Posted June 11, 201114 yr Cataclysmden sonra gelicek pakette yeni bi class çıkıcağı söyleniyo ve bu class bence büyük ihtimalle Demon Hunter olucak.Sizce Bl!zz bu class ı WoW a dahil edermi? Edited June 11, 201114 yr by Nohutlupilav
June 11, 201114 yr Author bu bildiğimiz sıradan hunter değil ama peti falan yok yani ayrıca baksana 2 tane crossbow u aynı anda kullanabilio :D
June 11, 201114 yr bence yüksek ihtimal ekleyebilir.hem neden eklemesinki.şekil 1.a dk classı şekil 1.b worgen şekil 1.c gnomelar...
June 12, 201114 yr bu video yu çok önce izlemiştim world of warcarfta eklenmeyeceğini biliyorum ama eğer yeni class ekleme düşünceleri varsa bu süper olur tabiki.
June 12, 201114 yr Offf Demon Hunter aşığı olarak çok çok isterim ah bir diablo 3 çıksa wt yi bırakcam asdfasdf
June 12, 201114 yr Author bu video yu çok önce izlemiştim world of warcarfta eklenmeyeceğini biliyorum ama eğer yeni class ekleme düşünceleri varsa bu süper olur tabiki.BC 2 yeni ırk Wotlk yeni class Cataclysm 2 yeni ırk yani bundan sonra sırada yeni class var bence büyük ihtimal Demon Hunter olucak bu inş ta olur
June 12, 201114 yr Author Bazı Demon Hunter lar (Bunların arasında İllidan da var) http://www.wowwiki.com/Demon_hunter Edited June 12, 201114 yr by Nohutlupilav
June 12, 201114 yr blizzardın oyuna yeni bir hero class eklemeyi planladığı bir gerçek (zaten çift sayılı paketlerde ırk tek sayılılarda class ekliyolar :D ) sonraki paketin muhtemel teması demonlar olcağı için de demon hunterın yeni class olma ihtimali oldukça yüksek
June 12, 201114 yr dual crossbow güzelmiş dual gun da olur o zaman =) bi sonraki pakette de AK-47 koyarlar olur biter =)
June 12, 201114 yr Author blizzardın oyuna yeni bir hero class eklemeyi planladığı bir gerçek (zaten çift sayılı paketlerde ırk tek sayılılarda class ekliyolar :D ) sonraki paketin muhtemel teması demonlar olcağı için de demon hunterın yeni class olma ihtimali oldukça yüksek+++++++
June 13, 201114 yr video yu goremiyorum ama bu diablo 3 deki demon hunter ın video heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla. eğer ole değilse gerisini okumayın eger oyleyse wowa gelceğini sanmam birisi vermiş yukarda wowda ki demon hunterların wowwiki linkini zamanında bakmışdım bi bakın derim. bikere wow daki demon hunterlar melee dir bu caster konsepte ters. hatta oyleki wow daki demon hunterların ilki illidian dır. hepsi kördur yada gozleri baglanmıştır ve hepsi kesin olarak illidanında kullandığı 2 taraflı eğimli kılıcı kullanırlar.. en buyuk ozellikleri Metamorphosisdir. talentleri olsa talent ağacının en sonunda olur (demona dönüşmedir mewzusu) ki bu şu an warlockların talent ağacında. yani demem o ki demon hunter en azından bu video daki sekliyle ı ıh gelmez ki gelcek olsa bile onlara ait coğu ozellik/skill diğer class lara yedirilmiş durumda onlardan alınması gerekir. bence başka classler üzerine hayal kuralım.
June 13, 201114 yr video yu goremiyorum ama bu diablo 3 deki demon hunter ın video heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla. eğer ole değilse gerisini okumayın eger oyleyse wowa gelceğini sanmam birisi vermiş yukarda wowda ki demon hunterların wowwiki linkini zamanında bakmışdım bi bakın derim. bikere wow daki demon hunterlar melee dir bu caster konsepte ters. hatta oyleki wow daki demon hunterların ilki illidian dır. hepsi kördur yada gozleri baglanmıştır ve hepsi kesin olarak illidanında kullandığı 2 taraflı eğimli kılıcı kullanırlar.. en buyuk ozellikleri Metamorphosisdir. talentleri olsa talent ağacının en sonunda olur (demona dönüşmedir mewzusu) ki bu şu an warlockların talent ağacında. yani demem o ki demon hunter en azından bu video daki sekliyle ı ıh gelmez ki gelcek olsa bile onlara ait coğu ozellik/skill diğer class lara yedirilmiş durumda onlardan alınması gerekir. bence başka classler üzerine hayal kuralım.Bl@zzard cataclysm itibariyle tüm classları birbirine sokmuş birbirine benzetmiştir o yüzden herşey mümkün :P
June 13, 201114 yr Author Bl@zzard cataclysm itibariyle tüm classları birbirine sokmuş birbirine benzetmiştir o yüzden herşey mümkün :PBencede illidan gibi olmasa da videodaki gibi bi demon hunter bekliyorum açıkcası.Oyuna Goblinle Worgen ı sokan Bl!zz den herşey beklerim bende
June 14, 201114 yr Bence sonraki patch'te Lady Sylvanas büyük bi rol oynayacak o yüzden Dark Ranger sınıfı ortaya çıkabilir. Death Knight sınıfı Arthas ile çıkmıştı çünkü.
July 12, 201113 yr Hatırlarsanız Wotlk un son videosunda Arthas'ın yerıne bi eleman geçmişti o da kendine bağlı askerler çıkartmasın ayrıca Dark Ranger ihtimali de baya akla yatkın...
Cataclysmden sonra gelicek pakette yeni bi class çıkıcağı söyleniyo ve bu class bence büyük ihtimalle Demon Hunter olucak.Sizce Bl!zz bu class ı WoW a dahil edermi?
Edited by Nohutlupilav