Jump to content
Posted

Başlıktanda anlaşılcağı gibi ilk gözağrım rogumu satıcam.Pve:6300 Pvp:6000 gssi var,(277hc Dbw).Rogue oynamayı düşünmüyorum artık bu yüzden bu çarın boş durmasıda zoruma gidiyor.Aynı accde 80 lvl dkda var ama itemi yok pek mining için kullanıodum.Free serverda çar satmak saçma gelebilir belki bazılarına ama çar kasmakla uğraşmak istemeyip direk raid ve bglere girmek isteyen arkadaşlar olabilir.Daha fazla bilgi isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.

Not:Serverı bırakmıyorum yazın girmem zor ve girsemde warlockla oynamayı düşünüyorum.

http://wow.wturk.com/char.php?id=19060

Edited by asann61

Featured Replies

Rogue oynamayı düşünmüyorum artık bu yüzden bu çarın boş durmasıda zoruma gidiyor.

ahahahahahahahahahahahahsd

• Author

boş durmasını istemiyorsan alabilirm abi kasarım hiç deyilse beleşten verirsen tabi geri alrsın tekrar

Dostum çarın kasılcak pek bişesi yok şuan saolasında beleşte verebilirim ama tanıdığım birine veririm ancak herkese acc verilmez silen olur,banlatan olur,başka accye aktaran olur o yüzden tanımadığım güvenmediğim birine çar veremem kusura bakma

silseydim kendi tanıdığım arkadaşlarımın pwlerini silerdim öyle bişey asla olmaz merak etme ben hep onlineyim ve asla banlatmam kendi öz carım mış gibi korurum. öyle bişey asla olmaz söz..

yasin'e ver silip ayni nickte warrior acsin :)

ahahhahhahha hasanın charını alana benden lvl 1 mage hediye