Jump to content
Posted

Cataclysmden sonra gelicek pakette yeni bi class çıkıcağı söyleniyo ve bu class bence büyük ihtimalle Demon Hunter olucak.Sizce Bl!zz bu class ı WoW a dahil edermi?

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

• Author
bu bildiğimiz sıradan hunter değil ama peti falan yok yani ayrıca baksana 2 tane crossbow u aynı anda kullanabilio :D
bence yüksek ihtimal ekleyebilir.hem neden eklemesinki.şekil 1.a dk classı şekil 1.b worgen şekil 1.c gnomelar...

hiç zannetmiyorum.

niye engin abe niye..bu oyunun bitceği yok valla eklerler

bu video yu çok önce izlemiştim world of warcarfta eklenmeyeceğini biliyorum ama eğer yeni class ekleme düşünceleri varsa bu süper olur tabiki.
Offf Demon Hunter aşığı olarak çok çok isterim ah bir diablo 3 çıksa wt yi bırakcam asdfasdf
  • Author

bu video yu çok önce izlemiştim world of warcarfta eklenmeyeceğini biliyorum ama eğer yeni class ekleme düşünceleri varsa bu süper olur tabiki.

BC 2 yeni ırk Wotlk yeni class Cataclysm 2 yeni ırk yani bundan sonra sırada yeni class var bence büyük ihtimal Demon Hunter olucak bu inş ta olur

blizzardın oyuna yeni bir hero class eklemeyi planladığı bir gerçek (zaten çift sayılı paketlerde ırk tek sayılılarda class ekliyolar :D ) sonraki paketin muhtemel teması demonlar olcağı için de demon hunterın yeni class olma ihtimali oldukça yüksek
  • Author

blizzardın oyuna yeni bir hero class eklemeyi planladığı bir gerçek (zaten çift sayılı paketlerde ırk tek sayılılarda class ekliyolar :D ) sonraki paketin muhtemel teması demonlar olcağı için de demon hunterın yeni class olma ihtimali oldukça yüksek

+++++++

video yu goremiyorum ama bu diablo 3 deki demon hunter ın video heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla. eğer ole değilse gerisini okumayın eger oyleyse

wowa gelceğini sanmam birisi vermiş yukarda wowda ki demon hunterların wowwiki linkini zamanında bakmışdım bi bakın derim. bikere wow daki demon hunterlar melee dir bu caster konsepte ters. hatta oyleki wow daki demon hunterların ilki illidian dır. hepsi kördur yada gozleri baglanmıştır ve hepsi kesin olarak illidanında kullandığı 2 taraflı eğimli kılıcı kullanırlar..

en buyuk ozellikleri Metamorphosisdir. talentleri olsa talent ağacının en sonunda olur (demona dönüşmedir mewzusu) ki bu şu an warlockların talent ağacında.

yani demem o ki demon hunter en azından bu video daki sekliyle ı ıh gelmez ki gelcek olsa bile onlara ait coğu ozellik/skill diğer class lara yedirilmiş durumda onlardan alınması gerekir.

bence başka classler üzerine hayal kuralım.

video yu goremiyorum ama bu diablo 3 deki demon hunter ın video heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla. eğer ole değilse gerisini okumayın eger oyleyse

wowa gelceğini sanmam birisi vermiş yukarda wowda ki demon hunterların wowwiki linkini zamanında bakmışdım bi bakın derim. bikere wow daki demon hunterlar melee dir bu caster konsepte ters. hatta oyleki wow daki demon hunterların ilki illidian dır. hepsi kördur yada gozleri baglanmıştır ve hepsi kesin olarak illidanında kullandığı 2 taraflı eğimli kılıcı kullanırlar..

en buyuk ozellikleri Metamorphosisdir. talentleri olsa talent ağacının en sonunda olur (demona dönüşmedir mewzusu) ki bu şu an warlockların talent ağacında.

yani demem o ki demon hunter en azından bu video daki sekliyle ı ıh gelmez ki gelcek olsa bile onlara ait coğu ozellik/skill diğer class lara yedirilmiş durumda onlardan alınması gerekir.

bence başka classler üzerine hayal kuralım.

Bl@zzard cataclysm itibariyle tüm classları birbirine sokmuş birbirine benzetmiştir o yüzden herşey mümkün :P

• Author

Bl@zzard cataclysm itibariyle tüm classları birbirine sokmuş birbirine benzetmiştir o yüzden herşey mümkün :P

Bencede illidan gibi olmasa da videodaki gibi bi demon hunter bekliyorum açıkcası.Oyuna Goblinle Worgen ı sokan Bl!zz den herşey beklerim bende

Bence sonraki patch'te Lady Sylvanas büyük bi rol oynayacak o yüzden Dark Ranger sınıfı ortaya çıkabilir. Death Knight sınıfı Arthas ile çıkmıştı çünkü.
  • 4 weeks later...
Hatırlarsanız Wotlk un son videosunda Arthas'ın yerıne bi eleman geçmişti o da kendine bağlı askerler çıkartmasın ayrıca Dark Ranger ihtimali de baya akla yatkın...