Jump to content
Posted
Arkadaslar pvp dönmesi için önerisi olan kimse var mı yav banka önlerinde oturan adam görmekten sıkıldım tek sıkılan ben isem sorun yokta artık konuşarak bir çözüm bulsak arkadaslarımı baslatıcam hanı eglenmek ıcın ama ben eglenmıyorum kı onlar eglensın burda bırlıkte oynamaya calısıyoruz geyık gırgırdan bahsetmıyorum onu her zaman her sekılde edebılırız de bıde oynadıgımız yerın dahada kalıtelı olması ıcın bu ısle bır ılgılensek tabı bu baslıgı okuyan gm arkadaslar da olursa az oyunla ılgılenmelerıde tavsıyedır gm alımı yaptınız yetkı vermıyorsunuz onu gectım zındanlar hala bozuk bırlıkte bısıler edek yoksa yenı bırılerını burda gormek zor memnunsanız okur gecersınız degılsenız bısı yapalım
  • Replies 61
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

bir ara pvp canlansın diye horde oyucuları bglere yarı çıplak giriyodu mesela :D ama şu an bglerde ciddi sorunlar var onların düzeltilmesi lazım önce bglerin canlanması için cidden strand of the ancients sahilde adam kesmekten çok farklı bi yer aslında alınamayan bayraklar var elbette onun dışında oyuncuların pvpye teşvik edilmesi gerek diye düşünüyorum WT bir PVP serverı yani burda aslen PVP yapılması gerekir diye düşünüyorum ama oyuncular daha çok pveye yatkın (bu kötü birşey değil elbette) bunun için de eventler düzenlenebilir yine tabi herşeyden önce oyuncu sayısının arttırılması şart
  • Author
zaten bır arada pvp ıtemsız adamlara cık fılan dıyorlardı kı hala dıyenler var :D ( gulup gecıyorum o baska konu ) bızde gurkanla bırlıkte ole bısıler etmıstık soyunup gırmıstık . Bg lerde sorunlar yok demıyorum zındanlarda sorun lu zaten sayı olayı abı bunların duzelmesıne baglı ben yenı baslıyan bırı olsam bg donmuyor mıllet lfg den sureklı gm soruyor tabıkı kasmam :D ben hanı ortam geyık guzel dıye zaten bu baslıgı actım yoksa banane der gecerım ama bunlar duzelmedıkce burası cok kral sohbetın oldugu bır yer olsada kı ole bence oyun anlamında aramızda bole bankada oturur geyık yapmaya devam ederız artık bırılerı ılgılensın cıdden
winter zor ya bence yıkılan duvarlar kuleler kuşatma makineleri savunma silahları o sırada wintergraspın uçuşa kapanması vs bu halinde bile vault of archavon görmedik zaten

Arkadaslar pvp dönmesi için önerisi olan kimse var mı yav banka önlerinde oturan adam görmekten sıkıldım tek sıkılan ben isem sorun yokta artık konuşarak bir çözüm bulsak arkadaslarımı baslatıcam hanı eglenmek ıcın ama ben eglenmıyorum kı onlar eglensın burda bırlıkte oynamaya calısıyoruz geyık gırgırdan bahsetmıyorum onu her zaman her sekılde edebılırız de bıde oynadıgımız yerın dahada kalıtelı olması ıcın bu ısle bır ılgılensek tabı bu baslıgı okuyan gm arkadaslar da olursa az oyunla ılgılenmelerıde tavsıyedır gm alımı yaptınız yetkı vermıyorsunuz onu gectım zındanlar hala bozuk bırlıkte bısıler edek yoksa yenı bırılerını burda gormek zor memnunsanız okur gecersınız degılsenız bısı yapalım

Baktım pvp olmuyor,şanssız bir insan olarak trinkette düşüremiyorum(pve'de ki tek gayem).E vizeler falanda var.Uzaklaştım baya wowdan.Ben şahsen pvpden zevk alan bir oyuncuyum.Öyle 2 saat wipe ye boss kes bana göre değil,sıkılıyorum normalde.Muhabbet ortamının çok iyi olması sebebiyle belki hiç kopamayacağız çoğumuz burdan.Ama oyun beni baymaya başladı ciddi anlamda(dalaranda boş boş dolanıp millete /lick /kiss çekmek hariç :D )...

Bg dönmüyor değil aslında, neredeyse her akşam 2-3 sefer bg oluyor ama ölümcül bir şekilde ezildiğimiz için horde kısmı girmeye pek yanaşmıyor.

Yukarıda yazılan gibi çıplak bg girmek yerine pvp item'ı olan olmayan herkes yazılsa, bg için raid kurmak/vent kullanmak olmasa, ezen/ezilen taraf olmasa daha çok bg olacağı kanaatindeyim.

Bg dönmüyor değil aslında, neredeyse her akşam 2-3 sefer bg oluyor ama ölümcül bir şekilde ezildiğimiz için horde kısmı girmeye pek yanaşmıyor.

Yukarıda yazılan gibi çıplak bg girmek yerine pvp item'ı olan olmayan herkes yazılsa, bg için raid kurmak/vent kullanmak olmasa, ezen/ezilen taraf olmasa daha çok bg olacağı kanaatindeyim.

biliyorsun Ally tarafında pek sevilen bir şahsiyet değilsin, ancak ben severim seni, en azından digerleri gibi dur biraz kalabalık olalım öyle dalarız demiyosun, kim, kaç kişi olursa olsun, Allah ne verdiyse dalıyosun :) Dur bakalım ne yapacak diye düşünmüyoruz, biliyoruz ne yapacağını :)

evet horde tarafı girmiyor bg, ally tarafıda raid kurmuyor, zaten 15-16 online oluyor bizim guildde, herkes yazıyor, bu kadar. kaç yıldır bu serverda oynuyorum 2 kere bg için raid kurduğumuzu biliyorum, onda da bg ye girememiştik. isterseniz deneyin 10 kişi(yada daha az) raid kurup bg alın, gelmiyor. vent te Ally e tahsis edilmiş bir program değil, isteyen istediği amaçla kullanır. bizimki daha çok muhabbet amaçlı. bu tip sav ların arkasına sığınmıyacağını düşünürdüm.

asıl sorun horde tarafında bg bilen iyi oyuncular oyuna pek girmiyor, onlar daha sık girerse sorun çözülür sanırım.

Edited by serkanb75

selam arkadaşlar pvp wt de her zaman sorun olmuştur bir gün çok iyiyken akabindeki günler kötü geçer nedeni ezilen taraf tekrar bg ye yazılmıyor sabit online olan oyuncuların yanı sıra pvp yi iyi bilen iyi itemli oyuncuların olduğu bir çok bg de bulundum ve emin olun orjinalde yaptıgım hiç bir pvp okadar eğlenceli geçmedi.Yanı sorun pvp dönmüyor değil sorun üst üste yenilen tarafın tekrar bgye yazılma isteğini kazanamamasında.en kötü ihtimalle her iki taraftada 10 15 kişi online oluyordur bg için yeterli bir sayı.

Edited by marvellous

biliyorsun Ally tarafında pek sevilen bir şahsiyet değilsin, ancak ben severim seni, en azından digerleri gibi dur biraz kalabalık olalım öyle dalarız demiyosun, kim, kaç kişi olursa olsun, Allah ne verdiyse dalıyosun :) Dur bakalım ne yapacak diye düşünmüyoruz, biliyoruz ne yapacağını :)

evet horde tarafı girmiyor bg, ally tarafıda raid kurmuyor, zaten 15-16 online oluyor bizim guildde, herkes yazıyor, bu kadar. kaç yıldır bu serverda oynuyorum 2 kere bg için raid kurduğumuzu biliyorum, onda da bg ye girememiştik. isterseniz deneyin 10 kişi(yada daha az) raid kurup bg alın, gelmiyor. vent te Ally e tahsis edilmiş bir program değil, isteyen istediği amaçla kullanır. bizimki daha çok muhabbet amaçlı. bu tip sav ların arkasına sığınmıyacağını düşünürdüm.

asıl sorun horde tarafında bg bilen iyi oyuncular oyuna pek girmiyor, onlar daha sık girerse sorun çözülür sanırım.

Abi yanlış anlamışsın. Alliance olarak nasıl girdiğinizi bilmiyorum, horde'da olanlardan bahsettim ve onu da art niyetle söylemedim, amacım tamamen pvp'yi artırmak.

Abi guild olarak giriyoruz demişsin, çok normal ama sizin guild çok sağlam :) Farklı oyuncu çok nadiren görüyorum bg'lerde ki o kadar ally varken daha fazlasının gelmesini isterdim. Açık konuşmak gerekirse abi sürekli aynı oyunculara karşı yenilmek çok sinir bozucu oluyor ve insanı pvp'den uzaklaştırıyor. Alliance'tan daha fazla oyuncu girerse ben de bg gireceğime söz veriyorum :)

Duygularımız karşılıklı bu arada abi, sevip saygı duyduğum bir oyuncusun.

Abi yanlış anlamışsın. Alliance olarak nasıl girdiğinizi bilmiyorum, horde'da olanlardan bahsettim ve onu da art niyetle söylemedim, amacım tamamen pvp'yi artırmak.

Abi guild olarak giriyoruz demişsin, çok normal ama sizin guild çok sağlam :) Farklı oyuncu çok nadiren görüyorum bg'lerde ki o kadar ally varken daha fazlasının gelmesini isterdim. Açık konuşmak gerekirse abi sürekli aynı oyunculara karşı yenilmek çok sinir bozucu oluyor ve insanı pvp'den uzaklaştırıyor. Alliance'tan daha fazla oyuncu girerse ben de bg gireceğime söz veriyorum :)

Duygularımız karşılıklı bu arada abi, sevip saygı duyduğum bir oyuncusun.

yanlış anlamışım kusura bakma. Sürekli aynı oyuncular evet, başka yok çünkü. Dün bir horde arkadaş gelip, siz girmeyinde bi bg alalım dedi, yazmadık. bu seferde bg açılmadı, anlatmak istediğim sürekli bg,pvp peşinde koşan bir bizim ekip var, diger ally lerin hakkını yemeyeyim, onlarda giriyor tabii de, bizimkiler daha fazla online kalıyor sanırım. horde dan yeni gelen bir kaç arkadaş var birde onları görüyorum bu ara.

sonuç olarak, bu kısır döngüden kurtulmak için eski oyuncuları daha fazla online olmaya ve bg girmeye davet etmek en kolay çözüm gibi görünüyor.

Valla bana sorcak olsanız ilk önce ally hord un esit olması lazım sonra milletin itemli olması lazım :D e birazda yürek bq de ezilmemek için :D
ya 2-3 bg ile olcak iş değil bu bence oyuncu sayısının az olması burdaki en önemli etken (yada pvp seven oyuncu sayısının azlığı)

Dün bir horde arkadaş gelip, siz girmeyinde bi bg alalım dedi, yazmadık. bu seferde bg açılmadı

Olay dışı olucak sanırım ama...Ally tarafına geçip yazılmayın bg alalım diyen horde oyuncusunun ismini şiddetle istiyorum...

Ains.

Edited by Ond3rkor

Oyuncu sayısı arttıkça bgler düzelecektir diye düşünüyorum ve umut ediyorum şuanki sorun alyde sayı olarak az ama gs olarak çok yüksek adamların olması.

Örneğin geçen girdiğim bgde karşıda 2-3 sağlam itemli heal ve geri kalan ne kadar dk pala wari varsa shadowmourneli hepsi çok iyi itemli bizde ise honorable kill achisini yeni alan elemanlar var.Ama Ally nin hakkınıda yememek lazım iyi organize oluyorlar bglerde toplu ve taktik yaparak oynuyorlar.

Dedim gibi ne zaman bglerde gs ortalamaları birbirine yakın olur ozaman bgler zevkli olur ;)

Not:İtemsiz arkadaşlara bg girmesin demiyorum bende olsam bende girerdim oyun bu eğlenmenize bakın :D

Edited by asann61

bkz MADENLER

bkz ALLY DAMAGESİ

bkz BOZUK BG

bkz PLAYER EKSİKLİĞİ

bkz MADENLER

vault of archavon açılsa en azından pvp item kasar millet günde 5 bg girecen hepsini kazansan 7-8k honor nası kasacan pvp itemi.. item olmadan giriyon p.ç ediyolar sonra zaten heves kalmıyor dolayısıyla yine item alamıyorsun.. Voa pvp item kasmak için süper olur ve en azından canlandırmak için teşvik olur

vault of archavon açılsa en azından pvp item kasar millet günde 5 bg girecen hepsini kazansan 7-8k honor nası kasacan pvp itemi.. item olmadan giriyon p.ç ediyolar sonra zaten heves kalmıyor dolayısıyla yine item alamıyorsun.. Voa pvp item kasmak için süper olur ve en azından canlandırmak için teşvik olur

5 bgyi kaybetsen 7-8k honor gelir zaten en az. Random battleground sistemi bozuldu mu yoksa? Random varken günde 20-30k honor kasıyordum ben.

Burda server açılmadan önce yapmayın etmeyin hata yapıyorsunuz dedik millet beni bile kötüledi o başlığa girip baksın herkes orada ben sohbete giriyorum pvp olmasada olur diyen arkadaşlar maalesef bugün bu başlıktalar.... bg için iki tarafatan da 10 kişi yazılması yeterli değil en az 50 kişi yazılmalı bu50 nin bi kısmı ab yaparken diğeri sota yada ioc yapabilmeli (çalışıyorlar mı bilmiyorum) ben demiştim demek istemiyorum ama ne dediysem onlarında çıktığını görmek üzücü şu an wintergrasp ı çalışmayan private server kalmadı piyasada neredeyse tüm core yapımcıları halletti bu işi ama sadece bu forumlardan update almakla olmuyor gm' lerin de kendi serverlarında çalışması lazım ama yusuf un işleri dolayısı ile bunların olmayacağı en başından beri belliydi.

Neyse uzatmayacağım bu serverin hayrına son kez faydalı birşey yazdığımda atmaca gibi yazılarımın üstüne saldırıp sen server reklamı yapıyorsun diyenler olmuştu o yüzden diyeceğim bu kadar sadece şunu söylüyorum bu oynadığınız wow aslında wow değil gerçek wow bambaşka birşey en az 1000 oyuncu olan bir yerde yada en iyisi orjinale geçtiğinizde bunu yaşayıp anlarsınız zira ben yaşdığımda ilk lafım şimdiye kadar wow oynamamışım olmuştu :)

ya orjinal her zaman en superi bunu kalkıpda sacma bi sekilde konusucak halimiz yok. ne kadar adama coksa o kadar da guzel olur bu server. de bu serverin acılş nedeni super olması değildi acılmak istenmesiydi su an ki konusmalarda sadece burasını actık istediğimizi yaptık şimdi biraz daha ileri goturelim konusmaları.

"şu an wintergrasp ı çalışmayan private server kalmadı piyasada neredeyse tüm core yapımcıları halletti bu işi ama sadece bu forumlardan update almakla olmuyor gm' lerin de kendi serverlarında çalışması lazım ama yusuf un işleri dolayısı ile bunların olmayacağı en başından beri belliydi."

neyi biliyosunuzda konuşuyosunuz... wt kadar durmadan update eden kendini baska kac server var. haftada en kotu 1 duzenleme paketi atıyorken.işkembe i kübradan atmak dicem işi biliomuş gibi "tüm core yapımcıları halletti bu işi " falan demişsin ya biz nereye bakıoz acaba. neyse zaten olaylara bakış acımız cok farklı belliki. zaten orjinal falan gecmişsin orj de oynarken private server da oynamazsın zaman kalmaz ki zaten oyun acısından attan inip eşşeğe binmek gibi gelir sana bizimle işin bitmiş ama zamanında oynadığın bu yerde biz hala birşeyler için ugrasırken senden ricam wt ye yukardan bakar bi tavıra burunup bu tarz konusmalarını forumdan yapmaman.

ya orjinal her zaman en superi bunu kalkıpda sacma bi sekilde konusucak halimiz yok. ne kadar adama coksa o kadar da guzel olur bu server. de bu serverin acılş nedeni super olması değildi acılmak istenmesiydi su an ki konusmalarda sadece burasını actık istediğimizi yaptık şimdi biraz daha ileri goturelim konusmaları.

"şu an wintergrasp ı çalışmayan private server kalmadı piyasada neredeyse tüm core yapımcıları halletti bu işi ama sadece bu forumlardan update almakla olmuyor gm' lerin de kendi serverlarında çalışması lazım ama yusuf un işleri dolayısı ile bunların olmayacağı en başından beri belliydi."

neyi biliyosunuzda konuşuyosunuz... wt kadar durmadan update eden kendini baska kac server var. haftada en kotu 1 duzenleme paketi atıyorken.işkembe i kübradan atmak dicem işi biliomuş gibi "tüm core yapımcıları halletti bu işi " falan demişsin ya biz nereye bakıoz acaba. neyse zaten olaylara bakış acımız cok farklı belliki. zaten orjinal falan gecmişsin orj de oynarken private server da oynamazsın zaman kalmaz ki zaten oyun acısından attan inip eşşeğe binmek gibi gelir sana bizimle işin bitmiş ama zamanında oynadığın bu yerde biz hala birşeyler için ugrasırken senden ricam wt ye yukardan bakar bi tavıra burunup bu tarz konusmalarını forumdan yapmaman.

ben ne ara orjinale geçmişim? benim haberim yok şahsen geçtiğimden geçtiysem ve bundan haberim yoksa helal olsun bana ben hiç bir postumda orjinale geçtim yazmadım

işkembeden sallamaya gelirsek dediğimin anlaşılmadığı apaçık ortada ben sadece core güncellemeleri yapmakla olmuyor dedikçe biz her hafta güncelliyoruz onları ahoyyy yazmanız dediğimi anlamadınızı belli etti,

Tüm core yayıncıları wintergraspı çalışan hale getirdi yazdım kimlermiş onlar dediniz bunu gerçekten merak ediyorsanız ve sırf yazdığım emu ile oynanan sererlar yüzünden R€kl@m diye yaftalamayacaksanız burdan tek tek yazayım.

Bu serverin oyuncularının bu gmlerle alıp veremediği nedir herkes herşeyin çok guzel olmasını arzular gönul isterki herşey çalışsın vay bea diyelim. ama farkındamısınız bilmiyorum burası bir private server herşeyin dört dörtluk olması çok zor. Ne zamandır aranızda oynuyorum bilmiyorum açıkcası ama bugüne kadar gördüğum en samimi yöneticiler burda çok sık görüşemesekte geldiklerinde herkese yardımcı olmaya dertlerinin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorlar tabi onlarında hataları olmuştur bkz:serverin habersiz kapanması. ama bu onlara futusuzca saldırılması anlamına gelmiyor bu açıkcası çok oyuncu olsun çok para kazanalım olayı onlara göre değil herkesin bana katılmasını beklemem ama onlar serverda daha çok muhabbet daha çok arkadaşlık ortamı bekliyor belki çoğumuz aynı fikirde değiliz belki çoğumuz bir item için birbirimize girdik ama onların istediği bu değil bunu kızmanız için yazmıyorum ama bazen o kadar şaçma şeyler yazılıyorki gmler hakkında ya size bu adamlar boşuna uğraşıyorlar hakketmiyorsunuz diyorum..

Kendinizi düşünün bir her zaman size saldırılan size hep önyargıyla yaklaşılan yere girip ilgilenmek istermiydiniz ?

Not : Sinir stresi bırakın sadece düşünün..

Biz Dalaranı Icecrown Citadel yolu üzerindeki bir durak olarak yada bekleme alanı olarak kullanıyoruz.

Bence Dalaranda pvp olayı açılsın.Oyuna daha farklı bir keyif getirir :)

Pvpyide anca bu canlandırır diye düşünüyorum.Çünkü Dalaranda bekleyenlere yada Icecrown Citadel duragında bekleyenlere PVP nin nasıl birşey oldugunu göstermemiz lazım :P Onlarıda kazanmamız lazım.

Birde benim anlamadıgım nokta hangi itemin düşmesi bu kadar uzun sürüyor -_- Sadece pve yapan hordelar görüyorum.Arena ve battleground.Bunlarda güzel şeyler lütfen aramıza katılın arkadaşlar.

Alliancedaki durum biraz daha farklı.Server açıldıktan sonra allianceda oyuna devam eden oyuncuların az olması bglerde genelde aynı yüzleri görmenize neden oluyor.Pvpde yeni yüzler görmek istiyoruz. 2 taraftada.

Edited by Darkie

Birde unutmadan herkesin arena takımı olsa , arena alışkanlıgı kazansak serverca ne güzel olur.2v2de ilk 5 deki takımlara bakıyorumda 1400 ile 1600 team rating arasında gidiyorlar geliyorlar.Bu takımların çoğu orta halli bir takımdan 1 maç kazanıp 1 team rating kazanıyor , maçı kaybettiklerinde o takıma 25 ile 30 civarı rating kaybediyorlar. (Normalde yakın ratingdeki takımlarla maç yapabilmemiz gerekirken Wturkde arena dönmedigi için arena yapılması adına bu sınır olayı kaldırılmış durumda)

Kendimden örnek vericek olursam son arena takımımda blood draining enchantının bozuk oldugu zamanlar yaklaşık 100 team rating , arenada fear gibi skiller yüzünden mapten düşmemiz sonucuda yaklaşık 100 tr kaybettim.(mapten düşme olayını orjinaldede gördüm ama 1 2 snde hemen mape geri dönülüyordu burda uzun süre düşülüyor yada aşagıda hapis kalıp mape dönemiyorsun )Bu tip olayları arenada görmek , yada yaşayan insanların isyan etmelerini duymak (horde alliance farketmez) arena seven biri olarak beni üzüyor.Emeklere yazık.Ve birçok takımın bu kayıbı telafi etmek adına maç yapacak takım bulamamasıda ayrı bir sorun.

İşin özü Arena candır.Herkesin arena takımı olursa daha keyifli günler geçiririz.Dalaranda boş oturmak yerine bg yapılmadıgı zamanlar arenayı hareketlendirmemiz taraftarıyım.

Lol Valla Dalaranda PVP açılsa o biçim olur :P Puahah sanırım Herkez Bu sefer capital city lere gider :P