Jump to content
Posted

Arkadaşlar sonuç olarak Bl!zz bize 3.3.5a dan 4.0.6 ya update şansını tanımadığından oyunu bu linkten indirip direk wow exe tuşuna basıp oynayabilirsiniz.GB ı biraz yüksek ama şu an bu yoldan başka bi çözüm yok gibi duruyo.Hepinize kolay gelsin.

Link

Öncelikle bu siteden Torrent programını indiriyoruz

http://www.utorrent.com/intl/tr/

Sonra buradan Download torrent kısmına tıklayıp Birlikte açtan Torrenti seçiyoruz ve gerisini program hallediyor.

http://www.kat.ph/world-of-warcraft-cataclysm-4-0-6-engb-no-install-t5390634.html

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

eline sağlık indiriyorum 22.5gb işkence <_<
6 ay sonra aranıza gelirim artık :D mâlum kota.
force start yapmadan inmiyor bu, inse de download hızı çok düşük.
  • Author
ben indiriyorum %90 da şu an kalan tahmini zaman 1 saat diyor
  • Author
eğer indiremyosan İsoHunt a da bakabilirsin 4.0.6 no install enGb olarak aratırsan ordada çıkıyo
ayarlarını mı bozdum torrentin naptım :) bu hızla giderse mayaların takvimi biter bu bitmez.
torrentı indirip kuran olursa söylesin kota yüzünden sıkıntılıyım.
  • Author
İnternetin kotalıysa hiç uraşma direk git bi cd ciye indirsin sana dvd ye catac ı parası neyse ver sonra 4.2.0 dan çekersin 4.0.6a ya arkadaş açıklamış topicte
bildiğin torrenti bozmuşum :D yeniden yükleyince canavar gibi indiriyor şimdi link için sağol.
indıren arkadaslar seed' de kalırsa bızde ındırebılırız torrent den sılmeyın kı bızde ındırebılelım ... yada reseed yaparsanız super olur ..
  • Author
eğer wotlk 3.x.x varsa bunu yüklemene gerek yok direk 4.2.0 yap sonra 4.0.6 ya çekersin böylesi daha kolay
Ya oyunu indirdik,kurduk,patchledikde WotLK üyeliğimle girebilsem cidden iyi olucak.
  • Author

Ya oyunu indirdik,kurduk,patchledikde WotLK üyeliğimle girebilsem cidden iyi olucak.

Cata serverına üyelik alınıyormu herhangi bi fikrim yok onu bi GM e sormak lazım.Server test aşamasında olduğundan alınmıyoda olabilir bilmiyorum şu an.