Posted April 4, 201114 yr İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik
April 4, 201114 yr Vallahi cok güzel olur. şöyle uzun bi aradan sonra zevkli bir bg olmasını bende isterim 2 tarafında iyi oyuncularıyla kazanan yada kaybeden önemli değil önemli olan zevk almak. Gmlerde düşünürse böyle bir event yapılırsa cok güzel olur hem artık CHAMPİON OF SLAYERS kısmınında değişme zamanı geldide geçiyor :)
April 4, 201114 yr Author yürü len yaşar walla clicker lıgı bırakmıssın az daha alıssan olcak hadi hayırlısı bakalım :).video da çok güzel olmuş saol tönetmenım bol bol çekmişsin beni aegkopaegkopar :) Vol 3 Söz paso seni çekicem asadas :D
April 4, 201114 yr Vallahi cok güzel olur. şöyle uzun bi aradan sonra zevkli bir bg olmasını bende isterim 2 tarafında iyi oyuncularıyla kazanan yada kaybeden önemli değil önemli olan zevk almak. Gmlerde düşünürse böyle bir event yapılırsa cok güzel olur hem artık CHAMPİON OF SLAYERS kısmınında değişme zamanı geldide geçiyor :)o champion of slayers sözde aylık bişi olcaktı :D orda yazanların bi kısmı lvl 80 bile değil :D
April 4, 201114 yr ya vol 3 ü ben çekeyim diyorum da bnm hard disk te senın kı kadar boş yer yok.bu fraps denen meretın video ları çok yer kaplıyor.ama bende bı wsg çekıcem dur bakalım denk getireyim bi tane :)
April 4, 201114 yr güzel olmuş videon eline sağlık başarılarınızın devamını dilerim Edited April 4, 201114 yr by Edyy
April 4, 201114 yr Author güzel olmuş videon eline sağlık başarılarınızın devamını dilerim Bu güzel Yorumun İçin Asıl Ben Çok teşekkür ederim.. Video ile İlgili tek güzel yorum sana ait... diğer arkadaşlara konuyuu hep başka taraflara taşıyor.... Tarafsız adamOlgun adamım hali bambaşka Edited April 4, 201114 yr by Snoopboy
April 4, 201114 yr İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik video güzel olmuş ama videonun sonunda benim adım da geçiyor fakat ben o bg'de bulunmamıştım :) olsun gene de teşekkürler :D
April 4, 201114 yr Author video güzel olmuş ama videonun sonunda benim adım da geçiyor fakat ben o bg'de bulunmamıştım :) olsun gene de teşekkürler :D Sanırım Mert Delian Yerine senin adını verdi tam hatırlamadığımız içingeç fark etti ama ben o zaman videoyu editlemeyi bitirmiştim ondan dolayıu kaldı öyle :D
April 4, 201114 yr YAŞAR oynuyanların adını yazmakta acemilik etmiş bilmem anlatabildim mi :D bi daa ki bg de başka birisi lay atar kritik zamanda :P
April 4, 201114 yr Author YAŞAR oynuyanların adını yazmakta acemilik etmiş bilmem anlatabildim mi :D bi daa ki bg de başka birisi lay atar kritik zamanda :P Kesinllikle Sahmat Vardı ya eksik olduğunu biliyuordum ama 2 kişi felan isimlerini hatırlamadım hatta mertte söyleidm oda başkası snın ismini verdi :D:D özür diliyorum telafi edicem
April 4, 201114 yr eline saglık yasar cok güzel olmus 1. müzigin sonunda ben asagıdan bırıne charge atıyorum ardından sızde charge atıyosunuz ölüyo adam orayı cok sevdım .d Edited April 4, 201114 yr by phobia
April 4, 201114 yr Yaşarın hordelerin mezarına çıkamamasıda videoya renk katmış :D adam kafayı yedi herşeyi denedi en sonunda vazgeçti
April 4, 201114 yr Author Sorma abi ya :D delirdim meğer aşşa da beni bekleyen 2 misafirimiz varmış :P
April 4, 201114 yr he birde kullandığın müzikleri yazar mısın özellikle 2.sini istiyorum :D Grup soil. 2. parça breaking me down. yanlış hatırlamıyorsam ilk videoda da in flames çalıyordu. 2si de güzel olmuş Yaşar. 3. video için grup istekleri alıyorsan amon amarth olsun bence :)
April 4, 201114 yr Author Grup soil. 2. parça breaking me down. yanlış hatırlamıyorsam ilk videoda da in flames çalıyordu. 2si de güzel olmuş Yaşar. 3. video için grup istekleri alıyorsan amon amarth olsun bence :) Nightwish ?
April 4, 201114 yr Author he birde kullandığın müzikleri yazar mısın özellikle 2.sini istiyorum :D 1. love hate game Soil2.breaking me down Soil ( Scars) İŞte bu benim parcam :P SÜperSoilwork DISTANCE Edited April 4, 201114 yr by Snoopboy
April 4, 201114 yr Nightwish ? nightwish ayrı bi grup. amaranth diye parçaları var. sanırım onunla ile karıştırdın. amon amarth çok daha iyi bence
April 4, 201114 yr Bizim Fatal'ın videolarımı yüklesem bende ne :Dyükle tabi ya izleyelım eglenelım :D
İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik