Posted June 5, 201114 yr Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılıcağı gibi oyunda da artık yapıcağım birşey kalmadığını düşünerek bende oyunu bırakıyorum.Ama öncelikle bu oyunu oynamamızda en büyük pay sahibi olan Yusuf a onun en büyük yardımcıları Aurel-Anthony-Betha ya,bu charı kasmamda çok büyük pay sahibi olan insanlar olarak Mükemmel Guild master Céss e Bence oyunun en iyi DK sı olan Neete ye Wsgta 5 Kişiyi kesip bayrağa sağ tıklayan Pala ya Ölümsüz healerler Irony ve Onebe arkadaşlarıma,Ezik zamanlarımda bana zindan yaptıran Mehmet abim (Enttreri)e teşekkürü borç bilirim.Ayrıca çok sevdiğim insanlar olan Edyy-Disgust-General-Asmodean-Bullchaos-Thegodmother-Porphyria-Alemmci-Rune-Zz-Cck-Dementor-Kentavros-Weny-Kama-Richochet-Safiraa-Xsp-Shadowdust-Mercan(Gerçek sahibi şu an askerde)-Physcolock-Rjalk ve adını şu an hatırlayamadığım daha niceleri hepinize selam olsun kendinize iyi bakın. Küçük Not:Sabahın 3 lerine 4 lerine kadar beraber Tri farmladığımız muhteşem 3 lü Deniz-Cevat-Merve Sizide unutmuş değilim. :) Edited June 5, 201114 yr by Nohutlupilav
June 5, 201114 yr hem tamamen ayrılıyon hemde vermiyon nasıl iş :D boşuna durmasın işte tekrar gelince girersin .
June 5, 201114 yr Author Tekrar gelmicem ama olsun yinede vermem kimseye ben giremiosam kimse giremesin :D:D
June 5, 201114 yr Author hatta şimdi şifresini saçma sapan bişey yapıp unutayım ki bidaha hiç giremiyim
June 5, 201114 yr ayıp ya :D bari biz girek boşa gitmesin car. gelince tekrar eline alırsın okadar kasmışsın tekrar geri döncen elbet. :)
June 5, 201114 yr ya keşke hiç kimse server filan zamanda filan nedenlerle kapana bilir demeseydi şimdi server açık ama online sayısı az ve herkez yavaş yavaş gidiyobundan sonra server açık olsada artık bi tadı kalmadı..
June 5, 201114 yr Author Wow'u tamamen bırakmadıysan bana pm at.Bir yerlerde pvp falan yaparız ara ara :)Yok tamamen bıraktım sildim PC den wowu PC de durdukça kendime hakim olamayıp girerim yine die :D Saol yinede.
June 5, 201114 yr oyunu bırakanlar daha önce verilen hesap numarasına 5 tl atsa her ay wt devam eder dimi ? =))gidiyorsunuz arkanızda bıraktıklarınızı düşünün.gönlünüzden ne koparsa :D
June 5, 201114 yr Author tamamen bıraktıysan çar boş durmasın nohut verde oynayalm ben dreamknq85 tane alt charın var hala charmı istiosun:D Ayrıca bırakmak istesem birilerine senden önce bırakıcağım adamlar var.
June 6, 201114 yr öncelikle /kiss attım sana nohutlum :D kendine iyi bak doğru seçimi yaptın bakalım biz ne zmn yapacaz :D Carmelone
June 6, 201114 yr tekrar oyuna dönme planları içerisindeyken sevdiğim arkadaşlarım ve kardeşlerimin oyunu bıraktığını duymak gerçekten çok üzücü sizlerle tekrar eskisi gibi gece bir vakit pos pit yapmak istertim ama sizlerin tekrar ezk karakterler kasmanız gerekir :D şaka bir yana hepinizi çok seviyorum bunca zaman tekbir saygısız tutumuna şahit olmadım çok iyi bir insansın seninle arada sırada sohbet etmek isterim bu nedenle messenger yada bir mail adresi bırakırsan gerçekten çok sevinirim nohutum :) enttreri
June 6, 201114 yr Author tekrar oyuna dönme planları içerisindeyken sevdiğim arkadaşlarım ve kardeşlerimin oyunu bıraktığını duymak gerçekten çok üzücü sizlerle tekrar eskisi gibi gece bir vakit pos pit yapmak istertim ama sizlerin tekrar ezk karakterler kasmanız gerekir :D şaka bir yana hepinizi çok seviyorum bunca zaman tekbir saygısız tutumuna şahit olmadım çok iyi bir insansın seninle arada sırada sohbet etmek isterim bu nedenle messenger yada bir mail adresi bırakırsan gerçekten çok sevinirim nohutum :) enttreriOyunda olmasamda forumda yine sizlerle olucam abi Özellikle de belki Mehmet abim yeni bi hikaye yazarda bende zevkle okurum dileğiyle burda olucam hep :)
June 6, 201114 yr tabiki bir çok yazdım ama yayımlamadım senin için eklerim bir kaçtane :) hala mail adresını istiyorum :) Edited June 6, 201114 yr by marvellous
June 6, 201114 yr güzel insanlar ayrılma kararı almıs üzücü. bişiler yapıp da cekmek lazım geri sizi :D
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılıcağı gibi oyunda da artık yapıcağım birşey kalmadığını düşünerek bende oyunu bırakıyorum.Ama öncelikle bu oyunu oynamamızda en büyük pay sahibi olan Yusuf a onun en büyük yardımcıları Aurel-Anthony-Betha ya,bu charı kasmamda çok büyük pay sahibi olan insanlar olarak Mükemmel Guild master Céss e Bence oyunun en iyi DK sı olan Neete ye Wsgta 5 Kişiyi kesip bayrağa sağ tıklayan Pala ya Ölümsüz healerler Irony ve Onebe arkadaşlarıma,Ezik zamanlarımda bana zindan yaptıran Mehmet abim (Enttreri)e teşekkürü borç bilirim.Ayrıca çok sevdiğim insanlar olan Edyy-Disgust-General-Asmodean-Bullchaos-Thegodmother-Porphyria-Alemmci-Rune-Zz-Cck-Dementor-Kentavros-Weny-Kama-Richochet-Safiraa-Xsp-Shadowdust-Mercan(Gerçek sahibi şu an askerde)-Physcolock-Rjalk ve adını şu an hatırlayamadığım daha niceleri hepinize selam olsun kendinize iyi bakın.
Küçük Not:Sabahın 3 lerine 4 lerine kadar beraber Tri farmladığımız muhteşem 3 lü Deniz-Cevat-Merve Sizide unutmuş değilim. :)
Edited by Nohutlupilav