Jump to content
Posted
Arkadaslar pvp dönmesi için önerisi olan kimse var mı yav banka önlerinde oturan adam görmekten sıkıldım tek sıkılan ben isem sorun yokta artık konuşarak bir çözüm bulsak arkadaslarımı baslatıcam hanı eglenmek ıcın ama ben eglenmıyorum kı onlar eglensın burda bırlıkte oynamaya calısıyoruz geyık gırgırdan bahsetmıyorum onu her zaman her sekılde edebılırız de bıde oynadıgımız yerın dahada kalıtelı olması ıcın bu ısle bır ılgılensek tabı bu baslıgı okuyan gm arkadaslar da olursa az oyunla ılgılenmelerıde tavsıyedır gm alımı yaptınız yetkı vermıyorsunuz onu gectım zındanlar hala bozuk bırlıkte bısıler edek yoksa yenı bırılerını burda gormek zor memnunsanız okur gecersınız degılsenız bısı yapalım
  • Replies 61
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Kuyrukta birinci sırada healer bekliyosa, takımın healerı yoksa ve fayda sağlayamadığımı düşünüyorsam çıkarım. Bu örnek çeşitlendirilebilir.

Her halükarda puan gelir ama bazıları bu puanı taçlandırmak ister. İstemeyende çıkmaz kimsede karışamaz.

Kuyrukta kimin sırada olduğuna bakılabildiğini bilmiyodum ben. Orjinaldeki gibi olsa kimse kolay kolay çıkmaz ama onu diyim.

''PvP de yeni yüzler görmek istiyoruz'' mu? ve bunu eski yüzler söylüyor..

honor ile pvp set dizmeye çalışan elemana ''çık oyundan kendini farmlatma!!!'' demenin alemi nedir acaba anlamış değilim

Edited by Deynekci

''PvP de yeni yüzler görmek istiyoruz'' mu? ve bunu eski yüzler söylüyor..

honor ile pvp set dizmeye çalışan elemana ''çık oyundan kendini farmlatma!!!'' demenin alemi nedir acaba anlamış değilim

hordelar böyle yaklaşıyorsa size onu bilemem hocam.Biz böyle yaklaşmıyoruz kimseye.

Kuyrukta kimin sırada olduğuna bakılabildiğini bilmiyodum ben. Orjinaldeki gibi olsa kimse kolay kolay çıkmaz ama onu diyim.

şu orjinalle wt yi kıyaslamaktan ne zaman sıkılcaksın dıye merakla beklıyorum :rolleyes:

şu orjinalle wt yi kıyaslamaktan ne zaman sıkılcaksın dıye merakla beklıyorum :rolleyes:

+1

+1

+2

Bende Sıkıldım Yahu Bu tür Yazılardan Orj böle Yok öle

Bura Wt Lütfen Başka Yerler ile Kıyaslamayınız..

+1

+2

Bende Sıkıldım Yahu Bu tür Yazılardan Orj böle Yok öle

Bura Wt Lütfen Başka Yerler ile Kıyaslamayınız..

-3

Neyden bahsettiğimi biliyor musunuz acaba? Bahsettiğim şey başka private serverlarda da olan "deserter" debuffı. Bir bg bitmeden o bgden çıkarsınız "deserter" olursunuz 15 dakika ne bg ne arena yapamazsınız. Ayrıca bu oyunun hası Bl!zz serverı ise wt elbette onunla kıyaslanıcaktır ne durumda olduğunu anlamak için. Wtnin gelişmesi lazımsa da arada bişeylerle kıyaslancaktır.

-3

Neyden bahsettiğimi biliyor musunuz acaba? Bahsettiğim şey başka private serverlarda da olan "deserter" debuffı. Bir bg bitmeden o bgden çıkarsınız "deserter" olursunuz 15 dakika ne bg ne arena yapamazsınız. Ayrıca bu oyunun hası Bl!zz serverı ise wt elbette onunla kıyaslanıcaktır ne durumda olduğunu anlamak için. Wtnin gelişmesi lazımsa da arada bişeylerle kıyaslancaktır.

Ortak Neden Bazı şeyleri Kabullenmiyorsunuz Anlamıyorum... Biz böyle başladık Wt Böyle Sevdik Wt yi

Elbette Bizde İsteriz Daha stabil olsun herşey Daha Düzgün çalışsın bir çok şey ama

Yönbetici Arkadaşlarında Bi hayatı var onlarda çalışıyorlar benim senin gibi

benim işe gidiş saatim 7.39 akşam 7.30 çıkıyorum anca 1 2 saat onlie olabiliyorum.....

tüm hayatımızı buna bağlıyamayız.... inşllah olur

Ortak Neden Bazı şeyleri Kabullenmiyorsunuz Anlamıyorum... Biz böyle başladık Wt Böyle Sevdik Wt yi

Elbette Bizde İsteriz Daha stabil olsun herşey Daha Düzgün çalışsın bir çok şey ama

Yönbetici Arkadaşlarında Bi hayatı var onlarda çalışıyorlar benim senin gibi

benim işe gidiş saatim 7.39 akşam 7.30 çıkıyorum anca 1 2 saat onlie olabiliyorum.....

tüm hayatımızı buna bağlıyamayız.... inşllah olur

Neyi kabullenmiyormuşuz ve biz kimiz acaba? Ben wtyi senden daha mı az seviyorum? Yöneticilere bir şey mi dikte ettim ben? Sadece olursa daha iyi olucak birşeyden bahsetmekti amacım niye anında gereksiz bir savunmaya geçiliyor anlamıyorum. Wt benim wowa başladığım wowu sevdiğim yer ben wtyi bir konuda eleştiriyorsam wtnin iyiliğini istediğim için eleştiriyorumdur ama bana wt karşıtıymışım gibi cevap veriyorsunuz bunu da anlamıyorum niye?

Neyi kabullenmiyormuşuz ve biz kimiz acaba? Ben wtyi senden daha mı az seviyorum? Yöneticilere bir şey mi dikte ettim ben? Sadece olursa daha iyi olucak birşeyden bahsetmekti amacım niye anında gereksiz bir savunmaya geçiliyor anlamıyorum. Wt benim wowa başladığım wowu sevdiğim yer ben wtyi bir konuda eleştiriyorsam wtnin iyiliğini istediğim için eleştiriyorumdur ama bana wt karşıtıymışım gibi cevap veriyorsunuz bunu da anlamıyorum niye?

Öncelikle Yok Orj Şöyle Yok böyle Yazmayı Bırakmalısın.... Milleti Farklı şeyleri Yöneltme!

Ve her seferinde Aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı...

Yok roj böle yok şöyle Biz orj yada başka serverde diliz...

Wtdeyiz...

Bizde İstiyoruzki Herşey Olduğu gibi çalışsın Dikkat edersen yönetici arkadaşarda Birşey yapmaya çalışıyor ve yaparkende bazı şeylerde bozulabiliyor.... Ve üzerinbe Alınma genel Konuşuyorum

Öncelikle Yok Orj Şöyle Yok böyle Yazmayı Bırakmalısın.... Milleti Farklı şeyleri Yöneltme!

Ve her seferinde Aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı...

Yok roj böle yok şöyle Biz orj yada başka serverde diliz...

Wtdeyiz...

Bizde İstiyoruzki Herşey Olduğu gibi çalışsın Dikkat edersen yönetici arkadaşarda Birşey yapmaya çalışıyor ve yaparkende bazı şeylerde bozulabiliyor.... Ve üzerinbe Alınma genel Konuşuyorum

Milleti farklı şeylere yöneltmek dediğin ben milleti orjinale mi yöneltiyorum bunun orjinali şöyle diyince? Orjinale geççek adamın benim lafıma mı ihtiyacı var? Ne oluyo wtde olunca? Wtde bir şeyin orjinaldeki gibi olmasını istiyince suç mu işlemiş oluyoruz? Wtnin iyi olmasını istemek mi suç? Ben wtde şu yokmuş aman wt de ne pis yer gibi bir şey dedim mi yaşar hiç birlikte o kadar oynadık benden bu tarz bir şey duydun mu? Lfgye gelip wt şöyle kötü böyle kötü diyen adamlara hep ben de karşı çıkmadım mı bunları görmedin mi sen? Ben bir fikir söyledim anında karşıma gelip burası wt yok öyle gibi bir mantıkla cevap vermenizin gereği nedir? Yapılabiliyorsa yöneticiler yapar yapılamıyorsa da yapılamaz bu kadar basit ben sadece bir fikir attım ortaya!