Posted April 4, 201114 yr İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik
April 4, 201114 yr Author ezik yaşar:D 2. Seferdir gereksiz yorum yapıyosun konuyla hiç alakası yok B.S.O.G
April 4, 201114 yr valla dayı 1.videoya göre el ile oynama oranını arttırmışssın tebrik ediyorum :) daha seri vuruşlarını gözlemledim bu videoda. 1.videoya göre epey bi hızlısın tebrikler :)
April 4, 201114 yr Author ben lifegiving la D: Vay adaşım Nie demiyon yahu :P Kusura bakma Evet sanırım 10 güne kadar baya bi gelişme olabilir :P
April 4, 201114 yr Author yanlış anlama bizdede öle healer olsa arkamızda bizide yatıramazlar Biz Buna takım Oyunu diyoruz sizde 4 healer oluncada pek fazla bişi değişmiyor :P
April 4, 201114 yr :P alt tarafı 2 healer giriyoruz örnek: Darkkman Rjalk hordeyi sayalım hadi hepberaber: İrony-Ainsworth-Onebe-Druidler vb.
April 4, 201114 yr yanlız benim düşünceme göre bir melee classın fare ile skilleri kullanması key bindings kullanmaktan daha zordur yani öyle pvp yapabiliyosan helal olsun :D
April 4, 201114 yr :P alt tarafı 2 healer giriyoruz örnek: Darkkman Rjalk hordeyi sayalım hadi hepberaber: İrony-Ainsworth-Onebe-Druidler vb. Sayıdğın 3 kişiden herhangi ikisi olduğu zaman bgde hafızam beni yanıltmıyosa genelde galip geliyoruz :D
April 4, 201114 yr Author The Sword of Justice Guild'i olarak eşit şartlarda oynarsak sanırım hatta kesinlikle Alamazsınız
April 4, 201114 yr Daha dünmü evelsi günmü ne hatırlamıyorum o dediğin adamları healırımız olmadan nasıl nukelediğimizin videosunuda koyalımmı :D
April 4, 201114 yr The Sword of Justice Guild'i olarak eşit şartlarda oynarsak sanırım hatta kesinlikle Alamazsınızbi damalık sezdim :P
April 4, 201114 yr Author bi damalık sezdim :P Ortak Gel gör oyna herşey ortada yeterki herşeyi gören oyuncu olsun Yani videoda Koyduk görüyon artık neyi ıspatlıyalım Edited April 4, 201114 yr by Snoopboy
April 4, 201114 yr The Sword of Justice Guild'i olarak eşit şartlarda oynarsak sanırım hatta kesinlikle Alamazsınız eşit şartlar derken adam sayısı olarak mı eşitlikten bahsediyosun? yoksa biz de sizin gibi raid olarak girersek mi? Eğer biz de sizin gibi bi takım çıkarıp girersek kesinlikle yenceğimizi düşünüyorum nasıl olcak bu iş :D
April 4, 201114 yr Ortak Gel gör oyna herşey ortada yeterki herşeyi gören oyuncu olsun Yani videoda Koyduk görüyon artık neyi ıspatlıyalımortak neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ki :D
April 4, 201114 yr Author Tabiki Aly tarafıdnan zaten bizim guilden başka randoma kayıt alan sayılı kişi var ki bunu zaten biliyosunuz
April 4, 201114 yr Hacım iyi hoş demişin raid demişin serverın yarısı zaten horde. Alliancede adam akıllı kaç tane pvp yapan var say bi bakalım. en iyi pvpcileri alıp giriyoruz raid olarakta girmiyoruz cünkü bizden başka bg yazan olmadıgı icin genelde hep biz geliyoruz karşınıza madem cok eminsin kurun bakalımda en iyilerinizi atalım sizle bi bg
April 4, 201114 yr Hacım iyi hoş demişin raid demişin serverın yarısı zaten horde. Alliancede adam akıllı kaç tane pvp yapan var say bi bakalım. en iyi pvpcileri alıp giriyoruz raid olarakta girmiyoruz cünkü bizden başka bg yazan olmadıgı icin genelde hep biz geliyoruz karşınıza madem cok eminsin kurun bakalımda en iyilerinizi atalım sizle bi bg raid olarak derken onu kastettim zaten. ama bizde player çok olduğu için 3-5 farklı gruptan insan geliyo ve ortak bi oyun olmuyo. bana uyar valla takım kurup maç atmak ama yanlış hatırlamıyorsam zamanında çok söylemiştik ve kabul etmemişlerdi
April 4, 201114 yr Author Hacım iyi hoş demişin raid demişin serverın yarısı zaten horde. Alliancede adam akıllı kaç tane pvp yapan var say bi bakalım. en iyi pvpcileri alıp giriyoruz raid olarakta girmiyoruz cünkü bizden başka bg yazan olmadıgı icin genelde hep biz geliyoruz karşınıza madem cok eminsin kurun bakalımda en iyilerinizi atalım sizle bi bg Hadi Vol 3 Geliyor desene
April 4, 201114 yr yürü len yaşar walla clicker lıgı bırakmıssın az daha alıssan olcak hadi hayırlısı bakalım :).video da çok güzel olmuş saol tönetmenım bol bol çekmişsin beni aegkopaegkopar :)
İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik