kullandigim muzik de 80 lerden Def leppard pour some sugar on me.

Edited by kartaltug

unholy dknın dotlarının 600 civarı vurması çok düşük değil gibi pvp için ben 5k üstü str + %68 daha güçlü dotlarla genelde 1.5k civarı hasar veriyorum dot başı mastery ile bp hasarı 2kya yaklaşabiliyor o yüzden 600 çok düşük de değil death coilin 10k vurması ise pvpde biraz abartı gibi geldi ama o an karakterin apsinin kaç olduğuna bağlı bu durum tabi 9k gibi bi ap varsa 10k dc criti olur :P

bu bahsettigim dot tikleri dummy üstündekilerdir.Blood plague 600 Frost fever 950 gibi bir damagede tikliyor.Vede cataclysm öncesi kullanılan talentlara bakıcak olursak trinketlerim enchantım procladıgında dummye 600 gibi komik bir damagele tiklemesi çok anormaldir.Çünkü ap ile artan dot , spell damagelerinden bahsediyoruz , cataclysmden degil.Farkı 5 sunucuda aynı durumu denedim 1300 ile 1600 arası damageler gördüm :) frost yada blood dkdan bahsetmiyoruz burda.Cataclysmdende bahsetmiyoruz.Vede şu anda senin bahsetmiş oldugun nerflenmiş uh dk damageleridir.

Edited by Darkie

videoyaya dönecek olursak hordenini durumu içler acısı anca dpsye dalsınlar sayelerinde bgde soğudum girmez olduk bide ne güzel siz guildcene girmişşiniz birbirini tanıyan anlayan ama biz öle değiliz 80 olan adam atlıyo içeri hani bazen demiyo değilim ulan keşke bizim sayımız az olsa :)

@Snoopboy - gayet güzel olmuş, müzik ve görüntü kalitesi oldukça pro duruyor eline sağlık.

Eğer 'klicker' olmak seni de rahatsız ediyorsa ilk önerim önemli abilitylerini rahat ulaşabildiğin rakam ve harflere koyman (misal a s d w ile koşarken 9 ya da 8e kolay kolay basamazsın). Key bindings ile 'f,g,r,t,<,z,x,c,v! gibi kolay ulaşılır tuşlara anında tepki vermen gereken abilitylerini koymak işini çok kolaylaştırır. Video boyunca abilityleri gözünle bulup tıkladığın için geçikiyorsun ve tıklama sırasında a ve d ile döndüğün için targeta yüzünü dönmekte zorlanıyorsun. Bunun yanında mouse, tıklamakla spell aramakla meşgul olduğu için target almakta da baya gecikiyorsun. 5 6 saniye warlocku targetlamaya çalışırken petinde takıldığın ve sağa sola dönerken kimseye vuramadığın bir bölüm vardı. Klavyeye bakmadan, kısa yollarını kullanarak ve mouseu sadece karakterini yönlendirmek, hızlı dönüşler yapmak ve target almak için(sürekli sağ basılı, sağdece target alırken sağ tuşu bırakarak) kullanırsan çok farkettiğini sen de göreceksin. Bukadar uzun yazdım ama kısacası 'c' gibi anında bakmadan basabileceğin bir tuşuna execute charge overpower ya da herhangi bir interrupt etkili ability koymaktan bahsediyorum. hatta hızlı stance değişimi için stancelarını da barlara koyabilir, daha da abartıp ilgili macroları bu tuşlarda kullanabilirsin(def stance+equip shield+spell reflect gibi gibi). Devamını bekliyoruz =)

@Kartaltug - fazla yoruma gerek yok, tebrikler. Def Leppard rulz!

Edited by Canbass

videoyaya dönecek olursak hordenini durumu içler acısı anca dpsye dalsınlar sayelerinde bgde soğudum girmez olduk bide ne güzel siz guildcene girmişşiniz birbirini tanıyan anlayan ama biz öle değiliz 80 olan adam atlıyo içeri hani bazen demiyo değilim ulan keşke bizim sayımız az olsa :)

ne yalan söliyim böle bi özeleştiriyi senden beklemezdım hoşuma gitti :)

gerçi bizde her bgye aynı kadroyla girmiyoruz yahu.Online oyuncu sayısının azlıgından bahsediyoruz.Sürekli aynı kişiler online degil yani bg kadrolarıda aynı degil.

600 çok düşük de değil

http://i54.tinypic.com/2rqj4w7.jpg

http://i53.tinypic.com/1078hug.jpg

alttaki 1x blizzlike bir serverda wturk kapalıyken yarattıgım dk.Fark ortada degil mi ? 2sindede eşit bufflar mevcut,talentlar aynı.sadece 200 civarı bi str farkı var oda wrathful setin farkı :)

şunuda eklemeden geçemedim.Konu baya saptı ama dementor.

http://i53.tinypic.com/2444iae.jpghttp://i53.tinypic.com/2d7wn4x.jpg

Sana önemsiz gibi gözüken bu damageler düşünce UH DKnın heal reduce gibi bi olayıda olmadıgı için arenada NUKE zorlaşabiliyor.Biz free death coil atamıyoruz yada rp regen mevcut degil unholy frenzy gibi bir lüksümüzde yok.wotlk zamanında bu işi dotlarınla ve dogru orantılı olarakta wandering plague ile desteklemezsen , petle desteklemezsen dpsin ciddi anlamda düşüyor.

Bununla beraber Raise dead skili 30snye düşmesi gerekirken hala 1.50 dk petin öldügü zaman kullanabilecekmişsin gibi gözüküyor ama 1.50 dk geçmeden tıklarsan buga giriyor :) pet bidaha çıkmıyor.Bu yüzden stopwatch kullanman gerekiyor.Pet dayanıksız,armor stamina str ve apsi az.(benim 2100str + horn of winterla 3k strsi var diğer resimdeki horn of wintersız).Bir ismi olmadıgı için target macrosu yapmadan death pact kullanamıyorsun,Gargoyle 6000 healthe sahip 1 dotta ölüyor,death grip castleri interruptlamıyor death griple çektigin adam anında arkasını dönüp gidebiliyor.gibi sorunlarda bunlara eklenince UH dk hiç çekilmiyor.

Edited by Darkie

bu bahsettigim dot tikleri dummy üstündekilerdir.Blood plague 600 Frost fever 950 gibi bir damagede tikliyor.Vede cataclysm öncesi kullanılan talentlara bakıcak olursak trinketlerim enchantım procladıgında dummye 600 gibi komik bir damagele tiklemesi çok anormaldir.Çünkü ap ile artan dot , spell damagelerinden bahsediyoruz , cataclysmden degil.Farkı 5 sunucuda aynı durumu denedim 1300 ile 1600 arası damageler gördüm :) frost yada blood dkdan bahsetmiyoruz burda.Cataclysmdende bahsetmiyoruz.Vede şu anda senin bahsetmiş oldugun nerflenmiş uh dk damageleridir.

unholy dk damageları nerflenmedi cataclysmde unholy dk dotları wotlkdekinden %30 daha güçlü (yeni talent) nitekim ben bu damagelrın pvpde olduğunu sanmıştım pve için 600 düşük elbette

şunuda eklemeden geçemedim.Konu baya saptı ama dementor.

http://i53.tinypic.com/2444iae.jpghttp://i53.tinypic.com/2d7wn4x.jpg

Sana önemsiz gibi gözüken bu damageler düşünce UH DKnın heal reduce gibi bi olayıda olmadıgı için arenada NUKE zorlaşabiliyor.Biz free death coil atamıyoruz yada rp regen mevcut degil unholy frenzy gibi bir lüksümüzde yok.wotlk zamanında bu işi dotlarınla ve dogru orantılı olarakta wandering plague ile desteklemezsen , petle desteklemezsen dpsin ciddi anlamda düşüyor.

Bununla beraber Raise dead skili 30snye düşmesi gerekirken hala 1.50 dk petin öldügü zaman kullanabilecekmişsin gibi gözüküyor ama 1.50 dk geçmeden tıklarsan buga giriyor :) pet bidaha çıkmıyor.Bu yüzden stopwatch kullanman gerekiyor.Pet dayanıksız,armor stamina str ve apsi az.(benim 2100str + horn of winterla 3k strsi var diğer resimdeki horn of wintersız).Bir ismi olmadıgı için target macrosu yapmadan death pact kullanamıyorsun,Gargoyle 6000 healthe sahip 1 dotta ölüyor,death grip castleri interruptlamıyor death griple çektigin adam anında arkasını dönüp gidebiliyor.gibi sorunlarda bunlara eklenince UH dk hiç çekilmiyor.

güzel kardeşim bu bahsettiğin sorunları ben de yaşadım biliyorum unholy dknın sorunlarını az çekmedim ben bunlardan :) ben dot damagaları ve death coil ile ilgili bir damage yaptım bu yadıkların zaten inkar edilebilicek sorunlar değil :) bunun üstüne bir de bu dklar holy diye qq çektim ben :) wtde sadece unholynin değil genel olrak dknın teknik sorunları var benim sana önerebileceğil şey frost dk ile çok iyi oynuyorsun bu sorunlar düzelebilirse eğer düzelene kadar frost oyna elden ne gelir <_<

güzel kardeşim bu bahsettiğin sorunları ben de yaşadım biliyorum unholy dknın sorunlarını az çekmedim ben bunlardan :) ben dot damagaları ve death coil ile ilgili bir damage yaptım bu yadıkların zaten inkar edilebilicek sorunlar değil :) bunun üstüne bir de bu dklar holy diye qq çektim ben :) wtde sadece unholynin değil genel olrak dknın teknik sorunları var benim sana önerebileceğil şey frost dk ile çok iyi oynuyorsun bu sorunlar düzelebilirse eğer düzelene kadar frost oyna elden ne gelir <_<

bu yazdıgım sorunlar dışında ciddi bi sorunu yok uh dknın.

Rune tap glyphi ile beraber % 30 civarı bir heal alması durumu var.Raidde veya partyde bulunanlara atacağı % 10 heali kendisinede aldığı için bu sorun ortaya çıkıyor.

Fayda sağlayan sorunlarıda yazıyoruz yani :) GMler bu glyphi çalışmaz hale getirirlerse güzel olur yaklaşık 40k hpli biri 13k civarı(VAMPIRIC BLOOD açıpta healthini % 15 arttırıp healing receive i % 35 arttırıpta kullanırsan eger.Ki bu 1dk cooldowna sahip bir skill.40 k healthli biri 46k olur healing receive ile artan healde 20k olur ki bu normal healthin % 50 si demek) heal alıyor rune tap(30sn cd) kullanışında.Hangi healer instant olarak bu değere ulaşabiliyor pvpde ?

Yarım Lay On Hands atıyor adamlar her dakika :P

çeyrek 30sn

yarım 1dk

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY DK.

Edited by Darkie

Müthiş bir cevap olmuş Bull.. ;) Diss'in nasıl ap kastığını, neler yaptığını bilmeyen yoktur zaten.

asdlaşsdiasdas işte karsınızda pro bay herşeyi bilmiş tebrikler

eyvallah dostum

bu yazdıgım sorunlar dışında ciddi bi sorunu yok uh dknın.

Rune tap glyphi ile beraber % 30 civarı bir heal alması durumu var.Raidde veya partyde bulunanlara atacağı % 10 heali kendisinede aldığı için bu sorun ortaya çıkıyor.

Fayda sağlayan sorunlarıda yazıyoruz yani :) GMler bu glyphi çalışmaz hale getirirlerse güzel olur yaklaşık 40k hpli biri 13k civarı(VAMPIRIC BLOOD açıpta healthini % 15 arttırıp healing receive i % 35 arttırıpta kullanırsan eger.Ki bu 1dk cooldowna sahip bir skill.40 k healthli biri 46k olur healing receive ile artan healde 20k olur ki bu normal healthin % 50 si demek) heal alıyor rune tap(30sn cd) kullanışında.Hangi healer instant olarak bu değere ulaşabiliyor pvpde ?

Yarım Lay On Hands atıyor adamlar her dakika :P

çeyrek 30sn

yarım 1dk

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY DK.

kaç hps peki bu :D bunun bozuk olduğunu daha önce bildirdik gmlere henüz tesir etmedi ama

Edited by dementor