Posted March 30, 201114 yr http://www.youtube.com/watch?v=Q4GfSZXP-OE İyi Hd seyirler Pek Pro dil ama yavaştan movie işini kapıcam :P pekte uğraşmadım Edited March 30, 201114 yr by Snoopboy
April 1, 201114 yr asdlaşsdiasdas işte karsınızda pro bay herşeyi bilmiş tebrikler :) Estağfurullah. Sen ve türevlerin mevcutken, egosu tavan yapmış playerlar varken, hakaret yeteneği gayet üst düzey, klavyeye kafa göz dalarak gülen playerlar varken bana ne hacet :) O kadar komik geliyor ki bu çok bilmiş halleriniz. (Niz diyorum cünkü sen ve türevlerinden fazlasıyla mevcut.) Bu sadece bir oyun, istediğin kadar iyi oyna, en kral priest sen ol. Banane. Forum da "Lakayıt cevaplar vererek" bana musallat olma kafi ;) Edit; Forumdan cevap yazıp konuyu uzatmazsan sevinirim. Herhangi bir hakaret, bilmişlik, laf sokma vb. eylemlerinde özel mesaj atarsan zevkle okurum ;) Edited April 1, 201114 yr by Alemci
April 1, 201114 yr konuyu uzatmak değil mevzu hakaret de yazmıyorum ama yazdığın şeylere dikkat et biraz ap kasmışlar diyorsun oğuza yaptığın söylem otomotik olarak 1-2 kişiyede etki altına alıyor nasıl ap kasmış bakalım söyle biz ne yapmışız ne etmişiz söyle bilelim ayrıca bu zamana kadar hiç bi zaman en iyi priestim demedim muhteşem bi oyuncuyum da demedim öle bi havamda olmadı zaten sen o söylemi yaparak egoist olduğunu gösteriyosun zaten sadece demek istediğim yazdığın şeylere dikkat et forumdan diyorsun hani yazma diye yazma özel mesaj at sen nie özel mesaj olarak atmadın amacın ne yani buraya yazıp bakıp geçileciğini mi düşündün? o yazdığın şeyin arkasında ol ıspatla böle buralara yazıp sonrada bana forumdan yazma özel mesaj at diyemessin
April 1, 201114 yr Usta sen ne diyorsun allah aşkına ? Hayatın da hiç "ironi" diye birşey duydun mu ? Kaç yıllık arkadaşım ogü. Adamla kaç gecem aynı evde geçti biliyor musun? Tekrar ediyorum ; Ogünün nasıl ap kastıgını, neler yaptığını bilmeyen yoktur zaten. Hayır ""kafamın basmadığı nokta"" ; Sen neden araya giriyorsun? Herhangi bir yaran mı var? Belki ben adama mesaj attım? Belki aramızda bir geyik? Belki ben uzun zamandır oyuna girmiyorum? Yahu özetle, seni ne ilgilendirir benim ogüye ne yazdıgım? O zaten kötü bir durum olsa kendini savunabilecek yaşta. Edited April 1, 201114 yr by Alemci
April 1, 201114 yr basmaz çünkü yazdığım halde okumamışın oğuza yazdığın şey haliyle 2-3 kişiyi daha etkiliyor dedim yukarda bi daha oku istersen oğuza sormadan buraya yazmadım zaten aranızda geyik mi dedim hayır değil dedi oyuna girip girmemen umrumda deil çok ilgilendirir çünkü onun attığı tüm arenlarda 2-3 aylık dönemde çoğu zaman ben vardım haliyle benide ilgilendirir dediğim gibi yazdığın şeyi bi daha düşün öle yaz beni oguz veya bi başkası ilgelendirmiyor su an dolaylı yoldan da olsa ima ettiğin şey güzel bişey değil bişey biliosan yazarsın ıspatlarsın bizde eyw deriz
April 1, 201114 yr Özür dilerim. Yok hiç bir ispatım. Yeter ki daha fazla uzatmayalım. Edited April 1, 201114 yr by Alemci
April 1, 201114 yr Hordelerde çeksin bi video'da izliyelim. bu laflarımda tamamen art niyet yoktur sırf eğlence olsun diye bakalım biz nasıl ezilicez :P
August 11, 201113 yr bull video ya benı almamıs =d kendi clasına saldırmıyor =d=d=p Edited August 11, 201113 yr by warriorsand
http://www.youtube.com/watch?v=Q4GfSZXP-OE
İyi Hd seyirler Pek Pro dil ama yavaştan movie işini kapıcam :P pekte uğraşmadım
Edited by Snoopboy