Posted April 9, 201114 yr 3. Video baya Uğraştımm Güzel bir şeyler çıksın die.. Lütfen KOnuyu Farklı Yerlere Çekmeden Yorum Yapınız...Olumlu veya Olumsuz.. Konu Kaymasın Teşekkürler... Unutmadan Kesinlikle Hd Olarak İzleyin....
April 9, 201114 yr Olumlu olarak güzel damageler var charge zamanlamaların falan güzeldi. Olumsuz olarak herkesi teker teker kestiğiniz için 4-5 kişi pek bir pvp başarısı yok benim açımdan zaten ortaya çıkacak sonuç budur 1vs4 te yani extreme bir durum yok video çekmek için.
April 9, 201114 yr Author Olumlu olarak güzel damageler var charge zamanlamaların falan güzeldi. Olumsuz olarak herkesi teker teker kestiğiniz için 4-5 kişi pek bir pvp başarısı yok benim açımdan zaten ortaya çıkacak sonuç budur 1vs4 te yani extreme bir durum yok video çekmek için. gözlemin farklı tabikide ama bence Horde tarafında problem dikkat edersen 2 gruba ayrılmış durumdayız 1. ve 2. kapıda birer grup var eşit olarak hemen hemen
April 9, 201114 yr Çok güzel bir video daha. Özellikle Amon Amarth seçimin ve teşekkürler kısmında adımın geçmesi onore etti. Gördüğüm kadarıyla mouse kullanımın da azalmış. Başarılarının devamını dilerim.
April 9, 201114 yr Olumlu olarak güzel damageler var charge zamanlamaların falan güzeldi. Olumsuz olarak herkesi teker teker kestiğiniz için 4-5 kişi pek bir pvp başarısı yok benim açımdan zaten ortaya çıkacak sonuç budur 1vs4 te yani extreme bir durum yok video çekmek için. bilir kişi geldi dağılın.
April 9, 201114 yr Bir tek şey farkettim, Harmstringi hiç kullanıdığını görmedim ? Belki yerine Piercing Howl kullanıyorsundur ama Charge + Rend + harmstring macrosu gerçekte işe yarıyor =)
April 10, 201114 yr Paylaşım ve emegin icin tesekkürler.Hehe bi ara yan yana dövüsüyoruz kendimi izlemek güzel oldu. Bir ara ordan oraya zıplamışım dövüş sırasında :D Edited April 10, 201114 yr by grincore
April 10, 201114 yr gözlemin farklı tabikide ama bence Horde tarafında problem dikkat edersen 2 gruba ayrılmış durumdayız 1. ve 2. kapıda birer grup var eşit olarak hemen hemenYanlış anlama ben pvp videosu gördüğümde bireysel bir başarı ararım genelde benim görüşüm pek olumlu olmadı o yüzden :) @ Engin bu yaptığın espri feysbukta yorum sildiren espri miydi :D
April 10, 201114 yr video kalitesi cok iyi, keske iyi bir makinemiz olsa da biz de ceksek. tabi bgleri degil pvp yönüm cok iyi degil de bir hikaye cekmek isterdim fun videos tarzi :) ben bu bg de hic oynamadim o yuzden amacini bilmiyorum ama neden hep o selalenin orda dövüşülüyor? videonun %80i orda %10'u redkit zaten :P çok küçükmüş map veya sen sadece bir yerde durmuşsun, amaç o su birikintisinin orayı savunmak mı anlamadım.
April 10, 201114 yr video kalitesi cok iyi, keske iyi bir makinemiz olsa da biz de ceksek. tabi bgleri degil pvp yönüm cok iyi degil de bir hikaye cekmek isterdim fun videos tarzi :) ben bu bg de hic oynamadim o yuzden amacini bilmiyorum ama neden hep o selalenin orda dövüşülüyor? videonun %80i orda %10'u redkit zaten :P çok küçükmüş map veya sen sadece bir yerde durmuşsun, amaç o su birikintisinin orayı savunmak mı anlamadım.o bg bozuk olanla orjinalinin hiç alakası yok
April 10, 201114 yr video kalitesi cok iyi, keske iyi bir makinemiz olsa da biz de ceksek. tabi bgleri degil pvp yönüm cok iyi degil de bir hikaye cekmek isterdim fun videos tarzi :) ben bu bg de hic oynamadim o yuzden amacini bilmiyorum ama neden hep o selalenin orda dövüşülüyor? videonun %80i orda %10'u redkit zaten :P çok küçükmüş map veya sen sadece bir yerde durmuşsun, amaç o su birikintisinin orayı savunmak mı anlamadım.o ufak su bırıkıntısının oldugu yer horde un mezarı o phase de :D
April 10, 201114 yr o ufak su bırıkıntısının oldugu yer horde un mezarı o phase de :D e eye of the stormdaki gibi degil mi 1 tane mi mezar var hep ordan mi doguyorlar?
April 10, 201114 yr Author e eye of the stormdaki gibi degil mi 1 tane mi mezar var hep ordan mi doguyorlar? Hayır kapıları kıramadıkları için orda doğuyorlar 2 yerde var mezar var melek yada öyle diyelim
3. Video baya Uğraştımm Güzel bir şeyler çıksın die..
Lütfen KOnuyu Farklı Yerlere Çekmeden Yorum Yapınız...
Olumlu veya Olumsuz.. Konu Kaymasın
Teşekkürler...
Unutmadan Kesinlikle Hd Olarak İzleyin....