Jump to content
Posted
Selamlar herkese, veda 2, çünkü ikinci bırakışım olacak bu :) ilkinde başaramayıp 1 yıl sonra dönmüştüm. Bir yılı aşkın süredir Mehmet den devraldığım ve büyük bir zevkle oynadığım RJALK charını tekrar Mehmet e devrederek aranızdan ayrılıyorum. Tek tek sayamayacağım kadar çok güzel arkadaşlar tanıdım, muhabbetlerimiz oldu (Hem horde dan, Hem Ally den). Herkese, bana yaşattıkları inanılmaz zevkli oyun ortamı için teşekkürler. Kusurumuz olduysa aff ola. Sağlıcakla kalın.

Featured Replies

Selamlar herkese, veda 2, çünkü ikinci bırakışım olacak bu :) ilkinde başaramayıp 1 yıl sonra dönmüştüm. Bir yılı aşkın süredir Mehmet den devraldığım ve büyük bir zevkle oynadığım RJALK charını tekrar Mehmet e devrederek aranızdan ayrılıyorum. Tek tek sayamayacağım kadar çok güzel arkadaşlar tanıdım, muhabbetlerimiz oldu (Hem horde dan, Hem Ally den). Herkese, bana yaşattıkları inanılmaz zevkli oyun ortamı için teşekkürler. Kusurumuz olduysa aff ola. Sağlıcakla kalın.

Serkan abicim allaha emenet bende aynı duyguları paylaşıyorum wt bende bırakıyorum kusurumuz olduysa affola ..Herkese iyi oyunlar.

Eiak

hem serkan abiye hemde ismaile bir teşekkürü borç bilirim hem kendi adıma hemde ally ve horde adına iyiki sizinle oyun oynadim beraber zaman gecirdik ama unutmayin wow birakilmaz ara verilir emanetleriniz bende gene geleceksiniz biliyorum...neyse rjalk efsanesi devam edecek abi seni beni aştı..neyse arada bir gelin...
Bencede WoW bırakılmaz ara verilir sizi tekrar aramızda görmek dileğiyle.
bende yazıyım hazır serkan abiyle ismail abi yazmışken herkese teşekkür ediyorum ally horde her 2 taraftada güzel vakitler geçirdim inş server daha iyi noktalara gelir
Karar sizin be abi :(.Kendinize Cokkk iyi Bakın Oyunu sakın silmeyin daha sm yi alınca duel atcagız :P :)

bende yazıyım hazır serkan abiyle ismail abi yazmışken herkese teşekkür ediyorum ally horde her 2 taraftada güzel vakitler geçirdim inş server daha iyi noktalara gelir

Sendemi bıraktın Erdi? :(

evet bi kaç haftadır girmiyordum zaten en güzeli bu misss:)

evet bi kaç haftadır girmiyordum zaten en güzeli bu misss:)

WoW bırakılmaz ara verilir Catac gelsin hepinizi beklioz yine burda :D

veeeee ooo ally'ın sessiz kahramanlarından biri

ve o işini yapan ama asla bunu dile getirmeyecek kadar alçak gönüllü olan

ve o gittiğinde yeri doldurulamayacak bir insan

teşekkürler serkan abi

Arkadaşlar sanırım bu forumdaki ilk mesajım...

ilk mesajda ben gidiyorum denmez ama bende herkese teşekkür ediyor ve oyunu bırakıyorum ya da ara veriyorum ilk olduğu için serkan abi kadar tecrübeli değilim zaman gösterecek :)

Adsi

karşılaşmaktan en çok zevk aldığım oyunculardansınız, kendinize çok iyi bakın, çok beklekmeden geri dönün :}

serkan abi bizim server a bekleriz abi mehmet biliyor.tansu ve diger arkadaslarda gelse cok guzel olur.saglam pvp ci adam lazim zira ))

biraktim diyorsan bilemem ama )) ara verdim diyorsan donecegin zaman gel yanimiza kapim herzaman acik sana biliyorsun./

kendine cok iyi bak..

he unutmadan colkan senida bekliiyoruz noob hunter )))

oyunculuğuna tek kelime edilemez. arkamda olsun 10 kişinin arasına girer çıkarım :P guild master'ın tanımı resmen. gerek oyun içi tutumu gerek insanlığı her şeyiyle 10 numara insandı.bıraktı üzdü tabi. allaha emanet ol serkan abi. kendine iyi bak

diğer arkadaşlara da aynı şekilde oyuna keyif verdikleri için teşekkür ederim. kendinize iyi bakın. dönerseniz bir gün biz burdayız :P

Carmelone

Serkan abicim allaha emenet bende aynı duyguları paylaşıyorum wt bende bırakıyorum kusurumuz olduysa affola ..Herkese iyi oyunlar.

Eiak

güzel insanlar ayrılma kararı almıs üzücü. bişiler yapıp da cekmek lazım geri sizi :D

Gintama Bak bu Eiak hiç güzel bir insan değil bir kere görsen insanliğindan utanırsın ben her gün lanet okuyorum boyle bir adamla tanıştığım için hem shaman hem kuyruklu..toynaklari var ayrica neresi güzel bunun hay bin kunduz diyorum gün aşırı.. :))

eiak"in en çirkin halleri için :))

Baby Draenei

hahaha :)) ne adamsın x))

kurban ol sen benim shamanıma :P

tabe bu arada umut güzel bişey demi.... umut etme gercekleşmeyecek şeylere canım