Jump to content
Posted

Adamin biri bir kahveye girer ve 'Millet bana bakin!.. Size söylüyorum!.

Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene geleciğim' der ve çıkar.

Kahvedekiler 'Adam deli herhalde' diye fazla önemsemezler.

Ve aradan 30 sene geçer. Aynı adam kahveye gene gelir

ve der ki: -'Hatırladınız mı beni millet. Size demiştim 30 sene once,

ben yine geleceğim diye. İşte geldim' der.

Kahvedekiler tabi ki şaşırır.

adam devam eder. '30 sene sonra gene geleceğim bu kahveye' der. Ve gider.

aradan bi 30 sene daha geçer. Nesil değişmiştir 30 sene onceki

insanlarin çocuklari kahvede oturmaktadir artik. Adam

kahveden içeri girer. 'Bana Bakın Millet Ben Sizin babalariniza

söyledim. Size de söyluyorum 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem' der ve çıkar.

Kahve milleti gene bunu takmaz.

Aradan 30 sene geçerve adam gene gelir. 'Beni hatırladınızmı millet 30 sene önce tekrar

gelicem demiştim, işte geldim ve 30 sene sonra gelip sizin

çocuklarinizada aynı şeyi söylicem' der ve gider.

Aradan bi 30 Sene daha geçmiştir. Ve adam Gene Kahveye gelir.

'Bana Bakın Millet Ben sizin dedelerinize söyledim.

Babalariniza söyledim, şimdi size söylüyorum tam 30 sene sonra ben bu

kahveye gene gelicem' der ve gider.

İçlerinden birisi 'Arkadaşlar bana bu olayi dedem anlatmiştı.

Gelin hocaya gidelim, bu adam niye ölmüyor, nedir bunun hikmeti? diye soralım' der.

Ve bir hocaya giderler. Hocaya durumu anlatirlar.

Hoca 'Ben bu gece rüyaya yatayim. Azrail ile konuşayim. Bakayim niye

canını almıyor bu adamın, size yarın haber veririm' der.

Ve gece olunca hoca ruyaya yatar. Rüyasinda Azrail ile

konuşur. 'Ya Azrail!. Sen bu şahısın canını niye almıyorsun'

Azrail 'Zamanında bu adam bir dilek diledi. Ve bu dilegi kabul

oldu.Onun için' der.

Hoca

'Ne diledi Ya Azrail' diye sorar .

Azrail, 'Allah'ım bana milli piyangodan büyük

ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi' der.

Hoca 'E Allah istese buna büyük ikramiyeyi çikartamaz mı?'

Azrail 'Çıkartmasına çikarir da!........

ŞEREFSİZ BİLET ALMIYOR Kİ.......

HACI MURAT:

Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memleketine giderken ara…ba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:

— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar.

Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Muratâ€ı Ferrari†nin arkasına bağlarlar. Ferrari†nin sahibi genç uyarır:

— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!

Temel:

— Tamam!

Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100… derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100… Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari†ye yaklaşır:

— Kapışalım mı?

Ferrari yanıtlar:

— Nesine?

— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.

Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220…

O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:

- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!

Bu stresli zamanlarda kafanızı biraz dağıtın diye yazdım.İlk okuduğumda baya güldüm ama artık gülmüyorum :D

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

• Author

Bi tane daha:

Kirmizi baslikli kiz ninesine kurabiye götürüyormus. Yolda yürürken bi…r agacin arkasindan kurdun burnunu görmüs :

- Kurt çik ordan gördüm seni…

Kurt :

- Hey Allahim, demis ve ortaya çikmis.

Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Az sonra bir çalinin arkasindan kurdun kulaklarini görmüs :

Kurt :

- Hey Allahim, demis ve yine ortaya çikmis.

Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Biraz sonra bir kütügün arkasindan kurdun kuyrugunu görmüs :

Kurt sinirlenip bagirmaya baslamis :

- Ulan gördüysen gördün, rahat rahat bi tuvaletimizi de mi yapamiycaz be!.

Bi tane daha:

Kirmizi baslikli kiz ninesine kurabiye götürüyormus. Yolda yürürken bi…r agacin arkasindan kurdun burnunu görmüs :

Kurt :

- Hey Allahim, demis ve ortaya çikmis.

Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Az sonra bir çalinin arkasindan kurdun kulaklarini görmüs :

Kurt :

- Hey Allahim, demis ve yine ortaya çikmis.

Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Biraz sonra bir kütügün arkasindan kurdun kuyrugunu görmüs :

Kurt sinirlenip bagirmaya baslamis :

- Ulan gördüysen gördün, rahat rahat bi tuvaletimizi de mi yapamiycaz be!.

bu sefer güldürmedi

Bende bi tane yazim

Bi gun dul bi kadın varmış.Bu dul kadın koca bulmak için gazeteye ilan vermiş ve ilanın sadece 3 madde varmış.Bu üç madde Beni dövmicek,Beni tekmelemicek ve yatakta iyi olan bi adam arıyorum diye ilan vermiş

Aradan 6 ay geçmiş kapı çalınmış kadın kapıya bakmıs bi adam.Adamda sizin ilanınınz üzerine geldim demiş kadın da aradğım özelliklere uyuyormusun die sormuş.Adam ellerim yok sizi dövemem ayaklarım yok sizi tekmeliyemm kadında yatakta ii olduğunu nsl anlıcam demiş peki. Adamda kapıyı neyle çaldığımı sanıon :):):):)

• Author

Peugeot:

Adamın biri pejo marka bi minibüs alır. Sonraki gün yolcuya çıkar minibüs tıklım tıklım, tutar kasabanın yolunu, minibüs gittikçe hızlanır. Yolculardan biri kaptan yavaş bir yere çarpacaz der şoför sen pejo'yu biliyon mu der yolcu hayır der şoför o zaman susacan der ve devam eder minibüs hızlanmaya devam eder bi yolcu... daha seslenir olum ben hastayım biraz yavaş şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu amca ne bilsin hayır der o zaman susacan der şoför, bu kez bi kadın seslenir hamileyim lütfen biraz yavaş çocuğumu düşürcem şoför yine sorar sen pejoyu biliyonmu kadın yok der şoför yine aynı cevabı veriri arkadan kızgın bi ses tonuyla bi genç seslenir yavaş git kardeşim öldürcen bizi şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu, genç biliyorum lan ne olacak der şoför: -O zaman çabuk söyle bunun freni nerde.

100 ÜZERiNDEN 150 Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir. Niyeti araba tamircisi olmaktir. Gider ve sendikanin sinavina girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer. Bunun üzerine bir sorusturma açilir. Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye.Hoca ; - "Valla, yagi degistir. dedim degistirdi. Filtreyi degistir dedim degistirdi. Bujileri temizle dedim temizledi. Müfettis: - "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?"

Hoca: - "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !

İzle Mutlaka.

Edited by onlytime

• 2 weeks later...
  • Author

Bakın bakın bitane daha bakın

Bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. Yolda esrar içen zürafaya rastlamış.

-Zür......afa kardeş bırak böyle şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş,

ve koşmaya başlamışlar. İleride kokain çeken file rastlamışlar.

-Fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler,

...başlamışlar 3ü koşmaya. Az ileride eroin vuran aslana rastlamışlar,

tavşan: -aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş.

Aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış..

zürafa sormuş: -aslan kardeş niye vurdun tavşana?

Aslan cevap vermiş: -bu manyak ne zaman extasy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor.

@nohutlupilav 2 fıkra paylaştın ardarda veda topicleri geldi lütfen daha dikkatli olalım