Jump to content
Posted

İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik

• Replies 70
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

ezik yaşar:D

2. Seferdir gereksiz yorum yapıyosun konuyla hiç alakası yok

B.S.O.G

valla dayı 1.videoya göre el ile oynama oranını arttırmışssın tebrik ediyorum :) daha seri vuruşlarını gözlemledim bu videoda. 1.videoya göre epey bi hızlısın tebrikler :)
  • Author

ben lifegiving la D:

Vay adaşım Nie demiyon yahu :P Kusura bakma

Evet sanırım 10 güne kadar baya bi gelişme olabilir :P

• Author

yanlış anlama bizdede öle healer olsa arkamızda bizide yatıramazlar

Biz Buna takım Oyunu diyoruz sizde 4 healer oluncada pek fazla bişi değişmiyor :P

:P alt tarafı 2 healer giriyoruz örnek: Darkkman Rjalk

hordeyi sayalım hadi hepberaber:

İrony-Ainsworth-Onebe-Druidler vb.

yanlız benim düşünceme göre bir melee classın fare ile skilleri kullanması key bindings kullanmaktan daha zordur yani öyle pvp yapabiliyosan helal olsun :D

:P alt tarafı 2 healer giriyoruz örnek: Darkkman Rjalk

hordeyi sayalım hadi hepberaber:

İrony-Ainsworth-Onebe-Druidler vb.

Sayıdğın 3 kişiden herhangi ikisi olduğu zaman bgde hafızam beni yanıltmıyosa genelde galip geliyoruz :D

• Author
The Sword of Justice Guild'i olarak eşit şartlarda oynarsak sanırım hatta kesinlikle Alamazsınız
Daha dünmü evelsi günmü ne hatırlamıyorum o dediğin adamları healırımız olmadan nasıl nukelediğimizin videosunuda koyalımmı :D

The Sword of Justice Guild'i olarak eşit şartlarda oynarsak sanırım hatta kesinlikle Alamazsınız

bi damalık sezdim :P

• Author

bi damalık sezdim :P

Ortak Gel gör oyna herşey ortada yeterki herşeyi gören oyuncu olsun

Yani videoda Koyduk görüyon artık neyi ıspatlıyalım

Edited by Snoopboy

eşit şartlar derken adam sayısı olarak mı eşitlikten bahsediyosun?

yoksa biz de sizin gibi raid olarak girersek mi?

Eğer biz de sizin gibi bi takım çıkarıp girersek kesinlikle yenceğimizi düşünüyorum nasıl olcak bu iş :D

Ortak Gel gör oyna herşey ortada yeterki herşeyi gören oyuncu olsun

Yani videoda Koyduk görüyon artık neyi ıspatlıyalım

ortak neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ki :D

• Author
Tabiki Aly tarafıdnan zaten bizim guilden başka randoma kayıt alan sayılı kişi var ki bunu zaten biliyosunuz
Hacım iyi hoş demişin raid demişin serverın yarısı zaten horde. Alliancede adam akıllı kaç tane pvp yapan var say bi bakalım. en iyi pvpcileri alıp giriyoruz raid olarakta girmiyoruz cünkü bizden başka bg yazan olmadıgı icin genelde hep biz geliyoruz karşınıza madem cok eminsin kurun bakalımda en iyilerinizi atalım sizle bi bg

Hacım iyi hoş demişin raid demişin serverın yarısı zaten horde. Alliancede adam akıllı kaç tane pvp yapan var say bi bakalım. en iyi pvpcileri alıp giriyoruz raid olarakta girmiyoruz cünkü bizden başka bg yazan olmadıgı icin genelde hep biz geliyoruz karşınıza madem cok eminsin kurun bakalımda en iyilerinizi atalım sizle bi bg

raid olarak derken onu kastettim zaten. ama bizde player çok olduğu için 3-5 farklı gruptan insan geliyo ve ortak bi oyun olmuyo. bana uyar valla takım kurup maç atmak ama yanlış hatırlamıyorsam zamanında çok söylemiştik ve kabul etmemişlerdi

• Author

Hadi Vol 3 Geliyor desene

yürü len yaşar walla clicker lıgı bırakmıssın az daha alıssan olcak hadi hayırlısı bakalım :).video da çok güzel olmuş saol tönetmenım bol bol çekmişsin beni aegkopaegkopar :)