Jump to content
Posted

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılıcağı gibi oyunda da artık yapıcağım birşey kalmadığını düşünerek bende oyunu bırakıyorum.Ama öncelikle bu oyunu oynamamızda en büyük pay sahibi olan Yusuf a onun en büyük yardımcıları Aurel-Anthony-Betha ya,bu charı kasmamda çok büyük pay sahibi olan insanlar olarak Mükemmel Guild master Céss e Bence oyunun en iyi DK sı olan Neete ye Wsgta 5 Kişiyi kesip bayrağa sağ tıklayan Pala ya Ölümsüz healerler Irony ve Onebe arkadaşlarıma,Ezik zamanlarımda bana zindan yaptıran Mehmet abim (Enttreri)e teşekkürü borç bilirim.Ayrıca çok sevdiğim insanlar olan Edyy-Disgust-General-Asmodean-Bullchaos-Thegodmother-Porphyria-Alemmci-Rune-Zz-Cck-Dementor-Kentavros-Weny-Kama-Richochet-Safiraa-Xsp-Shadowdust-Mercan(Gerçek sahibi şu an askerde)-Physcolock-Rjalk ve adını şu an hatırlayamadığım daha niceleri hepinize selam olsun kendinize iyi bakın.

Küçük Not:Sabahın 3 lerine 4 lerine kadar beraber Tri farmladığımız muhteşem 3 lü Deniz-Cevat-Merve Sizide unutmuş değilim. :)

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

• Author

tabiki bir çok yazdım ama yayımlamadım senin için eklerim bir kaçtane :) hala mail adresını istiyorum :)

mr_ottoman_91@hotmail.com burdan ulaşabilirsin abi

• Author

güzel insanlar ayrılma kararı almıs üzücü. bişiler yapıp da cekmek lazım geri sizi :D

Siz Cenarion ekibi olarak elinizden gelenin fazlasını yapıyosunuz buna hiç şüphen olmasında asıl sorun bende kendimden çok Nohuta zaman ayırıodum yeter yahu birazda kendime zaman ayırayım :D

geçicen bunları elbet bir an boşluğuna gelir, gene başlarsın :D