Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir teklifim olacak, ne kadar kabul görür bilemiyorum ama serverdaki pvp eksikliğine bir nebze faydası olabilir. horde ve ally guildlerinin ortak karar vereceği, haftada 1 veya 2 günü sadece pvp ye ayıralım. O gün veya günlerde dungen yapılmasın, biliyorsunuz popülasyonun en çok olduğu saatler 19:00-23:00 arası. Hem pvp hem pve bu saatler arasına sığmıyor. horde tarafı bg yazılıyor ally dungenda oluyor, ally yazıyor horde dungen gitmiş oluyor. Player sayısı zaten az olduğundan, böyl bir kısır döngü pvp sevenleri iyice bunaltıyor. bir veya iki gün belirlersek, herkes girdiğinde bg yapaleceğini, arena da rakip bulabileceğini bilir. Pvp yi canlandırmak için belki gm lerde bir kıyak yapıp O günlere has extra honor verebilir. diger günler yapılmasın demiyorum, diger günlerde bg döner ama rutin ap puanı amaçlı olur.

horde ve ally guild masterları pm atabilirse ortak bir veya iki gün belirleyelim. herkese iyi oyunlar. RJALK

Featured Replies

Güzel fikir
Fikir boş değil :) Güzel düşünmüşsün. Çünki gözlemlediğim kadarı ile oyunun pwe kısmı ile hiç ilggilenmeyen playerlarımız var. Hal böyle olunca bu kısır döngü içerisinde problem yaşıyor olmalılar. Onlar içinde hayırlı bir etkinlik olacağına inanıyorum.
Umarım istediğiniz gibi olabilir ama genelde bu tür uygulamalar hep havada kalıyor.

Umarım istediğiniz gibi olabilir ama genelde bu tür uygulamalar hep havada kalıyor.

İçimi okumuşun :P

Çok iyi olur çok da güzel iyi olur :)

Edited by asann61

Katılım sağladığınız sürece hiç bir uygulama havada kalmaz :) Guild Masterların yapalım demesi ile iş yürümüyor :) Herkezin iradesi söz konusu ki hal öyle olunca toplu iradenin kabulünü görmeli sistem. Zira herkez olumluluk çabasında olmadıktan sonra çırpınışlarımız boş yeredir :)

Katılım sağladığınız sürece hiç bir uygulama havada kalmaz :) Guild Masterların yapalım demesi ile iş yürümüyor :) Herkezin iradesi söz konusu ki hal öyle olunca toplu iradenin kabulünü görmeli sistem. Zira herkez olumluluk çabasında olmadıktan sonra çırpınışlarımız boş yeredir :)

Wt konusunda tecrübe konuşuyor diyebilirim. İyi niyetlerle başlanan her işin daha sonra nerelere çekildiğini gördüm tecrübe ettim :) Ben gene biliyorum ki yoğun pvp trafiğinde gene "Darkie's Dirty Secrets"(yalnızca örnek olarak yazıyorum) gibi topicler açılıp kişiler soğutulup,katılım azaltılıp uygulama rafa kaldırılacak. Nereden mi biliyorum dedim ya yaşandı bunların hepsi defalarca :)

1) Guild masterlar haftanın 2 gününde belirli bir zaman aralıgını belirleyecekler.

2) Gmler o günlerde belirtilen zamanlarda "Dungeonları kapalı tutacak"

3) Yukarıda ki 2 madde için hiç bir guild maraz cıkartmadan kabul edecek.

ilk madde belki olur, diger 2 madde uygulanmaz. Gol olmaz.

2. madde için süreklilik sağlayan gm olması lazım ki oda yok gmleri karıştırırsan hertürlü zararlı çıkarız :)
Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir organizasyonun gerçekleşmesini istemem. Nasıl ki pvp yapamayanlar bunalıyorsa pve seven kişiler de pve yapamamaktan bunalır. Bir topicde bahsi geçmişti "Dalaran'da pvp açılsın" gibi birşey. Kelimeler böyle olmayabilir ama özü buydu. Yalın orda güzel bir örnek vermişti. Fishing için oyuna giren kişiyi soğutur diye. Aynısı bu topicde de var. Bir duruma katılım isteniyorsa bunu teşvik edici unsurlar olması lazım. Bunu zorlayarak yapmamızın elimizdekini de götüreceği kanaatindeyim.
bıraz once bg gırdım aylardır servera ugramama ragmen hordda tanımadıgım hıckımse yoktu bence horde oyuncularının yenı char kasmaları lazım :D sm nı almısın wratfulları dızmıssın daha beklentın ne bu oyundan anlamıyorum (fArmA Baglanmak cok kOydU) :P
Fikir güzel :) Oyuna tekrar dönüyorum pvp sıkıntısı varsa giderilmesi iyi olur.