Jump to content
Posted
Catalysm e geçmiş bulunmaktayız lakin malum durum yüzünden giremiyoruz oyuna, Tam olarak açıldıktan sonra karakterinzi ally mi yoksa hord mu açıcaksınz ?? bence bi denge olmalı sayılar eştlenmeli :D en son 10 a 50 falan dı :D buraya yazarsanız görmüş oluruz ve belki bi denge oluşur.. ? @ ii günleer.

Featured Replies

Kullanıp denemeden değerlendirmemek lzm önce bi test edelim dimi :D:D
wotlk in ilk zamanlarındada çok ezikti retri paladin son zamanında ne oldu herkez bilio her yeni yamada Bl!zz önce paladini ezer sonra süper yapar alıştık buna
  • Author
Legendary 1 tane item gördüm o da caster staffıydı, drunun kllanablcegi doğru düzgün hiç legendary staf olmadı :D ferallere acımıyor bliizz :D
encanmd şamanı cok beyendim ama ve benim clas warrior hoplarm üstune diyor :) diablo 2deki barbarian özelihi gibi bişey

Edited by huseinhan

evet warrinin o özelligi bana diablo zamanımı çok özletiyor.

Ama ben bu sefer bozkurtlardan yanayım arkadaş :D Worgen Rogue devam edicez bakalım.Birde Horde questleri için Forsaken Archer açtım mıydıı tamamdır.

• Author
:D feral dru da iyi olmustu, blki bi bug ama savage defence cat de de çalışıodu :D bi de her critte %4 hp deli gibi hiç hp gtmio du :D

For the Lich King... Bolvar hungers!!!

Bolvar'da kırıldı...

For Ner'zhul !

ben catayı kurmucam sanırım.catada paladinde wariorda oynadım ama artık oynamam :)
I Am the Iron Hand of Justice ... N.Elf Hunter Forever ... Çakma elflere karşıyız :P
  • 2 weeks later...