April 1, 201114 yr bu şeref bana ait olmalı wt tüm ömrü boyunca herzman 3 kere söylenen kelime yess yess yess ...(ress ress ress)
April 1, 201114 yr Author DC sebebin bensem güzelim, Banla beni GMimzuahahahah ah asdnewkqeş jql koptum bu lafa :D
April 1, 201114 yr lfgsine kurban olduğumun serverı. uzmanlar açıklamış her 100 playerdan bi kişinin yazdığı cevap gm varmı ?
April 1, 201114 yr Aramızda herşey bitti.Dc gelir diyen sen değil miydin?Ben iccdeyken utanmadanShot down diyip sayan sen değil miydin? Hayırdır ne oldu pişman mısın? Bir gece ansızın kapanmasın.Dcler acıdır anlamam lazımBenim için artık sen yabancısın. Dalaranı görmek istemiyorum.İccmi bozmasan iyi edersin.Sözlerim sana agırmı geldi?DCne mi laf ettim afedersin.Afedersin(x3) x1 TEKRAR.
April 1, 201114 yr Bırakıcam bu oyunu gidip oynuyucam counter. Birde ne görüyüm gene disconnect from the server.
April 2, 201114 yr en güzel söz eski tbc zamanındakiler bilir "bizim zamanımızda 3 büyü çalışırdı gerisi yalandı" :D
April 4, 201114 yr en güzel söz eski tbc zamanındakiler bilir "bizim zamanımızda 3 büyü çalışırdı gerisi yalandı" :Deski tbc derken 1.5 leri gördük biz burda 3 tane skill çalışmayan classlar vardı :D ayrıca o gintama'nın imzaydı sanırım :D