Jump to content
Posted
selam eski dostlar oyuna yeni başlayan arkadaşlar ben Liv 80 paladin'oyunu bazı durumlar nedeni ile bırakma zorunda kalmıstım şimdi tekrar başlayacağım ama yeni bi pc aldıgım için wow'cd lerım vs.ekipmanlarım kayıp durumda beni tanıyanlar bu topic'den irtibata geçerse sevinirim tek istedigim wow'cd lerini bir bütün halinde bana çekmeniz ve kargoya vermeniz şimdiden teşekkür ediyorum ilginiz ve alakanız için.

Featured Replies

ooooo :D Alemin kralı qelmis :D abiim hoslqedin ya :D PVP Kralı qelmis ya :D:D arena masterı :D hosqeldin abi senin qibi bi paladin yok bu serverda :D
  • Author
saol canım kardeşim :)) yüklemeye calısıyorum en kısa zamanda aranıza dönücem merak etme :D
dön abi dön dön :D de arena takımmız yarıda kaldı da :D yalnız ben ally oldum :D
Tamam.Kadıköye gelebilir misin?Boğada buluşup vereyim cdleri.
  • Author
uyar bana yarın alabilirim eğer sende müsaitsen bana cep telini yazabilirsen irtibata geçelim dostum _
  • Author
version su anda server'ın versionu ile sabitlendi herşey tam realmisti de yazıyorum ama oyuna baglanırken version hatası veriyo herşeyi kontrol ettim tam neden bu hatayı veriyo bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim ?????