Jump to content
Posted

İyi Hd Seyirler Clicker Olmaktan Yavaş yavaş çıkıyorum :P hala var ama acemilik

• Replies 70
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

sonunda oyuncular geçiyo ya orasını çok beğendim yalwariyorum darxever vb :D
En sonunda şeyler var hmmm işte ne diyim Yönetmen:Bullchaos Yardımcı Yönetmenler:Darrkman Rjalk Başrolde Yalwariorum aegkopaegkopaegkopartırım :D

En sonunda şeyler var hmmm işte ne diyim Yönetmen:Bullchaos Yardımcı Yönetmenler:Darrkman Rjalk Başrolde Yalwariorum aegkopaegkopaegkopartırım :D

yalwariorum değil kanka yalwariyorm

high bornun çıkarttığı en iyi 10 veya 15 takımını yenebilcek bi takım tanımıyorum bu arada yedeklerle çıksak anca zorlayabilirsiniz :D

ahahaha öle mı yazmıs la dikkat etmedım hiç :D

durdura durdura oku bi :D :D :D

high bornun çıkarttığı en iyi 10 veya 15 takımını yenebilcek bi takım tanımıyorum bu arada yedeklerle çıksak anca zorlayabilirsiniz :D

walla kenk özel bı takım kurmuyoruz cıdden dısardan adam cok nadır gelıyor cunku önce guıld e yazıyoruz kım gelıcek dıe malesef bu kadar adam cıkıo lfg den bagır bagır öluoruz zaten random gelın dıe.bak mesela bugun dc den once 11vs15 oynuyorduk aslında bg 15vs15 tı 4 tane alt char wardı kapanmasın dıe sokmak zorunda kaldık.düşün ne kadar zor durumlarda savaşmaya çalışıoz.

Oğuzhan, valla eldeki tam olarak gördüğün takımdır, 1 kişi çıksa eksik kalıyoruz, özel takım falan çıkarmıyoruz, bu kadar adam bg yazıyo, kim yazsa kabulübüz. raid kuruyolar falan demişler, çok gülüyorum. Az önce 15 i tamamlamak için 4 alt char soktuk. o yüzden bize en güzeli wsg, bizden 15 çıkmıyor.
valla takım çıkararak çekildigini düşünmüyorum bu videoların sonuçta random bg.Raid olarak katılma ihtimalin yok.bide ben yokum 2 videodada :) raid olarak girilicekte ben olmayacam o actionda peeh kaçırırmıyım la.

sınavlar bitsinde bende yükleyeyim bari, ally yine eski eksik ally anlasılan :)

edit : az kalsın söylemeyi unutuyodum ; macera uleennn!!!

Edited by NightMare

Keşke daha çok adam olsa da daha atarlı bgleri yapsanız dicem çünkü wsg honorable kill ve honor point açısından çok verimli bir bg değil genelde arathi basin ise tersine çok kill ve honor verir o da bozuk durumda ama muhtemelen oyuncu olsa bile büyük bglerin sistemleri çalışmıyodur. Bir ara alterac valley oluyordu nasıl oluyorsa hiç bunker indirmeden doğrudan vandar stormpikeı kesebiliyoduk. O bunkerlardan gelen bufflar varken Arthası koy o Drek'har veya Vandar'ın önüne bak bakiyim kim kimi kesiyo :D

Edited by dementor

Bence oyuncu sayısı eski haline gelene kadar diğer bg'ler kapatılsın sadece wsg açık kalsın, 10 kişiden fazla olur, dışarda kalan olur, 2. bir wsg başlasın. Yapılmıştı önceden pvp canlanmıştı baya, o sayede oyuncu sayısı da canlanmıştı biraz, tabi benimkisi tavsiyedir sadece ;)
yaşar 2:03 de birde büyük rakı açsaydın daha iyiydi..eksikliğini aradım valla :))

sınavlar bitsinde bende yükleyeyim bari, ally yine eski eksik ally anlasılan :)

edit : az kalsın söylemeyi unutuyodum ; macera uleennn!!!

asal gelde macera başlasın adamım yaws macera lennn!!!

• Author

yaşar 2:03 de birde büyük rakı açsaydın daha iyiydi..eksikliğini aradım valla :))

:P ne oldu abi sabah 7.30 işe gidfiyorum mecburen yatmak zorunda kaldım :P

walla kenk özel bı takım kurmuyoruz cıdden dısardan adam cok nadır gelıyor cunku önce guıld e yazıyoruz kım gelıcek dıe malesef bu kadar adam cıkıo lfg den bagır bagır öluoruz zaten random gelın dıe.bak mesela bugun dc den once 11vs15 oynuyorduk aslında bg 15vs15 tı 4 tane alt char wardı kapanmasın dıe sokmak zorunda kaldık.düşün ne kadar zor durumlarda savaşmaya çalışıoz.

onun farkındayım la guildce giriyolar deniyo da sizin guildden hariç oyuncu yok zaten mecburen öyle oluyo. sıkıntılarınızı ben ve benim gibi oyuncular görüyo zaten o yüzden ben bglerde ne olup bittiği hakkında pek yorum yapmıyorum çünkü dediğin gibi 11v15 başlıyo bg, 2-3dk sonra size 4 kişi ekleniyo. online olan oyuncular olsa başta girerler, sonradan online olup bg çağrısına cevap verme olasılığı da pek yok 4-5 kişinin bi anda. yan char sokuyosunuz farkediyorum ben. geçenlerde wsg eksikti ben de 2 char girdim mecburen gerçi pis ezildik ama, şu videodaki bg hatta :) yanlış anlamayın sizin oyunculuğunuza en ufak lafım yok ama 10v10 veya 15v15 yapılacak maç vb şeylerde 10 tane çok iyi pvp yapan adam yok. hani ben saysam adı duyulan iyi pvpci 20 tane rahat sayarım hepsine de hakkaten iyi oyuncu dersin ama sizden saysam rjalk,darrkman,sen,jynx,eiak,darkie,phobia falan derim başka da pek çıkmaz. sayı azlığından tabi o da. sen beni anlıyosun kanka :D

Oğuzhan, valla eldeki tam olarak gördüğün takımdır, 1 kişi çıksa eksik kalıyoruz, özel takım falan çıkarmıyoruz, bu kadar adam bg yazıyo, kim yazsa kabulübüz. raid kuruyolar falan demişler, çok gülüyorum. Az önce 15 i tamamlamak için 4 alt char soktuk. o yüzden bize en güzeli wsg, bizden 15 çıkmıyor.

abi tamamen yanlış anladınız beni :) altuğa cevap olarak anlattım düşüncelerimi. ben bglere raidle girildiği zamanı hatırlıyorum o zaman eski guild vardı adını çıkaramadım. çok uzun zamandır hiç öyle bi düşüncem olmadı zaten. bullchaosun çektiği videoda druid vardı ben onu mezarlıkta farmladım sürekli siz bizim mezarı ablukaya alınca kill kasayım dedim orda kastırmak yerine :D bizim kadromuz bi hayli kötüydü zaten itemi olan 3-4 kişi vardı 2sini ben sokmuştum zaten. sizde de ilk defa gördüğüm 20klık druid bi de ezik bi warrior vardı yalwariorum mu ne hiç bilmiyo sürekli farma bağlanıyo böyle adamları barındırmayın abi :P raidlerde bglerde falan loot toplayıcı yapın onu :D bglerden artık hiç tat almıyorum ben açıkçası ya eziyoruz ya eziliyoruz çok bariz farklarla bitiyo. sizin çekirdek kadro oluyo genelde sayı azlığından dolayı, bu nedenle online sayısını tutturunca sağlam kadro girmiş oluyosunuz. e bizde oyuncu çok fazla sağdan soldan yeni 80 olmuş veya bg felsefesini pek bilmeyen 3 adam girdi mi eziliyoruz. ya da siz sayıyı tutturamıyosunuz veya çekirdek kadrodan 5 kişi oluyo gerisi yeni yetişenler biz eziyoruz falan. bende ne hırs kaldı ne bişey bglerde lay lay lom koşa zıplaya oynuyorum yensem de yenilsem de

Eli q tuşunda sürekli yusuf yusuf heal atmaya calısan baktı ölmeye yakın tırsıp balon açan angelicle 45 dakka duel edip. bu duel bitmez diyim kesilen arkadaşıma kocaman BİR HA VE HA diyorum :)...